Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A kriptokutyák csatája - a Base Dawgz a BRETT mögött csahol

A kriptokutyák csatája - a Base Dawgz a BRETT mögött csahol

A Base Dawgz ($DAWGZ) hivatalos bejelentése szerint útjára indította a lekötési funkcióját, így az érmetulajdonosok máris elkezdhetnek keresni.

Base alapú újdonsült mémérme: DAWGZ

Az Ethereum Layer 2, Base alapú újdonsült mémérme 1,69 milliárd $DAWGZ érmét szán tokenomikájában a staking jutalmakra, mely a 8,4 milliárdos össz érmekészlet mintegy 20%-ának felel meg.

A befektetők a $DAWGZ jóvoltából egy év leforgása alatt, óránkénti elosztásban összesen 192 000 $DAWGZ érméhez juthatnak. Ez az ütemezés lehetővé teszi számukra, hogy folyamatosan növeljék az állományukat, minden egyes órában maximalizálva a lehetséges nyereséget.

A DAWGZ előértékesítési ára jelenleg 0,00581 dollár, és már készülődik a következő szakasz ármelkedésére.  

A Base Dawgz örömmel ugatja el a világba sikerét: előértékesítése már 2,3 millió dolláros bevételt hozott

A befektetők azt találgatják, hogy a Base Dawgz lehet-e a következő top mémérme a Base láncon. Vajon még a Brett-et ($BRETT) is maga mögé utasíthatja, amely 13,14%-ot zuhant az elmúlt 7 nap során? Eközben a Base Dawgz ICO-ja egyre magasabbra szökik.

Ugyan a Brett legjobb haverja az Ethereum blokkláncon található Pepe ($PEPE), de a Brettnek szüksége lehet még legalább egy milliárdos piaci kapitalizációjú mém érme barátra a Base-en. Erre nagyszerű alany a bázisugró, multichain Base Dawgz, mely Shiba Inu kabalafigurájával népszerű lehet.

Abból kifolyólag, hogy a Base kezdi háttérbe szorítani a vezető mém-érme indító Solana-t, a Base Dawgz mérföldköve a küszöbön lehet. A Base teljes zárolt értéke (Total Value Locked, TVL) a DeFiLama szerint 1,44 milliárd dollárra emelkedett, és ezzel egészen közel merészkedett a Solana 4,27 milliárd dolláros értékéhez.

Forrás: DeFiLama

Ám még mielőtt a Base lánc elfoglalná az őt megillető helyét a mém érmék listájának élén, a Base Dawgz még teljesít egy újabb mérföldkövet, hiszen ICO-ján el szeretné érni a 2,5 millió dolláros előértékesítési összeget. 

base dawgz I Cryptofalka

A staking funkció beharangozásával a legkorábbi befektetőknek módjuk nyílik arra, hogy még nagyobb értéket sajtoljanak ki az érméikből. Ugyanis a tokenek zárolása pozitívan befolyásolhatja a $DAWGZ értékének hosszú távú emelkedését.

A bejelentés bikás erőt kölcsönöz a $DAWGZ számára, hiszen a passzív jövedelem látomása nagyobb motivációt nyújt az érmék megtartására, és növeli a befektetők hitét a tokenek erős jövőképében. 

Felkeltette az érdeklődésed a projekt? Tekintsd meg a $DAWGZ előértékesítését!

Mi történik a $DAWGZ lekötése után?

Azok részére, akik megvették és stakelték az érméiket, az elosztás 24 órával a staking életbe lépése után kerül sor.

Ez garantálja a befektetők tisztességes esélyét az érmék zárolására, és arra, hogy mindenki részesülhessen jutalomban. Az ICO résztvevői számára a visszamenőleges jutalmak hamarosan megjelennek.

A lekötéssel együtt járó juttatások mellett a befektetők további $DAWGZ tokenekben is részesülhetnek, mégpedig a közösségi jutalmazási programon keresztül.

E program keretén belül a közösség tagjai különböző mémeket és posztokat osztanak meg a BaseDawgz közösségi média fiókjaiból, és ezzel értékes pontokat szerezhetnek. Amint az ICO-nak vége van, ezeket a pontokat $DAWGZ érmékre lehet váltani.

A fenti előnyök csak még jobban kiemelik a Base Dawgz törekvését arra, hogy ne csak egy újabb érme legyen a folyamatosan bővülő Base láncban, hanem jutalmakkal is szolgálhasson stakingen és a közösségi megosztásokon keresztül.

Ez a nyerő kombináció az, amiért a kripto elemző ClayBro, és a Business2Community YouTuber-e is úgy gondolja, hogy érdemes továbbra is szemmel tartani a projektet.

Előértékesítés: 1,69 milliárd $DAWGZ token

A fejlesztői csapat a teljes érmekínálat 20%-át, azaz 1,69 milliárd $DAWGZ érmét tesz félre az ICO résztvevői számára, akik bevásárolnak az érméből.

A részvételhez csak meg kell nyitnunk a Base Dawgz honlapját, és csatlakoztatnunk kell a tárcánkat.

Mivel a Base Dawgz több láncon keresztül is működik, a vásárlók szabadon kiválaszthatják a kedvenc hálózatukat a Base, az Ethereum, a Solana, az Avalanche vagy a BSC közül.

A hálózatválasztás után a tokenek vásárlása értelemszerűen Base (ETH, USDC), ETH (ETH/USDT), SOL, BSC (BNB/USDT) vagy AVAX használatával lehetséges.

A Base Dawgz okosszerződése sikeresen szerepelt a Solid Proof  teljes auditján, és nem talált problémát a kódjában.

Maradj naprakész a legfrissebb hírekkel és fejleményekkel kapcsolatban, csatlakozz a Base Dawgz közösségéhez a X és Telegram közösségi oldalakon, és ha felkeltette az érdeklődésed a projekt, nézd meg a $DAWGZ előértékesítését!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.19% $66,502.18
Ethereum ETH -0.93% $3,450.15
BNB BNB -2.44% $579.74
Solana SOL -1.63% $175.88
XRP XRP -0.10% $0.5995
Dogecoin DOGE -2.43% $0.134
Cardano ADA -3.56% $0.4191
Litecoin LTC -3.97% $71.27
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!