Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Három kriptovaluta, ami most 1 dollár alatt a tiéd lehet

Három kriptovaluta, ami most 1 dollár alatt a tiéd lehet

A kripto befektetők mindig a felfelé ívelő digitális eszközöket keresik, azaz a kedvező árú, és nagy potenciállal bíró projektek után kutatnak. A dolgukat csak az nehezíti, hogy a kriptovaluták világa folyamatosan változik. Cikkünkben bemutatunk három 1 dollár alatti kriptót, melyek készek kivívni a befektetők figyelmét. 

1. Bitcoin Minetrix (BTCMTX): Új szelek fújnak a Bitcoin bányászatban

A Bitcoin Minetrix (BTCMTX) stake-to-mine modellje elérhető közelségbe helyezi a BTC bányászatot azok számára, akik eddig a méregdrága hardverek, a magas szintű technikai előképzettség, és a magas energiafogyasztás miatt nem mertek, vagy nem tudtak belekezdeni.

A Bitcoin Minetrix projektje csak azt kívánja meg, hogy szerezzük be a natív tokenjét, a  BTCMTX-et, és stakeljük azt. Ezért cserébe hozzáférést kapunk a felhőalapú bányászati erőforrásokhoz.

A decentralizált Stake-to-Mine modell hozzáférhető, hatékony, biztonságos, és átlátható. Egyáltalán nem szükségesek hozzá költséges hardverek és az energiafogyasztás is elhanyagolható mértékű.

Ami a hozamot illeti, egyrészt részesülhetsz a a bányászati nyereségből, másrészt ott van az APY is, tehát dupla jutalmat ígér a platform. Az érdeklődés mértékét mutatja, hogy eddig mintegy 544 105 934 BTCMTX tokent kötöttek le.

Egyre nagyobb az igény a passzív jövedelmekre, és a felhasználók szimpatizálnak a projekt izgalmas Stake-to-Mine modelljével.

A Bitcoin Minetrix ICO-ja jelenleg az utolsó szakaszában jár (eddig 8,47 millió dollárt stakeltek), ezért annak, aki még most szeretné elcsípni, bizony igyekeznie kell.

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését!

2. Meme Kombat (MK) - Szórakoztató küzdelem kriptojutalmakért

A Meme Kombat-nak van egy remek kriptoreceptje: veszi a kriptoiparág három legnépszerűbb szektorát (mémérmék, szerencsejátékok, játékok), és alaposan összeturmixolja őket. A projekt ezek után fog 11 közkedvelt mém karaktert, és belehelyezi őket egy harci arénába. 

A projekt a felhasználókat játszani és fogadni hívja, és persze ők nagyon kíváncsiak is, hogy vajon melyik mém fog győzedelmeskedni. 

A Meme Kombat előértékesítése még dübörög, egy MK natív token most 0,279 dollárt ér, és több, mint 6,87 millió dollár gyűlt már össze a projekt finanszírozására. Vásárolni ETH vagy USDT segítségével tudsz.

Már 9 237-en kötötték le MK érméiket! Fedezd fel Te is a Meme Kombatban rejlő lehetőségeket!

3. Sponge V2 - Play-2-Earn játékkal érkezik hamarosan

A Sponge 2023-ban szépen muzsikált, még a 100 millió dolláros piaci kapitalizációt is sikerült elérnie. Sorra jelent meg a központi tőzsdéken, és tulajdonosainak, valamint felhasználóinak száma is rohamosan gyarapodott.

A fejlesztői csapat most új erőre kapott, és úgy döntött, hogy elindítja a Sponge V2 érmét.

A Sponge V2 a Sponge-t övező pozitív hangulat miatt már most népszerű, és ebben szerepe van a bevezetni kívánt P2E játékának is.

Egyes elemzők, például Michael Wrubel meglehetősen optimista a kriptóval kapcsolatban:

A Sponge V2 kampánya soraink írásakor több, mint 4,1 millió dollárt gyűjtött össze, és eddig 4 998 804 577 tokent kötöttek le mintegy 4 108 882,34 dollár értékben.

Egy Sponge V1 token most 0,000822 dollár, melyet ETH-val, USDT-vel, és bankkártyával tudsz megvásárolni.

Látogasd meg a Sponge oldalát!

Összefoglalás

A dinamikus kriptopénzpiac tele van gyorsan teret nyerő, feltörekvő projektekkel, melyek akár kihívást is jelenthetnek a már népszerű piaci szereplők számára.

A Bitcoin Minetrix (BTCMTX), a Meme kombat (MK), és a Sponge V2 előértékesítésük alatt is a figyelem középontjába kerülhetnek. Ha elnyerték a tetszésedet, szerezd be őket te is mindössze 1 dollár alatt!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.54% $63,040.29
Ethereum ETH 0.99% $3,091.11
BNB BNB 1.20% $554.49
Solana SOL -2.75% $137.02
XRP XRP 1.32% $0.493
Dogecoin DOGE 5.51% $0.1581
Cardano ADA 1.83% $0.4537
Litecoin LTC 0.96% $77.43
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!