Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Medvés a PEPE, a tőke új lehetőséget keres a Dogverse ICO-ban

Medvés a PEPE, a tőke új lehetőséget keres a Dogverse ICO-ban

A PEPE mostani vesztesége szakít az elmúlt szép hónap bikás trendjével. Azért emlékezzünk vissza rá, hogy a kriptovaluta az elmúlt hónap során mintegy 89,91%-os emelkedéssel virított a kriptók között.

Menekül a tőke a PEPE tokenből, a kereskedők új lehetőségeket keresnek

A Pepe értéke több mint 10%-ot zuhant az elmúlt 24 óra során, és csütörtökön este 0.00000974 dolláron kereskedett. Erre azért kerülhetett sor, mert pár befektető hirtelen megvált a mémérmébe befektetett részvényeitől.

A PEPE-t elárasztották a medvék, egyes befektetők pedig inkább a többláncú kutyás mémérme, a DOGEVERSE ICO-jára neveznek be, bízva a projekt sikerében.

A Pepe búcsút int egy kulcsfontosságú támasznak

A Pepe ára az elmúlt 24 órában a 0,00001105 dolláros elemi támaszszint alá zuhant. Az eladók ugyan megkísérelték az altcoin árfolyamát a 0,00000982 dolláros támasz alá vonni, de a bikák sikeresen megvédték azt.

pepeusd I Cryptofalka

Forrás: GeckoTerminal

Most két dolog lehetséges: ha a Pepe árfolyama a következő néhány órában, napban stabilizálódna, akkor a vevők a jelenlegi szinteket belépőként kezelhetik, de az is megeshet, hogy az eladók a továbbiakban is nyomást gyakorolnak a mémérmére.

Ha a bikák tiszteletüket teszik a PEPE grafikonján, az érmének talán sikerülhet visszahódítani a 0,00001105 dolláros támaszt. Ha pedig a mém érme 4 órán keresztül tudná tartani ezt a szintet, akkor a következő meghódítani való szint a 0,00001228 dollár lesz.

Viszont ha a medvék uralma győz, akkor a PEPE értéke rövid távon a 0,00000982 dolláros támasz alá szaladhat, és jócskán megvan a veszélye a 0,00000842 dolláros szintre való zuhanásnak is. 

A technikai adatok azt sejtetik, hogy a PEPE árfolyama továbbra is veszélyes vizeken evez 

A PEPE 4 órás grafikonjának technikai mutatói azt láttatják, hogy a kedvelt mém érme most az eladók játékszere lehet, mivel egyértelműen fölényben vannak a vevőkkel szemben. A Moving Average Convergence Divergence (MACD), és a Relative Strength Index (RSI) is arra figyelmeztet, hogy a Pepe árfolyama a továbbiakban is eshet.

Az RSI az elmúlt 24 órában szintén csökkenő tempóra fogta az iramot. A kereskedők szerint ez többnyire a vevők erejének gyengülése. A túladott irányba táncoló RSI sajnos nem mutatja a lassulás jeleit.

Eközben a MACD indikátor a 4 órás grafikonon medvés technikai zászlót lenget. Ez azt követően történt, hogy az MACD az elmúlt kereskedési napon áthaladt a MACD Signal vonal alatt, így mutatva meg, hogy a PEPE pozitív ciklusa elmúlt, és egy friss, medvés fázis köszöntött be.

Mivel a Pepe-t folyamatosan bombázzák a medvék, az új kihívást kereskő befektetők új vizekre eveznek. A multi-chain Dogeverse (DOGEVERSE) érme előértékesítése úgy tánik sok kereskedő figyelmét felkeltette, ugyanis már több, mint 15 millió dollárt gyűjtött össze.

Érdekel a projekt? Tekintsd meg a DOGEVERSE előértékesítését!

Az első láncok közt utazó mémérme

A Dogeverse büszkén mondhatja el magáról, hogy az első olyan memecoin, amely több blokkláncon is fut, tökéletesen passzolva a Web3 iparág azon céljához, hogy a kriptotérséget egységessé tegye.

A Dogecoin által ihletett Dogeverse befektetői több láncot is bejárhatnak azért, hogy megleljék a legjobb decentralizált hozamtermelő lehetőségeket. Ilyenek például a DeFi protokollok a nagy likviditású és aktív hálózatokon, mint például az Avalanche, a Polygon, a Solana, a BNB Chain, az Ethereum és végezetül a Base Layer 2 hálózata.

A befektetők ezzel az érmével növelhetik a DeFi birodalomban lévő részesedéseiket, hiszen a Dogeverse ökoszisztémája az Ethereum hálózaton belül tartalmaz egy natív lekötési megoldást is. Passzív jövedelemszerzésre is van lehetőség, egy versenyképes staking vár az érmék tulajdonosaira és a befektetőkre.

Bálnák is csatlakoztak a projekthez

A bálnák közt is van, aki lehetőséget lát a DOGEVERSE-ben. Az egyik befektető nem is olyan régen 183 000 dollár értékben vásárolt DOGEVERSE tokent, mégpedig ETH útján.

Aki ebben a korai szakaszban szeretne hozzájutni a memecoinhoz, annak tulajdonképpen már nem sok ideje van. A Dogeverse várva várt indulása már a küszöbön van, lényegében az ICO-hoz való csatlakozás utolsó felhívása zajlik. Natív érmét a hivatalos weboldalon elhelyezett vásárlási widget-en keresztül tudsz vásárolni. 

A DOGEVERSE jelenleg 0,00031 dollárért kapható, és mivel többláncú, beszerezhető BNB, AVAX, SOL, ETH, MATIC vagy BASE használatával is. Ezen kívül az érme USDT és a bankkártya segítségével is megvásárolható.

Fontos megemlítenünk, hogy a staking lehetőség csakis kizárólag az Ethereum-láncon lehetséges. Ezért aki szeretné lekötni az érméket, ETH-val vásároljon DOGEVERSE-t.

Nézd meg a Dogeverse előértékesítését!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.95% $61,101.82
Ethereum ETH -0.12% $3,373.84
BNB BNB 0.58% $571.63
Solana SOL 8.89% $135.74
XRP XRP 0.74% $0.476
Dogecoin DOGE 3.01% $0.1226
Cardano ADA 4.05% $0.3878
Litecoin LTC -0.92% $70.39
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!