Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Oldalazik a kriptopiac, közben a Meme Kombat ICO-ja sikert arat

Oldalazik a kriptopiac, közben a Meme Kombat ICO-ja sikert arat

Míg a kereskedők a lehető legóvatosabban mozognak a mostani kriptokörnyezet ingoványos talaján, addig a Meme Kombat (MK) izgalmas játékot, és passzív jövedelmet biztosító projektjének sikerült előtérbe kerülnie. 

Nézd meg a Meme Kombat (MK) előértékesítését!

Ez a nagy helyzet a kriptopiacon

A kriptopiac ezen a héten enyhe csökkenő tendenciát mutatott, ami főként az egyre jobban elburjánzó makrogazdasági bizonytalanságok számlájára írható. Több dolog miatt is aggódnak a befektetők. 

A Bitcoin cikkünk írásakor 43 158 dollár körül áll, az Ethereum is 2 400 dollár alatt szomorkodik, és szerencsétlenségére sikerült magával rántania a szélesebb altcoin piacot is.

Ha megnézzük a legfontosabb altcoinokat, azt látjuk, hogy a Solana (SOL) majdnem 5%-ot, az XRP (XRP) pedig közel 3%-ot bukdácsolt lefelé. 

meme kombat I Cryptofalka

Forrás: https://coin360.com/ 

Az eladási hullám egyik fő kiváltója a január 31-ére, szerdára eső FOMC-ülés körüli várakozás volt, melytől válaszokat vártak a Fed 2024-re tervezett kamatláb-pályájával kapcsolatban.

A kriptopiacok egyszerűen csak felkészültek egy keményebb hangvételű, hawkish közleményre a Fed-től, és arra, hogy így nagyobb nyomás helyeződhet az olyan kockázatos eszközökre, mint a kriptopénz.

A jegybank egyébként nem változtatta meg a kamatszintet, és továbbra is 5,25%-5,50% között tartja. Ezenkívül Jerome Powell Fed-elnök az ülés utáni sajtótájékoztatón bejelentette, hogy márciusban se számítson senki kamatcsökkentésre, hiszen az infláció mértéke egyszerűen túl magas.

Emellett az elmúlt 24 óra során több mint 166 millió dollárnyi long pozíciót likvidáltak.

Forrás: https://www.coinglass.com/LiquidationData

Ezek a likvidálások egyértelműen a piacon eluralkodó félelemre utalnak, ami dominószerűen tovább csökkentheti az árakat.

50,000 BTC-t foglalt le a német rendőrség

Mintha mindez a hétre még nem lett volna elég, egy másik medvés fejleményre is sor került: a német hatóságok több mint 50 000 BTC-t foglaltak le két kalóz tartalmak értékesítésében részt vevő személytől.

A több mint 2 milliárd dollár értékű Bitcoin fogást a vádlottak önként nyújtották át a rend őreinek. Lapzártánkig a lefoglalt BTC sorsáról, azaz potenciális értékesítéséről vagy felhasználásáról még nem született döntés. Az 50 000 BTC hirtelen eladása olyan nyomást gyakorolhat majd a tőzsdékre, hogy az akár lényegesen lejjebb nyomhatja majd a coin árfolyamát.

Nem nehéz látni, hogy a Bitcoin eddig is nehézkesen tudta tartani az emelkedő lendületet, és hogy egy ilyen eladás további likvidálásokra adhat okot.

A fentiek értelmében már érthető a piac különleges óvatossága, emiatt volt ennyire kicsi a vételi nyomás ezen a vezető kriptoeszközökön.

A Meme Kombat fittyet hány a medvés hangulatra, és sikert arat az ICO-ja 

A Meme Kombat (MK) a kriptopiac szomorkás trendjére egyet sem ügyelve, már több, mint 7,8 millió dollárt gyűjtött a jelenleg is tartó előértékesítése során.

A P2E harci játékot integráló projekt natív érméjének ICO-ja már a végső fázisban van, és az előértékesítés kapuinak zárásakor hamarosan debütálhat az Uniswap tőzsdén.

meme kombat I Cryptofalka

mém érme potenciális növekedés előtt állhat, hisz népszerűségét részben a kedvelt mém karaktereket (pl.: Wojak és Pepe, a béka) felvonultató csatáinak köszönheti. A felhasználók az MI által generált virtuális harcokra fogadásokat is köthetnek, és a számukra szerencsés végkifejlet esetén MK-díjakkal gazdagodhatnak.

A Meme Kombat a harci nyereményeken túl staking lehetőséget is felkínál a felhasználóinak. 

meme kombat I Cryptofalka

Mivel a projekt előértékesítése jól halad, úgy tűnik nagy a kiskereskedői réteg kereslete az MK-ra.

Egyes kereskedők, mint például Zach Humphries úgy gondolja, hogy az MK bizony túltehet majd az olyan mém érmék hangos sikerén, mint például amilyet a Bonk (BONK) és a dogwifhat (WIF) is tapasztalhatott a saját bőrén.

Mivel a jelenleg 0,279 dollár értékű MK érmék már csak rövid ideig kaphatóak, ha szimpatizálsz a projektel, most még idejében be tudsz kapcsolódni.

Látogass el a Meme Kombat előértékesítésére!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 3.02% $64,125.95
Ethereum ETH 1.86% $3,064.66
BNB BNB 3.00% $561.61
Solana SOL 3.42% $143.7
XRP XRP 5.63% $0.5148
Dogecoin DOGE 4.99% $0.1556
Cardano ADA 12.56% $0.4976
Litecoin LTC 4.27% $82.59
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!