Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A legjobb iGaming lehetőségek: Mire számíthat egy játékos?

A legjobb iGaming lehetőségek: Mire számíthat egy játékos?

Az online szerencsejátékipar (iGaming) elkerülhetetlen része a jövőnek, ugyanis egyre többen fordulnak az online platformok felé, hogy kipróbálhassák magukat a szerencsejátékokban.  

Dübörög az online szerencsejáték piac

A globális online szerencsejáték piac 2022-ben elérte a 63,5 milliárd dolláros értéket, és az előrejelzések 2023 és 2030 között 11,7%-os éves növekedési ütemet jeleznek. Ezt a növekedést az online szerencsejátékokba történő beruházások skálázódása és az élő kaszinók világméretű térnyerése hajtja.

A piaci részesedés több mint 41%-át Európa, különösen Olaszország, Spanyolország, Franciaország és Németország foglalja el a szerencsejátékok legalizálásának köszönhetően.

De most tekintsük át, milyen lehetőségek és előnyök várnak a játékosokra az online kaszinók világában!

A játékosok elégedettségének hajtóereje: Ösztönzők

Az online kaszinó platformok folyamatosan arra törekednek, hogy minél több funkciót biztosítsanak, és fejlesszenek a játékosok megtartása érdekében. Ezen ösztönző tényezők közé tartoznak a vonzó hűségprogramok, a személyre szabott jutalmak, az exkluzív VIP-ajánlatok, valamint a kiváló minőségű játékok, promóciók és játékportfóliók széles választéka.

A szórakozás és a jövedelmező jutalmak lehetőségeinek konvergenciájával az online kaszinójátékok olyan magával ragadó tevékenységgé váltak, amely egyaránt kiszolgálja az izgalomra vágyó játékosokat és a pénzügyi nyereséget keresőket.

Blokklánc szerencsejátékok felemelkedése

Az iparág átalakulásának másik hajtóereje a blokklánc technológia integrálása, ugyanis a technológia gyorsan forradalmasítja a szerencsejátékokat, átlátható és hamisításmentes tranzakciókat kínálva kriptovalutákkal.

Ráadásul a blokklánc olyan egyedi funkciókat hoz, mint a liquidity staking és a play-to-earn programok, lehetővé téve a játékosok számára, hogy maximalizálják jövőbeli bevételeiket.

Play to Earn program: Az intelligens szerencsejáték monetizációja

A Play-to-Earn egy feltörekvő trend a játékiparban, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy pénzzé tegyék a játékon belüli tevékenységeiket és eredményeiket. A szerencsejátékok ezen trendjét kihasználva az üzemeltetők "rakeback"-et kínálnak, vagyis a felhasználó által elhelyezett tét egy bizonyos százalékának visszatérítését, ezzel ösztönözve a további játékra.

A legtöbb online kaszinó rakebacket kínál a játékosok veszteségeire, annak érdekében, hogy részben megtérítsék a kudarcokat.

A Liquidity Staking koncepciója a passzív jövedelem

A Liquidity Staking egy olyan innovatív megközelítés, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tokenjeiket egy liquidity poolba fektessék, és a befizetéseik alapján jutalomban részesüljenek.

Az ökoszisztémának nyújtott alapvető likviditás révén a játékosok további tokenekkel kapnak jutalmat. Ha egy olyan online kaszinót keresel, amely mindezekkel a tulajdonságokkal és még többel is rendelkezik, nézz be a Fairspinhez.

A Fairspin blokklánc kaszinó a játékok széles választékával, saját tokenjével, valamint a biztonság és az átláthatóság iránti rendíthetetlen elkötelezettségével páratlan játékélményt kínál.

TFS Token: A profitok növelése a blokklánc kaszinó térben

Az iparágban élenjáró Fairspin blokklánc kaszinó úttörő módon bevezette saját digitális eszközét is – a TFS Tokent.

Ez az egyedülálló token átalakította a Fairspin bónuszok biztosítását, és különböző előnyöket kínál a felhasználóknak, például rakeback jutalmakat és staking lehetőségeket.

 

A TFS Token a Play-to-Earn program

Az iparág növekvő trendjeként a TFS Token segítségével sikeresen megvalósult a Play to earn program is. A Fairspin Play-to-Earn programja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy TFS Tokeneket kapjanak izgalmas játékon keresztül rakebackként bármilyen tétért.

A Fairspin kivételes élményt nyújt a rakeback terén mind a vesztes, mind a nyertes fogadások esetében. Ráadásul a játékosok tovább sokszorozhatják tokenjeiket a Hold to Earn programon keresztül.

A Hold to Earn tétje = a Play-to-Earn keretében kapott TFS összege x szorzó (a hűségprogram szintjétől függően).

A Hold to Earn programban a felhasználók 3 napig, 1 napig vagy 8 óráig tehetik fel a TFS-eket. A programon belül keletkező nyereséget a feltett tokenek száma és a Fairspin által a felhasználó staking ideje alatt szerzett jövedelem határozza meg.

A TFS Token Liquidity Staking

A Fairspinnél a TFS Tokenekkel történő Liquidity Staking programban való részvétel javítja a likviditást a TFS-USDT poolban. A Liquidity Stakingben való részvételhez a felhasználónak USDT-vel kell rendelkeznie az egyenlegén, és a TFS Tokeneknek a TFS widgetben elérhetőnek kell lenniük.

Fairspin I Cryptofalka

A Liquidity Staking lehetővé teszi a játékos számára, hogy kiválassza, mennyi ideig szeretné feltölteni az eszközeit, és bármikor azonnal kivehet bármilyen összeget.

A Liquidity Staking programból származó kifizetés a Fairspin kaszinó GGR (bruttó szerencsejáték-bevétel), a tokenek száma a pool-ban és a felhasználó szorzója alapján kerül kiszámításra.

Összefoglalva

Az online kaszinós szerencsejátékok fejlődő világában a nyereség maximalizálása most már elérhető közelségbe került a TFS Token innovatív tulajdonságaival. Lehetővé teszi a játékosok számára, hogy biztonságos környezetet, átláthatóságot és jövedelmező lehetőségeket élvezzenek a blokklánc-kaszinó területén.

A Fairspin digitális valutája a Liquidity Staking és a Play to Earn programokkal erősíti az online szerencsejátékokat.

Csatlakozz az intelligens szerencsejáték forradalmához a TFS Tokennel még ma, és tedd gazdagabbá a jövődet!

 

Press release

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.66% $61,173.94
Ethereum ETH -1.81% $3,010.23
BNB BNB -0.82% $531.64
Solana SOL 0.30% $133.65
XRP XRP 0.88% $0.4972
Dogecoin DOGE -3.22% $0.1487
Cardano ADA -1.20% $0.4468
Litecoin LTC 0.57% $79.34
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!