Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Ez az új GameFi token lehet az új Rollbit?

Ez az új GameFi token lehet az új Rollbit?

Az új GameFi érme, a Mega Dice fittyet hányva a legutóbbi piaci összeomlásra, cikkünk írásakor már 368 000 dollár fölé emelkedett.

Mega Dice ICO

Mivel már van egy bejáratott platformja, és jókora felhasználói bázissal is rendelkezik, korai sikere bizony nagy feltűnést kelt a kriptokereskedők körében.

A korán ébredő befektetők szerencsések, hiszen a Mega Dice-t kedvező áron, 0,069 dollárért vehetik meg az ICO során. Az ár fokozatosan emelkedik, legközelebb akkor, amikor a csapat összegyűjt 1 millió dollárt a DICE érmék eladásából.

Neves elemzők fogadták kegyeikbe a DICE-t

Azok, akik tudják, hogy mennyire jövedelmező a kripto-szerencsejátékok világa, nincsenek rajta meglepődve, hogy a Mega Dice-t ennyire zsenge korában ilyen nagy hévvel támogatják. 

Mega Dice I Cryptofalka

Médiaorgánumok elemzői (Watcher Guru, Crypto Daily, The Cryptonomist ) is hírt adtak már róla, és lelkesen próbálják megjósolni a DICE érmetulajdonosok potenciális nyereségét, hiszen a szerencsejáték-termékek óriási ökoszisztémával rendelkeznek.

Még a 99Bitcoins elemzői is egy igazi gyöngyszemnek nevezik a Mega Dice érmét.

Tekintsd meg a Mega Dice előértékesítését!

A Mega Dice lehet a következő Rollbit?

A Mega Dice előértékesítésének sikeréből kiindulva néhány kereskedő szerint az érme a Rollbitéhez hasonló pályát járhat be.

A Rollbit (RLB) az elmúlt évek egyik legsikeresebb kriptójaként emelkedett ki a nagy tömegből, és a a 2022. júliusi 0,0009583 dolláros mélypontjáról 2023 novemberére 0,263 dollárra szárnyalt. Ez 27 000% feletti erősödést jelentett kicsivel több mint egy év leforgása alatt.

Rollbit I Cryptofalka

A platform és a figyelemre méltó tokenomika támogatja a projekt sikerét. Mivel a Mega Dice több ponton is hasonlít rá, az ICO-ja jó lehetőségeket rejthet magában.

A Mega Dice a saját honlapja szerint már több mint 50 ezer játékost vonzott be, havi 10 ezer aktív játékossal és 50 millió dollárt is meghaladó havi tétekkel.

Az új DICE érme jelentős értéket képvisel a már meglévő játékosok számára, de mágnesként vonzza az új felhasználókat is, és arra sarkallja őket, hogy mielőbb csatlakozzanak az ökoszisztémához.

A Rollbit jutalmazási mechanizmusai és a jövőbe mutató tokenomikája erős keresletet váltott ki, így a növekedése elkerülhetetlen volt. A Mega Dice bevezeti a GameFi innováció soron következő generációját, és a kaszinó sikerére alapozva napi kriptopénzjutalmakkal csábít.

A DICE-tulajdonosok prémium hozzáférésben részesülnek az új funkciókhoz, például hozzájuthatnak a limitált kiadású NFT-khez, a friss bónuszokhoz és magához az ajánlóprogramhoz is. 

Mega Dice I Cryptofalka

Ha a fenti előnyökhöz hozzácsapjuk a Mega Dice 50 ezres felhasználói táborát, akkor elmondhatjuk, hogy mindezek egy sebes ICO-t eredményezhetnek.

A Mega Dice-nek a kriptokaszinók között kifejezetten jó múltja van, hiszen a 2023-as évben elsőként indított útjára egy teljesen engedélyezett Telegram-alapú szerencsejáték-alkalmazást. A kreatív Mega Dice Telegram oldalának már több, mint 6700 felhasználója van, és sorra jelennek meg róla hírek a vezető médiumokban is.

Mega Dice I Cryptofalka

Eddig már 368 ezer dollár gyűlt össze, mely 5 346 677 eladott DICE-t jelent. Az első áremelés akkor várható, amikor már 14,7 millió DICE elkel. 

Tudj meg többet a projektről, csatlakozz a Mega Dice Telegram és Twitter oldalához!

Nézd meg a Mega Dice előértékesítését!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.76% $67,484.15
Ethereum ETH -1.72% $3,769.66
BNB BNB -0.29% $596.33
Solana SOL 0.78% $168.96
XRP XRP 0.42% $0.5292
Dogecoin DOGE 1.60% $0.1656
Cardano ADA 1.01% $0.4586
Litecoin LTC 0.88% $83.49
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!