Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A legjobb kriptokaszinók a magyar piacon

A legjobb kriptokaszinók a magyar piacon

A 2022-es év vége jelentős változást jelentett a magyar szerencsejáték életben, mivel az ország engedélyezte a tengerentúli online kaszinók legális működését a virtuális térben.

 

Egyre nagyobb teret nyernek az online kriptokaszinók

És mivel a kripto-szerencsejáték-ipar 2023 végére becslések szerint több mint 90 milliárd dollárt fog elérni, most már számos jogilag szabályozott, biztonságos és szórakoztató lehetőség áll rendelkezésre, amelyeket felfedezhetünk a térben. Világszerte a kriptokaszinók már évekkel ezelőtt hírnevet szereztek maguknak. A jobb anonimitás, az alacsony tranzakciós költségek és az exkluzív bónuszok csak néhány a kriptójátékosok által élvezett legfontosabb előnyök közül. Ennyi lehetőség mellett hogyan választhatod ki az ellenőrzött, megbízható helyeket, ahol szórakozhatnál és befektetheted a pénzed? Nos, feltérképeztük a piacot, és hoztunk néhány igazán nagyszerű kriptokaszinót, amelyek a hazai közönség számára is elérhetőek.

 

1. Fairspin

A Fairspin egy 2018-ban alapított, iparágvezető szerencsejáték platform, amely világszerte növekvő népszerűségnek örvend, így Magyarországon is. A játékok hosszú listája (több mint 7000 játék), valamint más lehetőségek, mint például a sportfogadás, rengeteg lehetőséget biztosít a felhasználóknak, hogy szórakozzanak és szerencsét próbáljanak. A platform új bónuszokat és promóciókat kínál, amelyek a Fairspin blokklánc és kriptopénz bevezetésének köszönhetők. A platform saját TFS tokenjével a játékosok kriptovalutákkal vehetik igénybe a hold-to-earn és a liquidity staking programokat. Ezáltal a platformon van lehetőség a passzív jövedelemszerzésre is, és a szerencsejátékok hozamai mellett az oldal állítása szerint akár több mint 400%-os APR-t is elérhetnek. A Fairspin egy igazi kriptokaszinó: a felhasználók egyenlegüket fiat valutával, de a kriptovaluták széles skálájával, például Bitcoin, Ethereum és altcoinokkal is feltölthetik, de a top stabilvalutákat, privacy coinokat és meme coinokat is elfogadják. A kaszinó szilárd felhasználói felületet kínál minden eszközön, amely zökkenőmentes játékmenetet és kiváló szerencsejáték-élményt kínál. Az ügyfélszolgálata tovább növeli a játékosok bizalmát, és a több különböző nyelvet beszélő csapat segít a felhasználói panaszok azonnali megoldásában. A kifizetések közel azonnaliak, és a blokklánc biztosítja, hogy minden tranzakció átlátható és minden játék tisztességes legyen.

 

2. 22Bet

A 22Bet egy olyan online kaszinó, amely 2017 óta kínálja szolgáltatásait. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több mint 40 befizetési lehetőséggel, köztük kriptovalutákkal fogadjanak a játékaira és sporteseményeire. A platform valamivel több mint ezer játékot kínál, ami szerénynek mondható, de a legnépszerűbb szolgáltatók szinte összes közönségkedvencét tartalmazza. A 22Bet egy könnyen kezelhető felhasználói felületet is magában foglal, amely lehetővé teszi a zökkenőmentes fogadásokat és a pozitív felhasználói élményeket. Jó ügyfélszolgálattal büszkélkedhet, a weboldal számos nyelven elérhető, és szilárd bónuszt kínál. A folyamatos promóciók azonban mindenképpen fejlesztendő területet jelentenek, mivel ezek a lehetőségek jelenleg korlátozottak. Ami még fontosabb, hogy a 22Bet még nem teszi lehetővé a stakinget, és nem rendelkezik saját tokennel sem. A kriptószerencsejátékok rajongói számára ezek akadályt jelenthetnek, mivel a világszerte népszerű kriptokaszinók némelyike büszke a hold-to-earn modelljeire.

