Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Pörgés van a meme érmék piacán is: SPONGE, Meme Kombat, Pepe

Pörgés van a meme érmék piacán is: SPONGE, Meme Kombat, Pepe

A kriptopiac sosem nyugszik, sok a történés a meme érmék piacán is. Nézzünk meg három feltörekvő mém tokent a legújabb hírekkel kapcsolatban! 

A SPONGE 122,81%-ot emelkedett a múlt hónapban

A SPONGE elkezdett akciózni az elmúlt hónapban, sőt a hétfő délelőtti adatok szerint 122,81%-ot emelkedett a havi grafikonon, és ezzel alaposan felbolygatta a mém érmék színpadát. Az emelkedés fő motorja a token legutóbbi híre a SPONGE V2 megjelenéséről.

A SPONGE egyébként egy medvepiac kellős közepén tette a tiszteletét a tőzsdén, és nem kis megdöbbenésre a sokszorosára emelkedett. Az érme a rákövetkező napokban szinte uralta a toplistákat, és még a New York Magazine Intelligencer rovatában is megemlítették.

sponge I CryptofalkaForrás: CoinMarketCap

A SPONGE V2 azok részére született, akik kihagyták a SPONGE már említett korábbi sikerhullámát. Most viszont, azok akik szeretik a kockázatosabb coinokat és a tettek mezejére lépnek, még fogadhatnak a projekt sikerére. Ha a későbbiekben a SPONGE V2 megjelenik a híresebb tőzsdéken, az alapot adhat a felvirágzására. 

A projekt jelenleg arra buzdít, hogy a felhasználók stakeljék a SPONGE-t és ezzel Sponge V2 tokeneket gyűjtsenek. Sőt, a legkorábban csatlakozók vonzó bónuszokban is részesülhetnek.

A platformra már sokan felfigyeltek. Legalábbis ezt mutatják a számok, eddig összesen 4,250,855,195 SPONGE-t kötöttek le. A jelenlegi stakelt és bridgelt tokenek pedig 4,004,711.33 dollárt tesznek ki.

sponge I Cryptofalka

Nézd meg a SPONGE oldalát!

A Meme Kombat több mint 6 millió dollárt gyűjtött már

A következő mém érme, amely nem csak decemberben, de január elején is buzgón tör előre, az a Meme Kombat. Előértékesítése alatt nemrég elérte a 6 millió dolláros mérföldkövet, e sorok írásakor egészen pontosan 6,3 millió dollár felett jár.

Az ICO résztvevői között a bálnák mellett megtaláljuk a kisbefektetőket is, akik bevásároltak már jóval a tőzsdei bevezetés előtt. 

Egy bálna december végén egyenesen 83 845 dollár értékben tárazott be a Meme Kombat-ból ($MK).

Mi ennek az egész őrületnek a mozgatórugója?

Az, aki ma betáraz a meme érmékből, azok volatilis jellege miatt ha szerencséje van akár jó helyzetben is lehet majd a január második felére várt bikahullám idején. 

Mivel a projekt rendelkezik egy egyedi piaci réssel, az előértékesítése is biztosabb lábakon áll. Fontos is, hogy a befektetők lássanak benne potenciált, hogy ne halványuljon el a csillaga úgy, mint a mém érmék többségének a bevezetésük után.

Amint az már eddig is érzékeltettük, a Meme Kombat csak akkor tud lendületben maradni, ha bír valami értékes plusszal. De vajon mi lehet az?

sponge I cryptofalka

A Meme Kombat különlegessége a mesterséges intelligencia és a GambleFi fúziója, megspékelve a mém érmék garmadájával. Képzelj el egy harcteret, ahol a legnépszerűbb mém érmék rivalizálnak egymással az MI vezénylete alatt.

A játékosok nem passzív résztvevők csupán, hiszen van módjuk fogadni a csaták eredményére, és vonzó jutalmakban is részesülhetnek. A Meme Kombat ragasztói kétségkívül a GambleFi, a GameFi, és az AI.

A projekt friss energiát pumpál a GambleFi arénába egy friss, szórakoztató és jövedelmező témával, hála a mém figurák integrálásának.

meme kombat I Cryptofalka

Ha látsz a közösségi médiában egy intenzív mém érme csatát, az biztos, hogy a küzdőtéren is ábrázolva lesz. Az pedig garantált, hogy a versenyek igazságosak, és mentesek minden manipulációtól.

A Meme Kombat első szezonja már a küszöbön vár, és a többi felhasználóval karöltve üdvözölheted a 11 mém szereplőt. 

meme kombat I cryptofalka

Mivel az eladott $MK 78%-át már lekötötték, a tokenek tőzsdei megjelenése során alacsonynak ígérkezik az eladási nyomás, és egyúttal erős árfolyammozgás várható. 

Látogass el a Meme Kombat előértékesítésére!

Érdemes tartani a Pepe-t 2024-ben?

A Pepe minden bizonnyal 2023 egyik legkiválóbb meme kriptovalutája volt, de úgy tűnik, hogy egy ideje már elvesztette a maradék lendületét is. Pláne, hogy folyamatosan érkeznek új meme kihívók, mint a Meme Kombat és a SPONGE. A Pepe emiatt jelenleg lecsúszott a dobogós helyezésekről, és már csak a negyedik helyet foglalja el a mém érmék listáján.

pepe I cryptofalka

Forrás: CoinMarketCap

A Pepe nehéz kihívása az óriási piaci kapitalizáció, ami meggátolhatja a nagy növekedési lehetőséget. Az új mém érmék viszont extra izgalmat visznek a kriptoszférába, némi szerencsével ugyanis volatilitásuk miatt nagy növekedési potenciállal ajándékozhatják meg az előértékesítésben résztvevőket. A befektetők, akár szórakozásból is, de előszeretettel színesítik a portfóliójukat néhány meme tokennel a nagy piaci tőkeértékű eszközök, például a BTC, ETH és DOGE mellett.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.13% $65,710.11
Ethereum ETH -3.86% $3,450.65
BNB BNB -1.42% $597.1
Solana SOL -7.61% $137.41
XRP XRP 0.70% $0.4938
Dogecoin DOGE -9.64% $0.1224
Cardano ADA -7.82% $0.3805
Litecoin LTC -5.87% $73.53
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!