Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Erős hét napon van túl a NOT. Már késő venni belőle?

Erős hét napon van túl a NOT. Már késő venni belőle?

A Notcoin értéke 9,01%-kal emelkedett június 2-án, vasárnap, és hétfő délelőtt  0.02095 dolláron kereskedett. A NOT elmúlt hét napos emelkedése 261,30%-os. Minek köszönhető ez a lenyűgöző teljesítmény?

Kilőtt a Notcoin (NOT)

Az érme tegnapi eredménye (0,02896 dolláros ATH) kiemelkedő, mely nyomán méltó helyet foglalt el a Binance, az OKX és a Bybit tőzsdéken, ahol a 24 órás volumene alapján kijutott neki az első vagy a második hely.

A Notcoin nagy rallijáról talán már lehet lecsúsztunk, de mi a helyzet a WienerAI mémérmével? Befuthat-e hasonló karriert?

Notcoin árfolyam elemzés

A Notcoin grafikonjait vizsgálva észrevehetjük, hogy az árak vasárnap az Ichimoku felhő felett tartózkodtak, amely egyértelműen emelkedő trendet vetített előre. A bikás hangulatot az is igazolta, hogy a konverziós vonal (kék) az alapvonal (piros) felett helyezkedett el.

notcoin I Cryptofalka

Az Ichimoku felhőre vonatkozó prognózisok zöld jelzést kaptak, mely reményt adott arra, hogy tovább folytatódhat a bullish trend. Az Awesome Oscillator (AO) a nulla vonal fölött zöldben tündökölt, mely szintén bullish pillanatokat jósolt meg.

Ám a sávok rövidülése előremutatta a közelgő csökkenés lehetőségét. 

Vasárnap a Money Flow Index (MFI) 77,20 körüli elég magas értéke arra utalt, hogy az eszköz megkörnyékezte a túlvásárolt állapotot, melyet köztudottan visszahúzódás vagy árstabilizáció szokott követni.

A közelmúltbeli ármozgás emelkedő tendenciára utal, mégpedig magasabb és alacsonyabb csúcsokkal. Az elért csúcsról azonban már vasárnap megtapasztalhattunk egy enyhe visszahőkölést, ami a konszolidáció illetve egy kisebb mértékű visszalépés korai jele volt.

Vasárnap tehát még bullish hangulat uralkodott a piacon, hiszen az árfolyam az Ichimoku felhő felett lebegtette a pozícióját, és egyéb mutatók is erős felfelé irányuló mozgást végeztek. Azonban már akkor is ott lebegett a levegőben a vészjóslóan magas MFI, amely jelezte, hogy az eszköz elindult a túlvásárolttá válás útján, és ez árkonszolidációt vagy kisebb visszalépést eredményez majd.

A Notcoin-t is érdemes figyelemmel tartani még, de vessünk egy pillantást WienerAI kriptovalutára. Jacob Crypto Bury YouTuber például úgy gondolja, hogy a projekt a tőzsdei bevezetés után igazi ralliba kezdhet.

A WienerAI: memecoin és mesterséges intelligencia

A WienerAI (WAI) ötvözi a kripto két legizgalmasabb területét: a mém érméket valamint a mesterséges intelligenciát (MI). A WAI jövőképében a WAI kutya az univerzum legerősebb kibernetikus lényeként szerepel.

A projekt tartalmaz egy MI kereskedőrobotot, amely támogatja a felhasználókat, és átfésüli számukra a kriptopénzpiacot ígéretes befektetési gyöngyszemek után. 

A WAI érmetulajdonosok jelenleg évi 261%-os APY-ban részesülhetnek. A csapat a tokenek 20%-át különítette el arra, hogy busásan megjutalmazza azokat, akik érméket stakelnek. Eddig 3,963,642,891 került lekötésre.

A tokenjutalmakat két év leforgása alatt osztják majd ki, Ethereum (ETH) blokkonként 3938 WAI értékben. 

Ami a tokenomika további részleteit illeti, az előértékesítésre az érmék 30%-át különítették el, a DEX/CEX likviditásra 10% jut, míg a marketingrészleg a tokenek 20%-ában részesül.

A WAI csapata büszke arra, hogy ICO-ja az idei év legsikeresebbjei közé sorolható, és hogy eddig már több mint 4 millió dollárt gyűjtött össze.

A WAI érmék ára per pillanat darabonként 0,000713 dollár. Ez az érték azonban hamarosan emelkedni fog, ezért az érdeklődőknek érdemes még az árforduló előtt vásárolni.

A WienerAI WAI natív érméjét ETH-val, USDT-vel, BNB-vel és bankkártyával van módod megvásárolni.

Felkeltette az érdeklődésed a projekt? Tekintsd meg a WAI-t a hivatalos honlapon !

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.41% $61,303.62
Ethereum ETH -0.41% $3,385.32
BNB BNB 0.17% $574.83
Solana SOL 7.61% $135.79
XRP XRP 0.85% $0.4783
Dogecoin DOGE 1.56% $0.1229
Cardano ADA 2.63% $0.3886
Litecoin LTC -1.62% $70.7
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!