Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az Ethereum új narratívája: Megérkezett az Ethereum ETF token

Az Ethereum új narratívája: Megérkezett az Ethereum ETF token

Az Ethereum egy vadonatúj változata, az $ETHETF token kedden indult el az Uniswapon. Vajon az árak az Ethereum ETF-et körülvevő hírek terjedésével egy ütemben fognak emelkedni?

Az új token az Ethereum ETF-et körülölelő hangulatra építi ütemtervét

Az $ETHETF, mely gyakorlatilag az Ethereum ETF-et körülölelő pozitív hangulatra építi ütemtervét, előbb túlszárnyalta a 2 millió dolláros piaci kapitalizációt, majd 1,2 millió dollár körül lelt biztos támaszra. 

Célja, hogy a BlackRock spot ETF-jének piacra kerülésével megmártózhasson egy kiadós árrobbanásban (csak úgy, mint az Ethereum, és a hozzá kapcsolódó tokenek). 

Erre akár meg is lehet az esély, hiszen az Ethereum árfolyama a múlt héten 2000 dollár felé kúszott, pontosan akkor, amikor a BlackRock igényelte az Ethereum spot ETF létrehozását. Az emelkedés pedig nem hagyott alább.

Mivel az Uniswap V3 poolban 7 nap erejéig zárolták az 520 000 dolláros likviditást, a token erős alapokra építkezhet.

Az Ethereum továbbra is remek választás nem csak idén, hanem jövőre is

Mondhatni nagy a felhajtás az Ethereum ETF körül. Eljött tehát az altcoinok pumpálásának ideje, melyek közül néhány meg is duplázta az árfolyamát, vagy még tovább haladt. Természetesen az egyik fő felbújtó az ETF-fel kapcsolatos hír volt.

ethetf token I Cryptofalka

Nemrég a Bitcoin (BTC) árfolyama is meglódult, és 26 000 dollár körüli pontról egészen 37 000 dollárig szaladt. Mivel a SEC pedig remélhetőleg elfogadja majd mind a 12 spot Bitcoin ETF kérelmet, a piac figyelme várhatóan szépen lassan továbbvonul majd a Bitcoinról.

Az Ethereum proof-of-stake protokollra pártolt át, de a 2022-es medvepiac idején is sziklaszilárdan állt. Persze az Ethereum a Bitcoinon nem tett túl, de egy sokkal zöldebb blokklánccá vált, és az ETH 2.0 passzív jutalomforrásként is szolgál.

Megnézem az Ethereum ETF token oldalát!

Miért az Ethereum az új ezüst?

A Bitcoin és az Ethereum ETF-ekkel kapcsolatos történésekre a 2004-es arany ETF-ek körüli felhajtásból következtetnek. Amikor Amerikában az első arany spot ETF szélesre tárta a piac kapuját a lakossági befektetők előtt is, az arany 350%-kal emelkedett, és tulajdonképpen ezt jósolják a Bitcoinnak is.

ETHETF token I Cryptofalka

Plusz, mivel elég nagy a valószínűsége, hogy a BlackRock spot Bitcoin ETF-jét elfogadják, ebből következik, hogy az Ethereum spot ETF-jét is piacra fogják dobni. A jó példa pedig feltehetően ragadósnak ígérkezik majd, és több pénzügyi cég is útjára bocsátja majd az Ethereum ETF-jeiket.

Az ETHETF Token a régi motorosoknak számító kereskedőket is érdekli

Az Ethereum a következő bikapiac idején egészen 3000 dollárig is emelkedhet, és a várakozások szerint ebből a lendületből az Ethereumhoz hasonló tokenek is meríteni fognak. Ha tehát az Ethereum eléri a hőn áhított 3000 dollárt, az az egyes altcoinokat, és például az $ETHETF-et is remek szorzókkal láthatja majd el.

Az ERC-20 token ETHETF-et bárki elérheti az Uniswapon. A csapat nem tartott előértékesítést, és a tokenomika szerint az összesen 100 millió token 95%-át a DEX likviditásra fordítják.

A 7 napra zárolt likviditás a cikk írásának időpontjában 591 000 dolláron áll, és a befektetők a robbanásszerű emelkedésben reménykednek.

ethetf I Cryptofalka

Az ETHETF Token nem csak egy újabb mém token, hiszen a csapat a tokenkínálat 5%-át a CEX jegyzésekre osztja ki, amivel azt kívánják bizonyítani, hogy valami nagyon egyedit szeretnének létrehozni. Ezt a szándékot bizonyítja az is, hogy minden vásárlási tranzakció 2%-a elégetésre kerül - tehát a forgalomban lévő készlet egyre csak csökken.

A projekt egyik legfontosabb mérföldköve lesz az első Ethereum spot ETF jóváhagyása, hiszen ennek hatására törlik majd el az okosszerződésekből a 2%-os vételi adót, ami az $ETHETF további emelkedését okozhatja majd.

Ha te is adnál egy esélyt a projeknek, csatlakoztasd a kriptotárcád az Uniswaphoz, és másold be a szerződésed címét és már vásárolhatsz is a tokeből.

Kövesd a fejleményeket az ETHETF Token X fiókján, vagy csatlakozz a Telegram csoporthoz!

Megnézem az Ethereum ETF token oldalát!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.36% $64,900.82
Ethereum ETH 2.78% $3,152.05
BNB BNB 2.72% $570.86
Solana SOL 4.97% $150.57
XRP XRP 4.86% $0.5289
Dogecoin DOGE 3.65% $0.1625
Cardano ADA 7.42% $0.5048
Litecoin LTC 4.94% $85.04
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!