Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A felhőbányász ICO túl van az 5,1 millió dolláros mérföldkőn

A felhőbányász ICO túl van az 5,1 millió dolláros mérföldkőn

A Bitcoin Minetrix (BTCMTX) előértékesítése tovább robog. Azt, hogy a csapat megnyerte a befektetők kegyeit, az eddig összegyűjtött 5,16 millió dollár is bizonyítja.

A kripto influenszerek magasba emelik a Bitcoin Minetrix projektjét

Az innovatív Bitcoin Minetrix felkapott jelenség a kriptotérben, hiszen natív tokenjének tulajdonosait Bitcoinnal jutalmazza meg.

A jelenleg 12. szakaszában lévő ICO-n a natív BTCMTX tokeneket ETH-val, USDT-vel vagy bankkártyával lehet megvásárolni. A befektetők cikkünk írásakor 0,0121 dollárért vásárolhatnak be az érméből, de az ár várhatóan emelkedni fog. (Az aktuális árért mindig keresd fel a hivatalos honlapot.)

Az előértékesítés minimális adománygyűjtési célja kicsivel több, mint 15 millió dollár, a csapat örömmel nyugtázta, hogy már sikeresen elérte a cél egyharmadát. 

Bitcoin Minetrix BTCMTX I Cryptofalka

Ez az eredmény egészen kiemelkedő, a kriptopénz-alapító Bitcoin Minetrix-ot úgy tűnik tényleg a kegyeiben tartja a kriptoközösség.

Az ökoszisztéma Telegram-csatornájához már több mint 6400-an csatlakoztak, és az X-fiók is 9000 fő feletti követőtáborral rendelkezik. A projekt a kripto influenszerek és YouTuber-ek figyelmét is felkeltette.

No Bs Crypto friss videóelemzésében "százszoros megtérülésűnek" nevezi a Bitcoin Minetrix-et, míg Jacob Bury szerint "határozottan valami igazán nagy dolog van készülőben." A jelenlegi körülmények figyelembevételével csak az elkövetkező időszak eseményei után derülhet ki, hogy jóslataik valóra válhatnak-e.

A Stake-to-Mine modell új játékszabályaival megújítja a bányászati ágazatot

A Bitcoin Minetrix-et körbelengi a Stake-to-Mine koncepció. 

Ahhoz, hogy megértsük ennek jelentőségét, át kell ismételjük, hogy mi fán terem a hagyományos Bitcoin-bányászat. Ehhez nagy teljesítményű számítógépek szükségesek, amelyek a blokklánc tranzakcióinak érvényesítéséhez komplex számítási problémákat fejtenek meg.

Viszont ahhoz, hogy valaki hosszú távon is végezhesse a bányászati tevékenységet, és részesülhessen a bányászati jutalmakban, speciális felszerelésre és olcsó energiára kell szert tennie.

A Bitcoin Minetrix Stake-to-Mine elképzelése szakít a régi modell alapköveivel. A projekt whitepaper-jében azt olvashatjuk, hogy a BTCMTX token tulajdonosok leköthetik az érméiket, és így egy bizonyos idő elteltével bányászati krediteket hozhatnak létre.

Bitcoin Minetrix BTCMTX I Cryptofalka

A bányászati kreditek sorsa pedig az, hogy felhőbányászati teljesítményre lehet őket váltani, így a kedves felhasználók megússzák a drága hardvereket és az alapos technikai tudás felhalmozását.

Ez azért annyira hasznos és innovatív, mert egyszerűsége folytán széles tömegek részére is elérhetővé válik a Bitcoin-bányászat. Aki pedig részt vesz benne, élvezheti a platform által kínált éves hozamot.

Bitcoin Minetrix BTCMTX I Cryptofalka

A kripto rajongók számára tehát ezennel két jövedelemszerzési út is megnyílt: a BTCMTX tulajdonosok egyrészt a tokenek stakelésével lekötési jutalmakban részesülhetnek, és ezen kívül a token árfolyamának emelkedéséből is profitálhatnak majd.

Látogasd meg a Bitcoin Minetrix (BTCMTX) előértékesítését!

A kriptobányászati iparág hamarosan robban 

A Data Bridge Market Research jelentése szerint a kriptobányászati ágazat 2028-ig valószínűleg 11,5%-os CAGR-rel fog növekedni.

Bitcoin Minetrix BTCMTX I Cryptofalka

Forrás: Market Research

Ez remek hír lehet a Bitcoin Minetrix befektetőinek, hiszen ez az előrejelzés szinte megágyaz a Stake-to-Mine koncepció növekedésének.

Ahogyan pedig kezdenek elterjedni a kriptovaluták, az igény is növekszik a hatékony bányászati megoldások felé. A Bitcoin Minetrix projektje tehát egy nagyon jó piaci helyzetben van ahhoz, hogy nagy mértékben profitáljon a növekvő érdeklődésből. 

A Bitcoin Minetrix felé táplált bizalmat az is emeli, hogy az okosszerződéseit egy harmadik fél, a Coinsult auditálta.

A Bitcoin Minetrix ráadásul a CoinSniper honlap közelgő kripto bevezetésekről információt adó rangsorára is felkerült, és jelenleg az előkelő második helyen áll.

Bitcoin Minetrix BTCMTX I Cryptofalka

Forrás: CoinSniper

A projekt forradalmi felhasználási módjára való tekintettel széles felhasználói réteget vonz.

A fejlesztőcsapat pedig nem nyugszik, a jövőben tervezi egy mobilalkalmazás elindítását, és bővíteni kívánja a felhőbányászati intézményekből álló partneri kört is.

Nézd meg a Bitcoin Minetrix (BTCMTX) előértékesítését!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.79% $63,456.55
Ethereum ETH -1.04% $3,122.69
BNB BNB -2.13% $555.9
Solana SOL -7.66% $139.89
XRP XRP -1.38% $0.4977
Dogecoin DOGE -0.11% $0.163
Cardano ADA -2.20% $0.4612
Litecoin LTC -2.00% $78.49
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!