Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Mozgolódik a piac és a Shiba Inu is, jöhet a kitörés?

Mozgolódik a piac és a Shiba Inu is, jöhet a kitörés?

A Shiba Inu (SHIB) árfolyama az elmúlt 24 órában 0,58%-kal csökkent, a cikk írásakor 0,000008029 dolláron állt.

A Bitcoin ETF várakozások mozgatják a piacot

A SHIB a héten 10,98 %-kal emelkedett, amiben valószínűleg nagy szerepet játszottak a Bitcoin ETF jóváhagyásával kapcsolatos hírek. Erre utal az is, hogy ezek a várakozások gyakorlatilag az egész piacot felemelték. 

Ha az egy hónapos teljesítményét nézzük, akkor elmondhatjuk, hogy a SHIB 9,61%-kal emelkedett. Ha viszont kicsit kitágítjuk a képet, és az egy éves átlagot vizsgáljuk, ott már 36,23%-os a csökkenés, pedig út közben már a Shibarium is elindult. Mindez azt jelenti a számunkra, hogy a mém token hosszú távon alulteljesített.

shiba inu shib árfolyam I Cryptofalka

Forrás: https://coinmarketcap.com/currencies/shiba-inu/

Akárhogyan is, a SHIB mém érmének még mindig hatalmas az esélye arra, hogy egy nagyot lendülve erős év végi eredményt érjen el.

Éledezik a SHIB token, de merre tovább?

Azt követően, hogy az elmúlt heteket és hónapokat túlvásárlási fázisban töltötte, a SHIB az elmúlt néhány nap kisebb rallyja után most igazán kedvező helyzetben van ahhoz, hogy átélhessen egy nagyon erős fellendülést.

shiba inu SHIB árfolyam I CryptofalkaForrás: TradingView

A relatív erősség index (lila színnel jelölt) az egy héttel ezelőtti 40-ről mára 60 körüli értékre emelkedett, ami a folyamatosan növekvő lendület méltó jele. Ám, mielőtt még túlvett állapotba kerül, még bőven van tere az erősödésre.

A SHIB 30 napos exponenciális mozgóátlaga (sárga) nemrég lecövekelt a 200 napos átlaga (kék) alatt, ami azt vetíti előre, hogy a SHIB talán még csak most vágott bele a folyamatba, és a hosszabb távú átlag felé vezető emelkedőn menetel. 

Ha ez így van, az tartós emelkedést jelentene a következő napokra nézve. Azt is meg kell említsük, hogy mivel a SHIB középtávú támogatási szintje (zöld) augusztus közepe óta egyre csak csökken, a mém érme az elmúlt napok nyereségét egy magasabb szintre teheti.

A SHIB megvásárlására akkor is ezek a legjobb napok, ha még mindig alulértékeltnek számít, mivel amint azt láttuk, az utóbbi időben igencsak kezdi visszanyerni a lendületét. 

Az érme 24 órás kereskedési volumene azonban jelenleg majdnem 13%-ot csökkenve 121,38 millió dollárnál tart.

Azt is jó megemlíteni, hogy az elmúlt napok során több olyan nagy SHIB tranzakció is végbement, amelyek bálnák közötti tőzsdén kívüli eladásokra utalhatnak. 

De legyen egy tranzakció bármilyen jellegű is, ezek megléte már egyértelmű jele annak, hogy a piac egyre inkább érdeklődik a SHIB iránt, és a mém érme ennek köszönhetően a közeljövőben még további emelkedéseket produkálhat.

Akárhogyan is, a fundamentális elemzés alapján a SHIB kifejezetten jobb helyzetben van, mint például a Dogecoin, és feltételezzük, hogy a Shibarium nyári indulása hosszú távon növekedést fog eredményezni a Shiba Inu projektje számára.

A layer-two hálózat már most több mint 30 000 tranzakciót dolgoz fel napi szinten, ami az elfogadottság térhódítását jelzi. 

A fentieket tekintve a SHIB várhatóan a következő hetekben visszatérhet a 0,000010 dollárhoz, és ha sikerült a 2023-as év végére ráerősíteni, akkor akár a 0,000020 dollárt is elérheti.

A Meme Kombat is hasonló potenciállal bírhat

Ugyan a SHIB-nek minden esélye megvan arra, hogy bizonyítson, de még bizonytalan a helyzete. Addig is a hasonlóan izgalmas mém coinokat kedvelő kereskedők elkezdtek keresgélni az ígéretesnek tűnő előértékesítési tokenek között.

Kiváló példa erre a Meme Kombat (MK), amely egy Ethereum-alapú platform, és a néhány hete elindult előértékesítése óta már több, mint 872 000 dollárt gyűjtött össze.

A Meme Kombat vonzereje a mém csata koncepciójában rejlik, mely folyamán a felhasználók a mesterséges intelligencia által, mém karakterek között generált csaták eredményére fogadhatnak.

A Meme Kombat platform népszerűsége már most hatalmas, amit a Telegram-csatornájának több mint 3000 tagja is bizonyít, a számláló pedig minden nap tovább pörög. 

A Meme Kombat befektetői és felhasználói közössége MK tokenekkel fogadhat az egyes csatákra, és győzelem esetén MK jutalomban lesz részük.

Az MK token hard cap-je 120 millió. Ennek 50%-át az előértékesítésre, további 30%-át pedig a csatákra és a lekötési jutalmakra szánják.

A befektetni vágyók a Meme Kombat hivatalos honlapján csatlakozhatnak az értékesítéshez, ahol 1 MK jelenleg (azaz a következő emelésig) 0,1667 dollárba kerül.

Ez az ár november 2-án 0,1883 dollárra emelkedik, és mivel addig már nincs olyan sok idő, érdemes mihamarabb átgondolni a befektetési szándékot. 

A token év vége felé lép majd tőzsdére, és ekkor indul el a Meme Kombat platformja is.

👉🏼 Látogass el a Meme Kombat oldalára! 👈🏼

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.36% $67,118.4
Ethereum ETH 0.70% $3,120.17
BNB BNB -0.18% $579.71
Solana SOL 0.77% $174.09
XRP XRP -0.25% $0.5221
Dogecoin DOGE 0.08% $0.1548
Cardano ADA -0.54% $0.4805
Litecoin LTC 0.30% $84.12
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!