Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kilőtt a MAGA Trump szavaira, a DICE az 1 millió felé halad

Kilőtt a MAGA Trump szavaira, a DICE az 1 millió felé halad

A MAGA értéke az elmúlt 24 órában mintegy 44%-kal növekedett, és péntek estére 6,11 dolláron kereskedett. A kereskedési volumen is kilőtt, és 552%-kal 19,6 millió dollárra emelkedett. A MAGA mellett egy másik érme, a DICE is hatalmas lépéseket tesz az előértékesítésén, és már egyre jobban közelít az 1 millió dolláros mérföldkőhöz.

Beindult a MAGA token

A MAGA hihetetlen mértékű szárnyalása akkor kezdődött, amikor Donald Trump kijelentette, hogy a kampánya szívesen fogadja a kriptopénz adományokat.

"Adakozhatunk-e a Trump-kampánynak kriptovalutával? Úgy gondolom, a válasz igen" 

- jelentette ki az elnökjelölt, miközben találkozott NFT-vásárlóinak egy csoportjával. 

A találkozót Frank Degods NFT-készítő és influencer rögzítette, aki több klipet is megosztott az X közösségi oldalon.

A volt elnök ezután arról beszélt, hogy Joe Biden elnöknek fogalma sincs róla, hogy mi az a kriptovaluta, így azok, akik szeretik a kriptó bármilyen formáját, inkább szavazzanak rá.

A kriptovaluták jövőjével kapcsolatban Trump így nyilatkozott: Ha a kriptók kivonulnak az USA-ból a velük szembeni ellenséges hozzáállás miatt... "nos, akkor megállítjuk. "Nem akarjuk ezt. Hagynunk kell, hogy itt legyenek".

Tény, hogy a fenti kijelentések segíthetnek Trump-nak abban, hogy a maga oldalára állítsa a kriptoszerető szavazókat, azt azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy Trump volt az első amerikai elnök, aki nyilvánosan is foglalkozott a kriptovalutákkal, ráadásul ezt negatív színben tette.

A Fehér Házban töltött ideje alatt azt találta mondani, hogy nincs odáig a Bitcoinért és más kriptókért, hiszen nem számítanak pénznek, értékük volatilis.

Ez a hozzáállása az elnöksége után is folytatódott, 2021-es jelentések szerint a Bitcoint egyenesen "a dollárral szembeni átverésnek" titulálta. Ugyan elképzelhető, hogy az exelnök azóta többet is megtudott a kriptovalutákról, és az évek során változtatott az álláspontján, de egyes elemzők óvatosságra intenek: szerintük ez csak egy mutatvány, hogy nagyobb támogatást szerezzen magának a küszöbön álló választásokra.

MAGA árfolyam-előrejelzés

A MAGA (TRUMP) árfolyama óriási lendületet kapott azt követően, miután a volt elnök arról tett tanúbizonyságot, hogy immár elkezdte elfogadni a kriptókat. Az érme az elmúlt hetekben ingadozó teljesítményt mutatott, gyakorlatilag követte a piacon uralkodó hangulatot.

Trump nyilatkozata után azonban az értéke hatalmasat ugrott előre, viszont erősen kérdéses, hogy innen merre visz tovább a pályája. Egyes technikai mutatók szerint árfolyamkorrekcióra kerülhet sor, és a cikk írásakor már vannak erre utaló jelek.

A mutatók azonban meglehetősen vegyesek, és lehetséges, hogy a hír terjedésével egyetemben az új befektetők és kereskedők ismételten feltámasztják a TRUMP árfolyamát. 

MAGA I Cryptofalka

Forrás: CoinMarketCap

A Relatív Erősség Index (RSI) értéke egészen 90-re, a túlvásárolt mezsgyére emelkedett, majd erőtlenül visszazuhant a 61-es értékre. Ez még mindig egy elég magas arány, szóval van rá esély, hogy Trump nyilatkozata felhúzza az árfolyamot és megtolja az RSI értékét.

Az érme erős támaszra lelt 6 dollárnál, viszont rendelkezik egy erős ellenállással is 7 dollárnál. Ez utóbbi meggátolhatja a TRUMP előrehaladását.

A Mega Dice (DICE) csábító alternatívája a MAGA-nak

Igaz, hogy a MAGA jókora árfolyam-emelkedésen ment keresztül Trump szavainak hatására, de egyes kereskedők úgy gondolják, már nem járunk jól vele, ha a lecsengő hype-ban rohanunk venni belőle. Vannak viszont olyan kripto előértékesítések, mint amilyen a Mega Dice (DICE) is, amiben még bőven lehet potenciál.

A DICE kriptót a Mega Dice kaszinó platform álmodta meg, mely engedélyezi a felhasználóknak, hogy digitális eszközökben tegyék meg a tétjeiket. A Mega Dice-t 2023-ban alapították, de azóta már népszerű kripto-szerencsejáték oldallá vált. Ennek örömére a kaszinó most elindítja a saját tokenjét.

A DICE előértékesítése eddig több mint 868 ezer dollárt hozott össze, és az érméket a jelenlegi szakaszban egyenként 0,069 dollárért kínálják. Az ICO közelít az első milliós mérföldkőhöz, tehát ez most egy kiemelten fontos időszak a projekt számára.

A DICE napi jutalmakkal, limitált kiadású NFT-kel, és bónuszokkal vonzza a korai befektetőket. Ezen kívül egy ajánlóprogramot, és egy három szakaszos airdropot is kínál, mely során összesen 2,25 millió dollárt szór szét.

Az érdeklődők a tokenből SOL, BNB vagy ETH segítségével tudnak vásárolni.

Érdekel a projekt? Látogass el a Mega Dice hivatalos oldalára!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.12% $67,734.84
Ethereum ETH -1.84% $3,781.49
BNB BNB -0.17% $596.97
Solana SOL -0.25% $168.76
XRP XRP 0.27% $0.5295
Dogecoin DOGE 1.97% $0.1664
Cardano ADA 0.95% $0.4595
Litecoin LTC 0.58% $83.34
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!