Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Közelít a 9 millióhoz ez az új ICO

Közelít a 9 millióhoz ez az új ICO

Innovatív Stake-to-Mine protokollja birtoklásra buzdít, és ha az ICO utánra is töretlen marad a lelkesedés, akkor egyes szakértők szerint a BTCMTX igazi rallyra számíthat.

A Bitcoin Minetrix egy új korszak hajnalát hozza el a BTC bányászatba a Stake-to-Mine mechanizmussal

A Bitcoin Minetrix előértékesítése főleg azért ennyire sikeres, mert a befektetők felfigyeltek arra, hogy a projekt óriási mértékben eltávolítja az útból a kriptobányászat eddigi súlyos akadályait.

A BTCMTX, a projekt natív tokenje stakelhető, és ezért cserébe a Bitcoin bányászatához elengedhetetlen felhőbányászati teljesítmény jár.

Ily módon vet véget a Bitcoin Minetrix a magas hardver- és áramköltségeknek, és egy sokkal szélesebb befektetői kör előtt nyitja meg a bányászat ajtaját.

A Bitcoin Minetrix Stake-to-Mine protokollja egyúttal motivál a BTCMTX hosszú távú tartására is: cikkünk írásakor a platform vonzó éves hozamot kínál.

Ami a lekötött tokenek számát illeti, már több mint 559 millió BTCMTX tokent stakeltek, ami a mostani előértékesítési ár (0.0129 dollár) alapján nagyjából 7,21 millió dollár értéknek felel meg.

Ahogy egyre több stakelő csatlakozik a projekthez, az APY fokozatosan csökken, aminek eredményeként a korábban csatlakozott befektetők részesülnek a legnagyobb előnyben. A befektetők számára ez a szabály ismert, így azok akiket már meggyőzött a projekt igyekeznek gyorsan cselekedni annak érdekében, hogy a kriptohozamukat optimalizálják, amint lehetőségük adódik.

A Bitcoin Minetrix közösségi oldalainak felhasználószáma is szépen gyarapszik, csupán néhány hónap leforgása alatt az X oldal 18,1 ezer, míg a Telegram-csatorna több, mint 12 000 tagot számlál.

Látogasd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését!

A BTCMTX növekedési talaját a közelgő Bitcoin felezési esemény táplálja 

Ha a Bitcoin Minetrix intenzív előértékesítési teljesítményét vesszük alapul, akkor elmondhatjuk, hogy a projekt számára jók az esélyek ahhoz, hogy idén, és még azon túl is növekvő keresletet generálhasson.

Az ICO sikere persze nem minden, támogató hátszélként ott van még a Bitcoin közeljövőben bekövetkező feleződése, és a kriptobányászati ágazat pozitív előrejelzése is.

Erről a jelentős, a befektetői közösség által figyelt felezési eseményről azt kell tudni, hogy a Bitcoin protokollja 210 000 blokkonként felezi a kínálat kibocsátási arányát. 

A következő feleződés várható dátuma áprilisra esik, amikor feleződni fog a forgalomba kerülő új BTC mennyisége, és ez egykönnyen árnövelő hatású lehet.

A Bitcoin értéknövekedésének hozadéka az, hogy a blokkok bányászata még versenyképesebbé és jövedelmezőbbé válik.

Azok a BTCMTX birtokosok, akik a tokenjeiket a felhőbányászati teljesítményért cserébe lekötik, a felezési esemény után bizony értékesebb kifizetéseket várhatnak. 

Emellett, mivel meglebegették a kriptobányászati piac bővülését, szinte biztos, hogy még nagyobb közönséget érdekelnek majd a Bitcoin Minetrix különleges funkciói.

A Data Bridge Market Research adataiból az olvasható ki, hogy a globális kriptobányászati ágazat 2029-ig 7,8%-os CAGR-rel (éves növekedési ráta) fog gyarapodni.

Forrás: https://www.databridgemarketresearch.com/

Mivel tehát nagy tömegek érkezhetnek a bányászati területre, akár még a Bitcoin Minetrix is egyre népszerűbbé válhat.

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését!

A Bitcoin Minetrix ICO-ja beindítja a rakétákat?

Egyre hangosabbak a spekulációk azzal kapcsolatban, hogy vajon kitörhet-e a Bitcoin Minetrix, és kaphat-e a tőzsdei megjelenése után 10-szeres esélyt.

A Bitcoin Minetrix úgy tűnik képes számottevő befektetői érdeklődést vonzani, hiszen már több mint 8,7 millió dolláros gyűjtési összegnél jár az előértékesítése.

Ez most még egy védett terep, hiszen az ICO lezárultával már csak központi vagy decentralizált tőzsdéken lehet elérni a tokent, és ott farkastörvények vannak, azaz a kereslet és a kínálat dinamikája lesz az uralkodó.

Mivel a BTCMTX tokenek kínálata fix, ha a tőzsdei bevezetést követően marad, vagy növekszik az iránta való kereslet, akkor az érme árfolyama növekedésnek indulhat.

A kriptotérképen egyébként az elmúlt hónapokban több token esetében is megfigyelhettünk többszámjegyű %-os növekedést. Vegyük példaként a Coq Inu (COQ) érmét, mely az elmúlt évben több, mint 207%-ot növekedett a tőzsdei jegyzési árához viszonyítva.

Ha a piaci feltételek a továbbiakban is javulnak, a Bitcoin Minetrix is kiveheti a részét egy hasonló vásárlási lázból.

Végeredményben elmondható, hogy az újító felhőbányászati modellje és a staking jutalmai miatt egyre növekvő figyelem övezi az új Bitcoin Minetrix (BTCMTX) projektet.

Látogasd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.85% $51,128.09
Ethereum ETH -1.23% $2,946.21
BNB BNB -1.43% $377.08
Solana SOL -2.18% $101.49
XRP XRP -1.63% $0.5389
Cardano ADA -0.64% $0.5909
Dogecoin DOGE 0.61% $0.08535
Litecoin LTC -0.18% $68.83
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!