Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az a hír járja, hogy az X elfogadja majd a Dogecoin fizetéseket

Az a hír járja, hogy az X elfogadja majd a Dogecoin fizetéseket

A DOGE mém érme úgy tűnik hajlamos az Elon Musk tulajdonában lévő vállalatok (pl.: X, és Tesla) fizetési fejlesztésekkel kapcsolatos híreire felpörgéssel reagálni. 

Megindult a DOGE és a FLOKI

Legalábbis a kutyás témájú meme érmék, a Dogecoin (DOGE), és a floki (FLOKI) jópár százalékkal emelkedtek akkor, amikor az X közösségi alkalmazás @xpayments profilja meglebegtette a kriptók elfogadásának reményét.

A CoinGecko adatai szerint mindkét érme kereskedési volumene 200%-kal növekedett a hétvégén, és történt ez annak ellenére, hogy a szélesebb körű kriptómennyiségek kis volatilitás mellett alacsonyabbak maradtak. Egyéb, a tokeneket követő határidős ügyleteknél a nyílt érdeklődés 200 millió dollárról 430 millió dollárra duzzadt, ez pedig minden bizonnyal a növekvő elfogadás jele.

DOGE árfolyam I Cryptofalka Forrás: Coinglass 

Igazuk lehet a spekulálóknak?

No de nézzünk rá arra, hogy mennyi létjogosultsága van a találgatásoknak. "A spekulációk szerint a hirdetők fizethetnek DOGE-val a hirdetésekért és egyéb felhasználási módokért a Twitteren" - magyarázta Simon Schaber, a Spool DAO üzletfejlesztési vezetője a CoinDesknek tavaly júliusban egy Telegram-üzenetben.

Schaber hozzátette, hogy gyakorlatilag a Tesla esetében is ez történt amikor bejelentette, hogy lehet majd fizetni az árucikkekért DOGE érmével is. A spekulációk alapja tehát az, hogy Musk vállalkozásai és érdekeltségei a Teslához hasonlóan elkezdik elfogadni a kriptót.

A @xpayments fiók péntek esti alakulása óta már több mint 110 000 követőt gyűjtött.

Az X egy januári blogbejegyzésében előrevetítette, hogy még idén elindítja a peer-to-peer fizetési lehetőséget az alkalmazáson keresztül, mely Musk nyilatkozata alapján a későbbiekben kriptovalutákat is tartalmazhat.

Arról még nem áll rendelkezésünkre hivatalos közlemény, hogy a DOGE szerepelhet-e fizetési lehetőségként, de általában az ilyen spekulációk sosem teljesen alaptalanok. 2023 áprilisában Musk az X-en egy tweetben hozta szóba a DOGE kifizetések témáját, és a Dogecoin-t javasolta a Twitter Blue, az oldal prémium előfizetési szolgáltatásának egyik fizetési lehetőségeként.

Érdemes megemlíteni, hogy Musk elektromos autógyártó cége, a Tesla már most is elfogadja a DOGE fizetéseket azoktól, akik a Tesla Store-ban vásárolnak árukat.

Érdemes tehát szemmel tartani a FLOKI-t, és a DOGE-t, de egy új mém érme előértékesítésére is meghívunk, mely remekül ötvözi a játékot, és a staking lehetőséget.

A Meme Kombat egyedülálló élményt nyújt

A Meme Kombat (MK) játékplatformja 11 mém karakterrel várja majd a játékosokat, akik az MI által generált csatákra akár fogadhatnak is. A végeredmény mindig véletlenszerű, emiatt a küzdelmek abszolút igazságosak. Aki pedig helyesen fogad (MK érmékkel teheti meg), a projekt natív érméjével, az MK-val gazdagodhat.

meme kombat I Cryptofalka

A projekt staking lehetőséget is kínál a befektetőknek, mely során cikkünk írásakor az érmék 79%-át kötötték le a tulajdonosok, és a kínált éves hozam a platform szerint igen magas. Ezidáig mintegy 9 956-an összesen 30 672 425 érmét kötöttek le.

A Meme Kombat tokenomikája is egyedülálló, hiszen az érmék 50%-a az előértékesítésre van szánva, 30%-a a lekötésre és a csaták nyereményeire van félretéve, míg 10-10% jut a tőzsdei likviditás, illetve a közösségi jutalmak fedezésére. 

meme kombat I cryptofalka

A Matt Whiteman által alapított Meme Kombat ütemtervében szerepel egy következő játékévad, partneri megállapodások nyélbe ütése, és további, izgalmas funkciók bevezetése is.

Egy MK jelenleg 0,279 dollárért kapható, és az eddig összegyűjtött összeg több, mint 3,7 millió dollárra rúg. Mivel a projekt célja 8 millió dollár, a cél már nagyon közel van. Vásárolni ETH és USDT segítségével tudsz. 

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.64% $63,096.11
Ethereum ETH -1.38% $3,102.57
BNB BNB -1.22% $554.34
Solana SOL -6.58% $137.6
XRP XRP -1.23% $0.4931
Dogecoin DOGE 1.34% $0.1591
Cardano ADA -1.02% $0.4551
Litecoin LTC -2.05% $77.66
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!