Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Hamarosan lezárul a BTCETF token előértékesítése

Hamarosan lezárul a BTCETF token előértékesítése

A Bitcoin ETF Token gyűjtése 4,7 millió dollárra emelkedett a hétfői napon, és ez már tényleg az utolsó esély a token megvásárlására a tőzsdére kerülés előtt. 

Nyakunkon lehet a SEC Bitcoin spot ETF jóváhagyása

Az Egyesült Államokban már nagyon várják a Bitcoin spot ETF jóváhagyását. Olyannyira, hogy egy csapat kifejlesztette azt a tokent, amellyel végigkövethetjük a Bitcoin ETF jóváhagyási folyamatát.

A Bitcoin ETF token előértékesítési készlete (BTCETF) az ETF hype sorsát követi. Mivel nyakunkon a SEC Bitcoin spot ETF jóváhagyásával kapcsolatos ügye, így még több szem szegeződik erre az érmére is. A token segít követni a Bitcoin ETF jóváhagyásával kapcsolatos történéseket. 

Ha ránézünk a Bitcoin árfolyamára, azt láthatjuk, hogy megközelíti a 41 000 dollárt. Igaz ami igaz, nem is olyan rég egy kis időre volt már 45 000 dolláros árfolyama is. Mindezek alapján úgy véljük, hogy a Bitcoin mindent megtesz annak érdekében, hogy részese lehessen a digitális eszközök árrobbanásának.

bitcoin árfolyam I CryptofalkaForrás: CoinMarketCap

A Bitcoin ETF Token előértékesítése most a 10. és egyúttal a legutolsó szakaszába lépett. A spot Bitcoin ETF hype-ot meglovagoló új token körüli izgalom is növekedni látszik, és nagyjából 360 000 dollár hiányzik a hard cap eléréséig. 

Kockázatkedvelőknek: Egy új token, ami a Bitcoin ETF sorsát követi

Hatalmas a várakozás a spot Bitcoin ETF-ekkel kapcsolatban. A hatás tekintetében egészen pontosan az várható tőlük, hogy gyökeresen átalakítják majd a kriptobefektetések tájképét.

Annak, aki szeretne profitálni a spot Bitcoin ETF jóváhagyásából -amit jelenleg januárra várnak-, és kockázatkedvelő befektetőnek érzi magát, érdemes lehet megnéznie, mit kínál az új Bitcoin ETF Token.

Az Ethereum gyökerekkel bíró érme kifejezetten az ETF jóváhagyására alapoz, és az egyes mérföldköveihez (pl.: jóváhagyás, bevezetés, kereskedési volumen) egy égetési mechanizmus van kapcsolva. 

A helyzet gyakorlatilag az, hogy ez az új BTCETF érme a spot Bitcoin ETF minden egyes lényeges lépésére reagál, és a tokentulajdonosok egyúttal jutalomban is részesülnek.

A spot Bitcoin ETF-jóváhagyása körüli várakozás nagyságát mutatja az is, hogy a Google már meg is változtatta a kriptókkal kapcsolatos hirdetési szabályait, és engedélyezte, hogy a termékeket kibocsátó alapkezelők is reklámozhassák őket.

Nézd meg a Bitcoin ETF Token előértékesítését!

A Bitcoin ETF részt vesz majd a BlackRock és Vanguard között kipattant harcban

Már majdnem biztos, hogy egy kripto szuperciklus előtt állunk, és a Bitcoin ETF az alapkezelők között dúló harcban várhatóan központi szerepet tölt majd be.

Nézzük, mit kell tudnunk az egymásnak feszülő ellenfelekről! Ugyan az ETF-kibocsátók dobogós helyén a BlackRock áll, de a passzív befektetések úttörője, a Vanguard is csak pár lépéssel maradt le mögötte. Tehát ezt úgy kell elképzelni, hogy a kriptopiacon két nagyágyú versenyez az ETF-ek elsőségéért egy olyan piacon, amely egyedül az Egyesült Államokban 7,8 milliárd dollárt ér.

Igaz, hogy a BlackRock régebben nemet mondott az ETF-ekre, de hatalmasat fordult a kocka, és most már csak a Vanguard alkotja a kételkedők táborát.

Ha a Vanguard a 2024-es év folyamán beadja a derekát az ügyfelek és a vagyonkezelő versenytársak nyomásának, és rábólint a kripto ETF-ek kibocsátására, akkor a digitális eszközpiac egy újabb hatalmas likviditási injekciót kap.

És még valami: amikor a BlackRock leült a SEC-vel egy fontos megbeszélésre, máris módosította az ETF-bejelentési kérelmét. Ennek az a lényege, hogy a bankoknak ne kelljen kriptót tartani a mérlegükben. A BlackRock javaslata alapján tehát lehetséges lesz, hogy egy letétkezelő - most a Coinbase Custody - kriptovalutát tartson a bankok nevében. Mivel felhatalmazott résztvevőkké válnának, a bankok már közvetlenül cserélhetnének készpénzt kriptoeszközökre, és ez hatalmas dolog.

Az amerikai csapat által megálmodott új Bitcoin ETF Token vitorláját persze nem csak a Bitcoin spot ETF-ek fényes kilátásai hajtják, hanem a Bitcoin értékállósságra vonatkozó terve is. 

