Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A kocka el van vetve: a Mega Dice hatalmas airdropot indít

A kocka el van vetve: a Mega Dice hatalmas airdropot indít

Az eddig ICO-ján már 1,4 millió dollárt összegyűjtő Mega Dice eltökélt célja, hogy megújítsa a kriptók világát.

A Mega Dice utility-token le szeretné körözni a mém érméket 

A DICE kedden 0,075 dollárt ér, de ára a következő eladási körben mindenképp növekedni fog. Már egyre több befektető várja a hivatalos indítását.

A 11,8 ezer YouTube feliratkozóval bíró kripto-influencer, TodayTrader is videójában a Mega Dice platform natív tokenjéről, a DICE-ről beszélt, amely jelenleg még az előértékesítési fázisában jár.

Bemutatásában kiemeli a legkorábbi befektetők számára nyújtott 750 000 dolláros airdropot, valamint személyes véleményét is kifejti, és növekedést is prognosztizál a token számára.

Az eddig ismert mém érméktől eltérően a Mega Dice egy merőben más felhasználási stratégiával készült, és natív érméjét, a DICE-t egy 100%-ig kripto-alapú kaszinóba integrálja.

A kriptovaluták piaca, amelyet olyan óriások uralnak, mint a több, mint 1 billió dolláros piaci kapitalizációval bíró jó öreg BTC, amelynek piaci tőkeértéke meghaladja az 1 billió dollárt, magas mércét állít a kezdő tokenek számára.

A mém érmék igen sokat elérhetnek, de a Dogecoin 20,32 milliárd dolláros piaci kapitalizációja már egy felső határt jelent, ettől feljebb nem jutott még egy meme coin sem. A Mega Dice látja maga előtt a jó példát, és innovatív hozzáállásával szívesen tesz lépéseket a jelenlegi határokon túlra. CMC I Cryptofalka

Forrás: CoinMarketCap

Az olyan kiemelkedő hasznosítási esetekkel bíró kriptók, mint az XRP és a BNB, mostanra kibontakoztatták a bennük rejlő növekedés erejét. Az XRP-t jelentős pénzügyi intézmények is elfogadták, de a BNB is központi szerepet tölt be a Binance ökoszisztémában. Már ez a két példa is rámutat arra, hogy az érmék hasznossággal való felruházása milyen nagy mértékben növelheti egy érme piaci kapitalizációját, annál, amit egy mém érme átélhet, akár jóval nagyobb mértékben is.

A Mega Dice virágzó online kaszinó platformja több mint 4000 játékkal, 50 feletti sportággal és eSporttal, valamint 50 000 játékosból álló felhasználói bázissal bír, akik együttesen havonta 50 millió dolláros téteket tesznek meg.

A csapat játékokat tartalmazó közösségi médiastratégiája nagyon erős és vonzza a lehetséges befektetőket.

A Mega Dice-ben lehetnek a kriptoszektoron belül - köszönhetően az innovatív stratégiájának, és a DICE online kaszinóba való ágyazásának - nagy lehetőségek.

Amennyiben érdeklődsz a DICE megvásárlása iránt, olvasd el a Mega Dice tokenek megvásárlásáról szóló részletes útmutatónkat, és nézd meg a DICE előértékesítését!

Míg a kriptopiac hullámzik, a Mega Dice stratégiai airdropot tart

A Mega Dice akkor lépett a piacra, amikor a Bitcoin már javában (igazából 2023 októbere óta) tartja a bikafutamát, és egyre inkább növekszik a piaci dominanciája.

A Mega Dice is az emelkedő trendet célozta meg. A projekt lehetőségeinek feltérképezéséhez fedezd fel a Mega Dice Token (DICE) árfolyam-előrejelzési útmutatónkat.

megadice I Cryptofalka

A projekt vonzerejét jelenlegi airdropja is növeli, mely során a lelkes résztvevők játéktevékenységük szerint összesen 750 000 dollárban részesülnek, ami játékosonként akár 37 500 dollár nyereményt is jelenthet.

Ez a jelenleg is tartó airdrop egyrészt játékra motivál, másrészt segíti a közösséget elkötelezettebbé válni. Az elkötelezettség nélkülözhetetlen egy szilárd felhasználói bázis létrehozásához, és az érme értékének hosszú távú feltornászásához. Annak, aki szeretne részt venni az airdropban, június 28-ig minimum 5000 dollár összegű kriptopénzben kell fogadnia. 

Következtetés

A Mega Dice jóval több, mint egy új kriptovaluta, küldetése az, hogy átalakítsa a szerencsejáték- és a pénzügyi szektort.

Az ökoszisztéma innovatív megközelítésével, és okos stratégiai időzítésével újrafogalmazza a befektetői elvárásokat, és a projekt kész arra, hogy kiaknázza a BTC növekedésének lendületét is.

Csatlakozz a Mega Dice érme ICO-jához, látogass el a projekt hivatalos honlapjára!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.16% $66,458.03
Ethereum ETH -0.76% $3,449.44
BNB BNB -2.14% $580.28
Solana SOL -1.52% $175.58
XRP XRP 1.55% $0.5994
Dogecoin DOGE -2.84% $0.1337
Cardano ADA -2.77% $0.4197
Litecoin LTC -4.17% $70.79
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!