Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Előtérben az LTC és a LINK, az MGLS túl van az előértékesítésen

Előtérben az LTC és a LINK, az MGLS túl van az előértékesítésen

Nézzük meg, hogy az egyes elemzők jóslatai alapján mi vár a Chainlinkre, a Litecoinra és a Meme Moguls milyen fejlesztésekkel debütált.

Eltérően teljesít a Chainlink a Litecoinhoz képest

A Chainlink (LINK) és a Litecoin (LTC) drasztikusan eltérő teljesítményt mutatott be. Míg a LINK közel 180%-kal nőtt az elmúlt évben, az LTC alig mozdult, és jelenleg 70 dollár körül mozog.

Ennek eredményeként sok kereskedő diverzifikál, és számos új mém érme, köztük a Meme Moguls (MGLS) jelentős figyelmet kapott, ugyanis már 1,4 millió dollárt gyűjtött az előértékesítéssel.

A Meme Moguls (MGLS) play-to-earn elemeket is bemutat, és gazdagítja a játékos élményeit

A platform passzív jövedelemszerzési lehetőségeket is tartalmaz majd. Lehetővé teszi bárkinek a kereskedés lehetőségét, miközben szimulált kereskedésen gyakorolja a saját kereskedési stratégiáját.

●       Ez sokkal nagyobb bizalmat és potenciális ROI-t eredményezhet későbbiekben a kereskedők számára.

●       Ezen az innovatív megközelítésen keresztül minden résztvevő tanulhat a befektetésről és a vagyonépítésről.

●       Azok, akik többet szeretnének szerezni az altcoinból, meglévő egyenlegükkel hozzájárulhatnak a Meme Moguls staking készletéhez. Az MGLS-t játékon belüli pénznemként és irányításra használják.

●       Ezzel lehetővé válik számukra, hogy jutalmakat kapjanak az alapból való részesedésük és az éves százalékos hozam alapján.

●       Minden játékos versenyezhet más játékosokkal, és feljuthat a ranglistán.

A projekt jelenleg a blokklánc ICO-n megy keresztül, amely elérte a 4. szakaszt. A csapat eddig több mint 1,4 millió dollárt gyűjtött össze az előértékesítés során. Most mindössze 0,0027 dolláron forog, de egyes jóslatok alapján, ha a projekt elnyeri a befektetők további bizalmát, akár sokszorosára is emelkedhet.

Látogasd meg a Meme Moguls-t | Csatlakozz a közösséghez

A Chainlink (LINK) 34 dollárra emelkedhet Ali Martinez szerint

A Chainlink (LINK) egy bika lobogó képződésének jeleit mutatja, és hamarosan új magasságokat érhet el - állítja Ali Martinez kriptoelemző, akinek az elemzései azt sugallják, hogy a közeljövőben akár emelkedhet a valuta értéke. A Chainlink altcoin 14,63 és 17,48 dollár között mozgolódott az elmúlt héten. A felső trendvonal feletti kitörés, amely a 17,20 dollár körüli ellenálláshoz igazodik, megerősítheti a bika zászlót.

A potenciális Chainlink ár előrejelzése szerint a munkamenet végére elérheti a 34 dollárt. Fontos szem előtt tartani, hogy a zászlók is gyengén oldódnak fel a támogatás előtti meghibásodásokkal. A Chainlink kripto esetében a jelenlegi bullish kilátás érvénytelenítése 14,20 dollár alá eshet.

Captain Faibik és a The Crypto Titan, az iparág két elemzője a bullish technikai mintákat emelte ki. A Litecoin (LTC) ára 71,98 és 77,72 dollár között mozgott az elmúlt héten. Bár a valuta értéke nagymértékben stagnált az elmúlt évben, az elemzők körében egyre növekszik az optimizmus, hogy az árfolyam hamarosan visszatér a korábbi bikás szintekre.

Az elemzők szerint, ha a Litecoin (LTC) összeszedi magát és visszaköszön a korábbi bikaszezon, a digitális valuta akár duplájára is emelkedhet meglátogatva a korábbi árfolyamcsúcsait.

Összegzés

Míg a Chainlink kifejezetten bullish, a Litecoin úgy tűnik még mindig a medvékkel küzd. Néhány feltörekvő projekt pedig, mint például a Meme Moguls dominál az előértékesítésével. 

Az ökoszisztéma magában foglalja majd a Moguls Land-et is, egy dedikált Metaverset, ahol bárki csatlakozhat és bányászhat tokeneket. Minél feljebb jutnak, annál jobb jutalmakat kaphatnak, különösen, ha elérik a Mogul státuszt. Mindezen szempontok alapján akár még izgalmas DeFi platform is válhat a projektből 2024-ben. 

További információ a Meme Moguls (MGLS) előértékesítéséről:
Látogasd meg a Meme Moguls-t | Csatlakozz a közösséghez

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.76% $51,106.47
Ethereum ETH -1.44% $2,944.47
BNB BNB -1.31% $376.7
Solana SOL -2.36% $101.25
XRP XRP -1.80% $0.5378
Cardano ADA -1.26% $0.5873
Dogecoin DOGE 0.28% $0.08512
Litecoin LTC -0.40% $68.72
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!