Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptoszemle: népszerű újdonságok az év utolsó hónapjára

Kriptoszemle: népszerű újdonságok az év utolsó hónapjára

Rengeteg kereskedő kíváncsi arra, hogy milyen kriptovalutákkal érdemes szemezni az év utolsó hónapjában. Három olyan előértékesítési fázisban járó újdonságot mutatunk be, amelyek tulajdonságaik alapján helyet kaptak a decemberi listánkon.

Minden kriptovalutára érvényes, de azoknál a tokeneknél, melyek még előértékesítésben vannak, kifejezetten fontos, hogy tanulmányozzuk a projekt honlapját, a fehér könyvét (Whitepaper), és az ütemtervét. Meg kell vizsgáljuk a lekötési lehetőségeit, az alapítókat, a projekt biztonságosságát, valamint a kínált funkciókat is. Vágjunk is bele!

Bitcoin ETF Token (BTCETF) – Az új kriptopénz, mely sorsa összefonódik a Bitcoin Spot ETF-ek történetével

Az Ethereum-alapokkal rendelkező Bitcoin ETF Token ($BTCETF) friss, november 6-án indult előértékesítése a platform szerint ígéretes lekötési hozamokat kínál. Eddig 2,94 millió dollárt gyűjtött össze a csapat, egy BTCETF token pedig most 0.0064 dollárért lehet a miénk.

Bitcoin ETF Token I Cryptofalka

Ezenkívül a Bitcoin ETF Token a Bitcoin Spot ETF sikerét tükröző különböző projektmérföldkövek elérésekor a tokenkészlet 25%-át fogja elégetni. A Bitcoin Spot ETF lehetővé teszi majd a befektetők számára a Bitcoinnal való kereskedést az eszköz birtoklása nélkül. Ugyan a Bitcoin Futures ETF-et a SEC már jóváhagyta, a befektetők még feszülten várják a spot ETF engedélyezését is.

A Bitcoin ETF Token gondosan összeállított whitepaper-je 5 mérföldkőhöz kapcsolódó 5 égetési eseményről számol be. Ha tehát sikerül elérni egy mérföldkövet, válaszul elégetik a tokenkészlet 5%-át.

Az alábbi videóban a több, mint 24,3 ezer feliratkozóval rendelkező Jacob Crypto Bury vizsgálja meg, hogy a Bitcoin ETF Tokenben megvan-e a robbanásszerű növekedés lehetősége.

Jelenleg még él az 5%-os tranzakciós adó a Bitcoin ETF Tokenre, de ez a kereskedők nagy örömére minden egyes mérföldkő teljesítésekor 1%-kal csökken. Vessünk egy pillantást ezekre a mérföldkövekre!

  1. A BTCETF kereskedési volumene átlépi a 100 millió dollárt.
  2. A SEC jóváhagyja az első Bitcoin Spot ETF-et az USA területén.
  3. Az első Bitcoin Spot ETF elérhetővé válik az USA-ban.
  4. A Bitcoin Spot ETF eszközök átlépik a 1 milliárd dollárt.
  5. $BTC napi árfolyama 100 000 dollár felett zár.

A BTCETF token teljes kínálata 2,1 milliárd, ebből az ICO során 840 millió token áll rendelkezésre. Mivel az utolsó előértékesítési fordulóban egy token ára már 0,0068 dollárra ugrik (de most még csak 0.0064 dollár), érdemes minél előbb csatlakozni.

Bitcoin ETF Token BTCETF I Cryptofalka

Az új kriptopénz előértékesítési gyűjtésének felső határa 5 millió dollár. Vásárolni ETH-val, USDT-vel, vagy bankkártyával tudsz. Jó hír, hogy nincs minimális, és maximális befektetési szint sem meghatározva.

Még több információért csatlakozz a projekt X oldalához!

Látogasd meg a BTCETF token előértékesítését!

2. Bitcoin Minetrix (BTCMTX) - Egy kriptoprojekt, amely képes tokenizálni a felhőbányászatot

A Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) kriptopénz platformja fogja a hagyományos felhőbányászatot, csavar rajta egyet, és ezáltal az nem csak egyszerűbbé, de hatékonyabbá is válik.

A Bitcoin Minetrix Ethereum-alapú okosszerződései úgy vannak kitalálva, hogy a BTCMTX tokentulajdonosok leköthessék az érméiket. Figyelemre méltó, hogy a szeptember 26-án indult előértékesítés a cikk írásakor már túllépte a 4,98 millió dollárt.