Ami a Vanguard-ot illeti, a csapata egyenlőre nem tartja a kriptót életképes eszközosztálynak, és bizalmatlanságának okát a volatilitására fogja. Viszont az is igaz, hogyha körülnézünk a világban, akkor egyre több olyan országot látunk, melynek polgárai elismerik a Bitcoin értéktároló hasznosságát.

A Bitcoin ETF token is hasznot húzhat a Bitcoin hasznosságából 

Például a Tahini's kanadai étterem múlt hét szerdán egy X posztban kiemelte, hogy mintegy hat országban (Törökország, Egyiptom, Nigéria, Argentína, Libanon és Pakisztán) 725 millió ember figyelheti meg testközelből, ahogyan a Bitcoin minden idők legmagasabb árfolyamán kereskedik az egyre jobban leamortizálódó helyi valutákkal szemben.

Véleménye szerint pedig az, aki megfontolja a BTCETF tokenbe való befektetést, nem csak rövid távra tervez, kifejezetten hisz a hosszabb távú pozicionálás erejében is. Ezt pedig arra alapozza, hogy egy esetleges gazdasági visszaeséskor valószínű a fenti listát sok más ország is gyarapítja majd.

Aztán azt is vegyük figyelembe, hogy amint a bányászok Bitcoin blokkjutalma a felére, azaz 3,25 BTC-re csökken, beáll majd egy kínálati sokk. A kereslet növekedésével egyúttal pedig a Bitcoin a legvadabb jóslatok szerint elérheti akár az 1 millió dollár feletti árat.

A szemünk láttára lepergő események azt sejtetik, hogy a Bitcoin hamarosan hivatalos tartalékvalutává válhat azokban az országokban, amelyek nem a hagyományos pénzügyi világ részei, illetve ahol a helyi valuták nem épp top formában vannak.

A Bitcoin-származékos érmék előtt tehát hatalmas jövő áll, és úgy néz ki, hogy a mi szemünk előtt fognak kibontakozni az események. Ilyen szerencsés a Bitcoin ETF Token is, mely minden bizonnyal élvezheti majd a nagyszabású gazdasági és a pénzügyi átalakulásokat.

A Bitcoin ETF token értéke minden egyes mérföldkőnél nő

A terv szerint a teljes tokenkínálat szakaszról szakaszra 5, de összesen 25%-kal fog csökkenni. Ezen kívül az első öt mérföldkő mindegyikénél 5%-os szintről indulva a tranzakciós adó 1%-kal csökken majd.

Íme az 5 mérföldkő:

●       A $BTCETF eléri a 100 millió dolláros kereskedési volument.

●       A SEC jóváhagyja az első Bitcoin ETF-et.

●       Az első spot Bitcoin ETF elkezdi hódító útját az Egyesült Államokban.

●       A Bitcoin ETF kezelt vagyona (AUM) eléri az 1 milliárd dollárt.

●       A Bitcoin árfolyama 100 000 dollár felett zár napi bontásban.

A Bitcoin ETF Token körül is felgyorsulnak az események

A Bitcoin ETF Token előértékesítése turbó sebességre váltott. Itt az ideje megragadni a lehetőséget? A Bitcoin ETF jóváhagyási hullámának felpörgésével egyes kripto-elemzők erre bíztatják a követőiket. 

Austin Hilton azt állítja a 239 000-es követőtáborral bíró YouTube-csatornájának egyik videójában, hogy a Bitcoin ETF Token egyedülálló a versenytársai között, és az égetési mechanizmusát is nagyon menőnek találja.

Conor Kenny szerint pedig az altcoin szezon lángolásával a nyereség sokszorosára nőhet azok számára, akik készek belevetni magukat a bikapiac jövőbeni hullámaiba.

A kriptó hatalmas szeletet szeretne magának a 14 milliárd dolláros ETF-tortából 

Ha kíváncsi vagy a Bitcoin ETF Token fejleményeire, csatlakozz a csapat hivatalos honlapjához, illetve keresd fel az X (korábban Twitter) és a Telegram oldalát is. A weboldalon minden friss hírt megtalálsz, így pont időben értesülsz majd a spot Bitcoin ETF-ekkel kapcsolatos, piacot befolyásoló újdonságokról.

Bitcoin ETF Token I Cryptofalka

Az ICO-hoz úgy kapcsolódhatsz, ha csatlakoztatod a kriptotárcád, beállítod, hogy mekkora összeget szeretnél befektetni, majd kifizeted azt ETH-val, BNB-vel, MATIC-kal vagy USDT-vel. Természetesen a fizetést hagyományos módon, bankkártyával is megoldhatod.

A Bitcoin várhatóan olyan hatással lehet a pénzügyi piacokra, amit az arany az ETF-ekre, amikor 2003-ban elindult ezen értékes fém első indexalapja. A szakmai előrejelzések szerint a globális ETF-piac értéke 2024 végére eléri a 14 milliárd dollárt.

Tekintsd meg a Bitcoin ETF Token előértékesítését!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.88% $62,912.77
Ethereum ETH 1.02% $3,085.65
BNB BNB 0.67% $552.18
Solana SOL -2.67% $136.8
XRP XRP 1.13% $0.4925
Dogecoin DOGE 5.84% $0.1586
Cardano ADA 1.50% $0.4516
Litecoin LTC 0.58% $77.12
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!