 

3. Mostbet

A Mostbet egy népszerű online szerencsejáték platform, amely stabil pozíciót foglal el a magyar szerencsejáték piacon. Nagyszerű élményt nyújt a szerencsejátékok szerelmeseinek már 2009 óta. A Mostbet több mint 3000 játékból álló nagyszerű listát és egy ugyanilyen lenyűgöző sportfogadási lehetőséget is kínál a felhasználóknak. A hazai felhasználük a Mostbet-et az egyszerű használhatóságának és az éjjel-nappali ügyfélszolgálatnak köszönhetően részesítik előnyben. A platform megkülönböztetett jutalmazási mechanizmusa az egyik legnagyobb erőssége. A Mostbet kimagasló üdvözlő bónuszokat kínál a kaszinóhoz és a sportfogadáshoz. Általában a platform az utóbbit helyezi előtérbe, több bónusz és támogatás áll rendelkezésre a kínálatuk ezen részében. A Mostbet lehetővé teszi a kriptofizetéseket is, de csak az alábbi három pénznemben: Bitcoin, Ethereum és Ripple.

 

Magyaroroszágon elérhető kriptokaszinók összehasonlítása

Fairspin
 • 7000+ játék
 • Üdvözlő bónusz: 140 ingyenes pörgetés: első 4 befizetés, akár 400 000 USDT + 140 ingyenes pörgetés
 • Play-to-earn, hold-to-earn és liquid staking
 • Versenyek, szolgáltató-specifikus bónuszok és még sok más
 • Adat- és vagyonbiztonság az uniós előírásoknak megfelelően. A blokklánc által biztosított extra biztonság és átláthatóság.
 • A felhasználók a gyors kifizetések, az átláthatóság, a játékok sokszínűsége és a magas jutalmak miatt szeretik
22Bet
 • 1000+ játék
 • Üdvözlő bónusz: Akár 100 000 Ft kaszinóra, 35 000 Ft sportfogadásra.
 • Rakeback, reload bónusz, versenyek.
 • Adat- és vagyonbiztonság az EU-s előírásoknak megfelelően
 • A vélemények a gyors kifizetésekről és a magas nyereményszorzókról számolnak be a sportfogadásokkal kapcsolatban.
Mostbet
 • 3000+ játék
 • Üdvözlő bónusz: 250 ingyenes pörgetés: első 5 befizetés, akár 160 000 Ft + 250 ingyenes pörgetés.
 • 10% Cashback, pénteki bónusz, fogadási biztosítás és még sok más
 • Adat- és vagyonbiztonság az EU-s előírásoknak megfelelően
 • A felhasználók a gyors ügyfélszolgálatról és az egyszerű regisztráció miatt kedvelik

 

Összegzés

Ahogy a magyar szerencsejátékosok az új jogszabályoknak köszönhetően a tengerentúli online kaszinók felé is tudnak nyitni, a kriptokaszinók a hozzáadott átláthatóságnak, anonimitásnak és a kriptóspecifikus jutalmaknak köszönhetően kiemelkedőek az iparágban. Elemzésünk alapján a magyar kriptószerencsejáték-piacon jelenleg nehéz a Fairspin-nél jobbat találni. A Fairspin magas kriptobónuszokat kínál, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző kriptovalutákban fizessenek, beleértve az altcoinokat is. Mindemellett a platform folyamatosan fejlődik, és nagyszerű jövedelemszerzési lehetőségeket tesz lehetővé innovatív play-to-earn és hold-to-earn modelljeivel, amelyek valódi kriptójáték-élményt nyújtanak.

Irány a Fairspin, tapasztald meg a szerencsejáték egy teljesen új szintjét – átláthatóbb, tisztességesebb és több esély nagy nyereményekért.

 

Press Release

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.68% $67,232.79
Ethereum ETH -4.11% $3,665.54
BNB BNB -2.97% $594.56
Solana SOL -6.68% $165.23
XRP XRP -0.83% $0.5239
Dogecoin DOGE -5.71% $0.1581
Cardano ADA -4.87% $0.4599
Litecoin LTC -1.16% $85.37
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!