Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Népszerű előértékesítések: Hasít a Meme Kombat és a BTCMTX

Népszerű előértékesítések: Hasít a Meme Kombat és a BTCMTX

Létezik két olyan projekt, amelyet érdemes megismernünk, mielőtt beköszönt a december: ez a Meme Kombat (MK) és a Bitcoin Minetrix (BTCMTX). Akármelyiket is nézzük, kiemelkedő eredményeik vannak. Határ a csillagos ég? 

Cikkünkben arra a kérdésre keressük a választ, hogy mitől olyan különlegesek, hogy már a bikafutam előtt is ekkora népszerűségnek örvendenek. Mutatjuk a tudnivalókat. 

A Meme Kombat igazi mókamester a mém érmék világában 

A Meme Kombat (MK) egy hatalmas újdonságbombával érkezett a játékiparba: egyesítette a játék és a fogadási platformot a bohókás mémekkel. Az ökoszisztéma fantáziadús játékkörnyezetében olyan dinamikus funkciók is helyet foglalnak, mint a passzív lekötés és az aktív fogadás, amely tele van izgalmas nyerési lehetőségekkel.

meme kombat MK I Cryptofalka

A kérdés már csak az, hogy melyik a legjobb mém érme? Ezért a címért egyenesen tizenegy mém érme küzd majd meg. Mondhatjuk, hogy győzzön a jobbik, de már toporognak az ajtóban a következő szezon új mém érméi, karöltve sok új funkcióval és jutalomlehetőséggel. Az előnyök mindegyikét azért vezetik be, hogy a játékosok folyamatosan találjanak okot a platformon való időzésre, ezáltal pedig elkötelezettebbekké váljanak. 

A Meme Kombat előértékesítése során a tokenkészlet fele érhető el, míg a stakelésre és a harci csaták nyereményeire 30% kerül kiosztásra. Marad még 20%, mely 10-10% arányban osztódik el közösségi jutalmak és a DEX likviditás céljára. Mivel a csapat ilyen nagy mértékben támogatja a közösségét, egyértelműen látható elkötelezettségük mértéke.

meme kombat MK I Cryptofalka

A Meme Kombat ezidáig már több, mint 1,6 millió dollár feletti összeget gyűjtött össze. Az MK token mostani ára 0,189 dollár, de ez hamarosan növekedni fog. A befektetők a natív tokenhez ETH vagy USDT használatával juthatnak hozzá. Mivel az innovatív koncepció valószínűleg kihat majd a játék-, és a kriptopénz-iparra is, ez mindenképpen egy ígéretes lehetőségnek számít. Főleg, ha továbbra is ekkora lendülettel hasít majd az előértékesítése.

A platformon feltüntetett éves százalékos hozamok (APY) rendkívül kimagaslóak. Ennek megszerzéséhez még a harci funkció beindítását sem kell megvárni, mert a Meme Kombat tokenek beszerzése, és azok lekötése is profitszerzési lehetőséget kínálhat. 

Ami az ütemtervet illeti, az 1. évad majd a csatákról, a ranglistákról, és sok egyéb funkcióról szól majd. A 2. szezon 2023 végén várható még több jutalommal, és csatázási lehetőséggel. 2024-től pedig további növekedés lehetséges, új játékmódok, partneri megállapodások, és izgalmas lehetőségek formájában. 

Látogasd meg a Meme Kombat előértékesítését!

A Bitcoin Minetrix célja átalakítani a kriptoipart

A Bitcoin Minetrix (BTCMTX) tokenizált felhőalapú bányászati platformja hatékony és felhasználóbarát lehetőséget nyújt, és szakít a hagyományos Bitcoin-bányászat modelljével. Nem kimondottan fordít neki hátat, csak megújítja: mindenki számára biztosítja a Bitcoin-bányászat hozzáférhetőségét.

bitcoin minetrix I Cryptofalka

A befektetők leköthetik a BTCMTX tokeneket, és így kreditekhez juthatnak, mely fejében máris lehet bányászni a Bitcoint. Így válik a felhőalapú bányászat megbízhatóvá, és esélyt sem ad az iparágra egyébként jellemző csalásoknak.

Az alacsony kezdeti költségekkel járó projekt kompatibilis az Ethereummal, és olyan felhasználóbarát pénztárcákkal, mint a MetaMask. A BTCMTX tokenek beszerzése és stakelése (buy-and-stake) pedig teljesen zökkenőmentes.

bitcoin minetrix I Cryptofalka

A csapat előzetes ütemterve a messzemenőkig részletes, amiből az következik, hogy a jövőképük tiszta, és átgondolt. Az előértékesítést követően mindenképpen biztosítani szeretnék a tőzsdei jegyzéseket, és átfogó, különböző csatornákon megjelenő marketingkampánnyal is készülnek. 

Ezzel egyidejűleg az asztali és mobilalkalmazások fejlesztése is soron van, amely bizonyosan csapatbővítéssel jár majd. A növekedésre a híres felhőbányászati cégekkel való folyamatos tárgyalások is reményt adnak. Ebben a szakaszban hatalmas jelentősége lesz majd a stake-to-mine szerződéseknek. 

A következő fázis teendői közé tartozik a stake-to-mine asztali és mobil interfészek bevezetése, valamint az első Bitcoin-kifizetések pénztárcákba való kifizetés. Továbbá a tervek része a bányászati kreditek hash teljesítményre való cseréje is. 

A csapat fő céljai az alábbiak:

       marketingtevékenységek,

       felhőbányászati bérleti díjakkal való bővítés,

       stratégiai üzleti műveletek.

A Bitcoin Minetrix BTCMTX natív tokenje jelenleg 0,0116 dollárba kerül, és eddig több mint 3,9 millió dollárnyi finanszírozást sikerült begyűjtenie. A BTCMTX tokenek bankkártyával, ETH-val, USDT-vel és BNB-vel szerezhetjük be. 

bitcoin minetrix I Cryptofalka

Sőt, most egy vonzó nyereményjáték folyamán esélyesek lehetünk a 10 db, egyenként 3000 dollár értékű díj megnyerésére is!

Látogasd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését!

Következtetés

A Meme Kombat (MK) és a Bitcoin Minetrix (BTCMTX) 2023 végének egyik legnépszerűbb előértékesítései, és az izgalmasnak ígérkező 2024-es évben is nagy valószínűséggel velünk lesznek. Ismerd meg őket jobban, és vess egy pillantást az előértékesítésükre!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 3.01% $66,498.16
Ethereum ETH 6.44% $3,256.55
BNB BNB 4.43% $584.09
Solana SOL 7.10% $154.25
XRP XRP 5.15% $0.5177
Dogecoin DOGE 5.43% $0.1652
Cardano ADA 4.54% $0.4921
Litecoin LTC 2.74% $82
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!