BTCMTX Bitcoin Minetrix I Cryptofalka Jacob Crypto Bury elemző szintén kifejtette a véleményét a tokenről:

A lekötési szerződések passzív jövedelemhez és kereskedésre nem alkalmas felhőbányászati kreditekhez juttatják a büszke tokentulajdonosokat. Ezeket a krediteket aztán elégetésükkel arra lehet használni, hogy felhőbányászati teljesítményt vásároljanak. 

Ha végiggondoljuk a folyamatot, akkor láthatjuk, hogy a felhasználóknak így ellenőrzésük van az eszközeik felett, és nem áll fenn a veszélye annak, hogy harmadik féltől származó szolgáltatásokat kelljen használni, mely során gyakran borítékolhatók az átverések.

A felhasználók ráadásul bányászati időt, és APY-t is kapnak a bányászati bevételekből. Annak sem kell aggódnia, akinek nincsenek ismeretei a bányászattal, vagy a kriptókkal kapcsolatban, hiszen a Bitcoin Minetrix a felhőbányászat tokenizálásával simán megoldja a felhőbányászat kérdését.

Hasznos információ még továbbá, hogy a 4 milliárdos készletből az ICO-ra 2,8 milliárd tokent szántak a szervezők.

A cikk írásának pillanatában egy BTCMTX ára 0,012 dollár.

BTC MTX Bitcoin Minetrix I Cryptofalka

A befektetőknek minimum 10 dollárral kell beszállniuk az előértékesítésbe, melyet Ethereummal (ETH), Tetherrel (USDT) vagy BNB-vel tudnak véghezvinni. A maximális befektetés összege viszont nem került meghatározásra.

Nézd meg a Bitcoin Minetrix ICO-ját!

3. Meme Kombat (MK) - Lekötésekre és fogadásra is használható, újító mém érme

Végül, de nem utolsósorban következzen a Meme Kombat ($MK) szeptember 21-én startolt előértékesítésének rövid áttekintése. 

Ez a mém érme projekt igazán különlegesnek számít a kriptotérben, és már túl van a 2,6 millió dolláron.

MK Meme Kombat I Cryptofalka

A Meme Kombat széleskörű felhasználhatósága bámulatos: nem csak stake-to-earn token, de a tulajdonosok APY-hoz is juthatnak, sőt, az izgalomtól fűtött harci arénában a projekt play-to-earn elemeit is kiaknázhatjuk. 

Ez az a hely, ahol a kalandra éhes játékosok a lekötött MK-tokenjeikkel híres mém karakterek (pl.: Pepe és Wojak) közötti csatákra fogadhatnak. 

A projekt blokklánc-technológiája és mesterséges intelligenciája révén többféle árnyalt fogadás is lehetséges, a játék maga pedig tökéletesen követhető, és tisztességes. Ráadásul új szezonok is várhatók új karakterekkel. 

Az, hogy a projekt fejlesztői és tulajdonosa felvállalja a kilétét, valamint, hogy már kész a részletes ütemterve, és a fejlesztések is folyamatosak, arra enged következtetni, hogy érdemes befeketnünk.

Az előértékesítés során a vásárlók rögtön leköthetik az MK tokenjeiket, és a weboldal szerint kifejezetten magas APY-ra számíthatnak.

MK Meme Kombat I Cryptofalka A Meme Kombat összkészlete a maga 120 millió tokenjével kicsinek számít. Ennek 50%-át az előértékesítésre, 30%-át a tét- és csatajutalmakra, 10%-át a DEX likviditásra és szintén 10%-át a közösségi jutalmakra fordítják. 

Az Meme Kombat előértékesítés hard cap-je 10 millió dollár. Csatlakozni ETH, USDT, vagy BNB útján lehetséges minimum 10 dolláros minimum befektetési összeggel. Az MK tokenek ára az előértékesítési szakaszban 0.235 dollár lesz. 

Tekintsd meg a Meme Kombat előértékesítését!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 1.16% $51,652.65
Ethereum ETH 2.95% $3,042.39
BNB BNB 1.32% $384.69
Solana SOL 0.88% $103.08
XRP XRP 0.12% $0.5447
Cardano ADA 0.29% $0.5886
Dogecoin DOGE 1.21% $0.0862
Litecoin LTC 0.09% $70.03
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!