Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Össze akarta omlasztani a Solanát a kickbox világbajnok?

Össze akarta omlasztani a Solanát a kickbox világbajnok?

A Top G értéke az elmúlt 24 óra során 23,27 %-kal emelkedett, és hétfőn 69%-os kereskedési volumen csökkenés mellett 0,02849 dolláron forgott a piacon.

Andrew Tate eléget 10 millió dollárnyi TOPG tokent

Azért volt itt némi ijedelem is, amikor Andrew Tate bejelentette, hogy eléget 10 millió dollár értékű TOPG tokent. Tate célja tweetje szerint az volt, hogy összeomlasztja a Solana hálózatot. Szavainak és égetésének hatására a Top G árfolyama a szombati napon több mint 43%-ot emelkedett.

Tate egészen odáig merészkedett, hogy arra kérte követőit, küldjenek a címére érméket, hogy azokat felvirágoztassa, és megígérte, soha nem adja el őket.

Persze nem csak a Top G az egyetlen felkapott érme. A vadonatúj P2E PlayDoge tokent visszarepít bennünket a 90-es évek nosztalgikus világába.

A Top G trendtérképe

Az égetést követően előbb emelkedés, majd csökkenés vette kezdetét. Jelenleg az érme 36,98%-kal tér el eddig legmagasabb értékétől (ATH), viszont továbbra is egy konszolidációs csatornán belül kereskedik. 

A Top G árfolyam bikái dominanciájuk megtartása érdekében megacálozták akaraterejüket, és a 0,020 dolláros támaszszintet alkalmazva készek mindent megtenni azért, hogy megakadályozzák a medvéket a csökkenő trend kialakításában. 

Forrás: GeckoTerminal

Technikai elemzésünk alapján jelenleg úgy néz ki, hogy a Top G bikás előfeszítései elnyerik méltó jutalmukat, és az érme dominánssá válhat.

A PlayDoge ICO-ja 3,53 millió dollárt felett jár

Ám mostanában nem csak a TOP G háza táján hangos az élet. Itt van például a az előértékesítését tartó PlayDoge (PLAY), mely már több, mint 3,53 millió dollárt gyűjtött össze.

A PlayDoge egy mobilra tervezett, retro play-to-earn (P2E) játék, amely a DOGE mémeket Tamagotchi-stílusú virtuális háziállattá verbuválja. A felhasználók játék közben PLAY tokeneket kereshetnek.

A PlayDoge-ban benne rejlik a '90-es évek nosztalgiája, de már ott van a modern blokklánc technológia is, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy egy 8 bites digitális világban gondoskodjanak kis házikedvencükről. 

Tudtad? Az eredeti Tamagotchi-ból 1996 óta már több mint 82 millió darabot adtak el szerte a világon, ami alátámasztja a virtuális kisállatjátékok lehengerlő vonzerejét.

A PlayDoge vérbeli 21. századi játék nagy felbontású pixeles grafikával, érintőképernyős vezérléssel, és a már említett blokklánc integrációval.

Induljon a P2E kaland a kriptopénz jutalmak gyűjtéséért!

A play-to-earn (P2E) játékon kívül passzív hozamra is nyílik lehetőség, hiszen a PLAY natív érmét a tulajdonosok le is köthetik.

Jacob Bury kriptoelemző és YouTuber úgy véli, hogy a PLAY a bevezetése után akár további növekvő pályára állhat. A PLAY tokenek ára jelenleg 0,00505 dollárra rúg, ám érdemes figyelembe venni, hogy az ár szakaszosan nő.

A csapat alapos ütemtervet dolgozott ki

A PlayDoge ütemtervének 1.fázisában elvégezte az auditot, belevágott az előértékesítésébe, megkezdte a marketingmunkálatokat, és folyamatosan motiválja a közösségét.

A 2. fázisban fog sor kerülni a várva-várt app fejlesztésének megkezdésére, majd zárulnak az ICO kapui, és a PLAY elindulhat a DEX-en.

A játék maga ugyan csak a 4. fázisban válik majd elérhetővé, addig a csapat folytatja a marketinget, tesztel, majd kiad egy mini-játékot, sort kerít a CEX listázásokra, és előreláthatólag egy közösségi airdropra is.

A PLAY tokeneket ETH, BNB, USDT vagy bankkártya használatával tudod megvásárolni.

Felkeltette az érdeklődésed a projekt? Nézd meg a PlayDoge előértékesítését!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.20% $61,335.37
Ethereum ETH -0.16% $3,388.77
BNB BNB 0.66% $574.92
Solana SOL 8.89% $136.68
XRP XRP 1.14% $0.4786
Dogecoin DOGE 3.25% $0.1236
Cardano ADA 3.11% $0.3877
Litecoin LTC -1.13% $70.76
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!