Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Hogyan javíthatják az NFT-k a csökkenő születési arányt?

Hogyan javíthatják az NFT-k a csökkenő születési arányt?

A csökkenő születési arányokat látva egy japán falu az NFT-ktől várja a hathatós segítséget. Vajon megoldás lehet-e az NFT-k alkalmazása az apadó Japán születési arányra? 

Csökkenő születési arányok

Igazából ez nem csak Japánban előforduló ritkaság, csak hogy néhány országot említsünk, Kína, Németország, Dél-Korea és még az Egyesült Államok is küzd azzal, hogy az emberek egyre kevésbé szeretnének szülővé válni.

Ez bizony óriási probléma. Természetesen az egyértelmű, hogy a csökkenő születési arányszámok mögött több összetett faktor is áll.

Forrás: GeographyFieldwork

A gazdaságban tapasztalt realitások, például a magas megélhetési költségek és a karriernyomás sokszor vezetnek ahhoz, hogy a párok egyre későbbre csúsztatják a gyermekvállalást, esetleg le is mondanak róla. Ez a tendencia gyakorlatilag párhuzamosnak mondható a várható élettartam növekedésével és a csecsemőhalandóság csökkenésével.

Aztán az is szembetűnő, hogy mióta több nő helyezkedett el a munkaerőpiacon, a családok mérete is összezsugorodott. Az sovány vigasz, hogy mindez pozitív hatással van a nemek közötti egyenlőségre.

De hogy kerül a képbe az új projekt, a 99BTC? Hamarosan eláruljuk, tarts velünk!

Ezen a ponton lép be a képbe a blockchain: a japán falu az NFT-k felé fordul

Bár nem egyszerű megoldás, egy kis japán hegyi falu NFT-kkel szeretne új életet lehelni a közösségébe, és egyúttal másokat is inspirálna. 

A szóban forgó japán falu, Yamakoshi lakossága egyre fogyatkozik.

E nem kis kihívás gyógyírje kíván lenni a japán kormány jóváhagyásával elindított Neo-Yamakoshi Village projekt, amely alapjául a "Nishikigoi" NFT kollekció szolgál.

Forrás: Magic Eden

Mivel az NFT-k digitális tulajdonjogot képviselnek, a Nishikigoi NFT-k tulajdonosai hozzáférést kapnak a falu online közösségéhez és a DAO-ban való szavazati jogokhoz.

A különleges NFT-k 2021-ben indultak hódító útjukra, és azóta már több mint 423 000 dollár gyűlt össze az értékesítésükből. Az így befolyt összegekből olyan kezdeményezéseket támogatnak, mint például a helyi gyermekek számára adott rendezvények.

Természetesen az NFT-k egymagukban nem fogják megoldani Japán születési aránnyal kapcsolatos problémáit, a Neo-Yamakoshi Village projekt rávilágít a technológia horderejére, és arra, hogy az NFT-k és a kriptovaluták lényegében támogathatják a születési arányok növelésének ügyét.

A 99Bitcoins a kriptovalutákkal és az NFT-kkel kapcsolatos oktatás élmezőnyében van

Míg az NFT-k egy hihetetlenül modern megközelítést nyújtanak a társadalmak fellendítésére, az oktatás a jövőben is égetően fontos marad a szélesebb körű elfogadáshoz, hiszen a blokklánc képes megküzdeni a világ kihívásaival.

A 99Bitcoins egy remek példa az oktatási koncepcióra. Az oldal e-mail listájára több millióan iratkoztak fel, és a közösségi média csatornáinak is rengeteg követője van. 

Maga a platform már bő 10 éves utat tudhat maga mögött, és az a terve, hogy újraindítja és integrálja az L2E modellt. Ezen a rendszeren keresztül kapnak majd natív 99BTC-t azok a felhasználók, akik szorgalmasan elvégzik az oktatási tanfolyamokat, amelyek többek között az NFT-kről is szólnak.

A kriptoelemzők azon a véleményen vannak, hogy ez a kiváltképp motiváló tanulási megközelítés képessé teszi a felhasználókat arra, hogy elsajátítsák a fennálló problémák megoldását.

A 99Bitcoins előértékesítése cikkünk írásáig, csütörtök délutánig több mint 2,3 millió dollárt gyűjtött.

Egy 99BTC értéke jelenleg 0,00111 dollár, és megvásárolható USDT, ETH vagy FIAT valutával. 

Egy magyar kriptoelemző szerint, ha a 99BTC felkerül a vezető tőzsdékre, emelkedésnek indulhat, és gyakorlatilag bebiztosítja a helyét az L2E platformon.

Azok, akik most stakelik az érméiket, kamatokat is bezsebelhetnek. Eddig már több mint 1,4 milliárd 99BTC-t kötöttek le a tulajdonosaik. Ha felkeltette az érdeklődésed ez a Learn-2-Earn mechanizmusokkal kombinált projekt, látogass el a weboldalra, és tekintsd meg te is a 99BTC ICO-ját.

Tekintsd meg a 99BTC-t!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.07% $66,541.3
Ethereum ETH -0.76% $3,454.21
BNB BNB -2.26% $580.4
Solana SOL -1.40% $175.99
XRP XRP -0.73% $0.5992
Dogecoin DOGE -2.42% $0.1341
Cardano ADA -3.20% $0.4196
Litecoin LTC -4.31% $71.29
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!