Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Justin Sun bevásárolt: Készül a következő meme rally?

Justin Sun bevásárolt: Készül a következő meme rally?

December 26-án egészen különleges tranzakciót lehetett látni Binance-szen, ami azóta is lázban tartja a kriptovilágot.

90 milliárd forintnak megfelelő kriptopénz

A @PeckShieldAlert X fiók vette észre, hogy az említett napon Binance-ről összesen 6166 ETH került egy kriptotárcába, ami feltehetőleg Justin Sun birtokában van.

A kiugró utalást követően a 8c19fe végződésű tárcában így jelenleg nagyjából 260 millió dollár, vagyis megközelítőleg 90 milliárd forintnak megfelelő kriptopénz pihen.

Justin Sun kriptotárcái

Ez nem az egyetlen tárca ami feltehetőleg a Tron megalkotójához köthető. Feltehetőleg szintén Sun birtokában van a ff5296 végződésű tárca is, amiben a DeBank adatai szerint nagyjából 20 millió dollár értékben találhatók meg különböző altcoinok.

Ezek a hírek elsősorban azért izgalmasak, mivel a milliárdos 2023 elején X-en közölte, hogy hamarosan számos meme tokennel bővíti majd a portfólióját.

Az Etherescan információi alapján jól látható, hogy egy “Justin Sun 4” névre keresztelt tárca, ami szintén Sunhoz tartozhat, már alaposan feltankolt mém tokenekből.

Justin Sun betárazott meme tokenekből

A d0a132 végződésű tárcában írásunk idején megközelítőleg 500 millió dollár értékben vannak különböző kriptopénzek, aminek a túlnyomó többsége különböző meme token.

Ezek között főleg Shiba Inu, (6 millió dollár), Flok (800,000 dollár) és Baby Doge Coin (500,000 dollár) szerepel. Továbbá szintén említésre méltó, hogy nagyjából 80,000 dollár értékben vásárolt Sun a Pepe-ből is.

Ami még talán ennél is meglepőbb, hogy számos low cap mém token és része a portfóliónak. Vagyis a legnagyobb mém altcoinok mellett Sun olyan projektekkel is spekulál amilyen a BabyPepe (61,000 dollár) vagy éppen a Sponge (44,000) dollár.

meme coins I Cryptofalka

Érdekel a Sponge? Itt tudsz vásárolni!

Készülődik a 2024-es meme coin rally?

Jól látszik, hogy Sun nem most kezdte a kereskedést, mivel olyan tokenek mint a Sponge már most is szép hozamot értek el. A 108 millió token, ami jelenleg a kriptobálna birtokában van egyúttal azt is jelenti, hogy a 14. legnagyobb SPONGE tulajdonos maga Sun.

Ennek kapcsán sokan arra spekulálnak, hogy a Tron-alapító vásárlása egy közelgő SPONGE futam előjele lehet. A Sponge teljes ökoszisztémája megújult az előző hetekben és ennek részeként bevezetésre kerül a Sponge V2, amivel a befektetők egy második esélyt kaphatnak a beszállásra.

Forgalomban nem lehet megvásárolni a Sponge V2-t, azt kizárólag az eredeti weboldalon keresztül (sponge.vip) stakelés útján lehet megkapni. Továbbá arról sem szabad megfeledkezni, hogy hamarosan elérhetővé fog válni a Sponge saját fejlesztésű P2E játéka. Az addiktív alkotást azok is élvezhetik majd, akik nem rendelkeznek tokenekkel. 

Vajon sikeres lesz Justin Sun meme portfóliója?

Mindezek miatt néhány elemző azon a véleményen van, hogy rövidesen a Sponge mérete a korábbi, 100 millió dolláros piaci kapitalizációt is képes lehet meghaladni. 

árfolyam sponge v2 I Cryptofalka

Végezetül figyelemre méltó, hogy egészen elenyésző, microcap mém tokenek is bekerültek a portfólióba. Ilyen például az ALPACA, az Oggy Inu, a PepeAI és a REKT. 

Általánosságban elmondható, hogy a mém tokenektől a legtöbb esetben a kriptobálnák a kezdetekben távol tartják magukat. Vagyis az, hogy az egyik legnagyobb befektető ekkora összegeket fordít ezekre a tokenekre igencsak izgalmas teóriákat indít el a kriptoszférában.

Ha kíváncsi vagy a Sponge V2 token vásárlási útmutatóra, akkor azt itt elolvashatod részletesebben is.

Nézd meg Te is a Sponge V2-t itt!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -4.43% $63,561.13
Ethereum ETH -8.52% $2,945.47
BNB BNB -7.76% $540.92
Solana SOL -9.17% $136.66
XRP XRP -13.57% $0.4699
Dogecoin DOGE -12.66% $0.1481
Cardano ADA -12.19% $0.4385
Litecoin LTC -10.70% $75.91
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!