Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az eTuktuk (TUK) gyűjtése már 550 ezer dollár felett jár

Az eTuktuk (TUK) gyűjtése már 550 ezer dollár felett jár

Az eTuktuk egy olyan új környezetbarát kriptopénz projekt, mely fittyet hányva arra, hogy a Bitcoin (BTC) árfolyama a spot ETF jóváhagyásokat követően korrigálni kezdett, már túlhaladt az 550 ezer dolláros előértékesen.

Az eTuktuk Token célja a közlekedés forradalmasítása

Tény, hogy már kering a piacon több olyan zöld kriptovaluta is, melyek vonzóak a befektetők számára, de az eTuktuk projektje is különlegesnek tűnik a nemében. Köszönheti ezt a hasznosságának, az innovatív koncepciójának és valós felhasználási eseteinek is. Ezek ismeretében egy cseppet érthető a kereslet a natív tokenje iránt.

Az eTuktuk forradalmi kezdeményezése a városi közlekedés átalakítására koncentrál, különösen a fejlődő országokban. A platform szakít a hagyományos TukTukokkal, melyek közismertek arról, hogy használatuk során a hagyományos autóknál sokkal nagyobb mennyiségű CO2-t bocsátanak ki.

Az eTuktuk egy fenntartható közlekedési jövő alapjait szeretné megalapozni azzal, hogy bevezet egy zöld energiával működő, biztonságos, hatékony, tiszta, és környezetbarát EV-t, az "eTuktuk-ot".

Látogasd meg az eTuktuk előértékesítését!

Megfizethető és felhasználóbarát elektromos áram

E küldetés fókuszában az áll, hogy a csapat a kevésbé fejlett országok városi és külvárosi területein megbízható elektromos autó töltő infrastruktúrákat (EVSE) szeretne létrehozni. Ez az új projekt a környezet védelme céljából megfizethető és felhasználóbarát elektromos áramot is nyújt, elősegítve ezzel a környezetbarátabb közlekedés felé való problémamentes átmenetet.

etuktuk I Cryptofalka

A Binance BNB Chain-en működő eTuktuk megosztáson alapuló gazdasági modellje szavatolja a skálázhatóságot, a biztonságot és a hatékonyságot is. A projekt tehát egyrészt környezetbarát járműveket és töltőállomások biztosít, de a digitális átalakulásban is úttörő szerepet játszik. Egyértelmű célja a pénzügyi szolgáltatások kiterjesztése, főleg azokon a területeken ahol a TukTukok számítanak az elsődleges közlekedési formának.

A platform azt is kitűzte maga elé, hogy a decentralizáltságra építve banki szolgáltatásokat kínáljon azoknak, akik nem rendelkeznek banki szolgáltatásokkal. Különleges "Power Staking" modelljével arra motiválja a szóban forgó érdekelteket, hogy TUK tokeneket kössenek le. Ezzel megnyílik számukra az út a passzív jövedelemszerzés felé, és még az ökoszisztéma is nő általa.

etuktuk I Cryptofalka

A mostani 680 073 dolláros ICO szakasz célja már karnyújtásnyira van 

Az eTuktuk projektjében az a szép, hogy egy valós problémával foglalkozik, és azt gondosan alulról építkezve, reálisan közelíti meg. Megközelítésének újszerűsége miatt már szerepelt olyan felületeken, mint a Binance, a Yahoo News, a Bloomberg, a Cointelegraph, a Nasdaq és a Bitcoinist.

Cikkünk írásakor ránéztünk a Mohit Ahuja, Sukhjeevan Uppal és Craig McNerlin által indított gyűjtés állására, amely már több, mint 551 000 dollárnál jár. 

etuktuk I Cryptofalka

Ráadásul ez egy közjavat szolgáló projekt, sőt egy plusz pont, hogy a tokenből nem csak a staking jutalmakat fizetik ki, az eTukTuk sofőrjei a TUK tokenekkel fizethetik majd ki az eTukTuk töltését.

A csapat azt ígéri, hogy az tokenek birtokosai a decentralizáció jegyében különböző jutalmakat kaphatnak majd. Ha pedig eTuktuk projekt széles körben elfogadottá válik, a TUK hasznossági token jelentős növekedés elé nézhet. Élvezd ki maximálisan a token hasznosságát a projekt debütálásakor! 

Nézd meg az eTuktuk előértékesítését!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.02% $64,132.9
Ethereum ETH -0.13% $3,424.18
BNB BNB -0.32% $572.4
Solana SOL 1.43% $161.72
XRP XRP -5.43% $0.5547
Dogecoin DOGE -1.96% $0.1201
Cardano ADA -3.34% $0.4245
Litecoin LTC -0.87% $71.35
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!