Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Rabok legyünk vagy szabadok? A Pepe Unchained levetné láncait

Rabok legyünk vagy szabadok? A Pepe Unchained levetné láncait

Örömmel jelentjük be, hogy a Pepe Unchained ($PEPU) már több mint 2,7 millió dollárt gyűjtött össze az ICO-ja során. 

Újításra készül a PEPU

A Pepe Unchained az Ethereumon működő Layer 2 blokkláncával nem kertel, egyértelműen bejelentette, hogy meg szeretné újítani a mémérmék területét. 

A projekt már az első hét során 1,2 millió dollárt gyűjtött össze, és ez az összeg a kezdetek, azaz június 15 óta már 2,7 millió dollárra duzzadt. 

Nem minden kezdő projekt mondhatja el magáról, hogy alig több, mint 3 hét alatt ilyen mértékű bevételre tesz szert, a PEPU-t már most egészen nagy hype veszi körül.

Az ICO még javában tart, és a token szabadon megvásárolható az érdeklődők számára ETH, USDT, BNB vagy bankkártyás fizetés által. A $PEPU jelenlegi ára 0,0083258 dollár.

Mégis mi olyan egyedi a Pepe Unchained-ben?

A Pepe Unchained 2. rétegű blokklánca sebesebb tranzakciókat és alacsonyabb díjakat nyújt majd, és ezzel gyógyírként szolgál a kriptotérség két érzékeny pontjára is.

A projekt törekvései valóban céltudatosak, többek között 100-szor gyorsabb kíván lenni az Ethereumnál és igencsak szeretne lefaragni a hálózati díjakból.

Ha pedig ez még nem volna elég, a befektetők a $PEPU érméiket le is tudják kötni, és passzív jövedelemre is szert tehetnek.

Pepe Unchained mémérme támogatóinak száma napról napra nő, Twitter- és Telegram-oldalainak tagszáma hétfő délelőtt egészen pontosan 5411, illetve 2225. A békás projektre egyes kriptós influencerek is felfigyeltek, akik segítenek terjeszteni a projekt láthatóságát.

Jacob Crypto Bury YouTube videójábaj fejtegeti a gondolatot, hogy lehet-e a $PEPU a következő feltörekvő mémérme, de ugyanezt a kérdést feszegeti a Business2Community magyarországi csapata is.

Felkeltette az érdeklődésed a projekt? Nézd meg a Pepe Unchained előértékesítését!

A Pepe-témájú érmék sikere megelőlegezheti a $PEPU lehetséges rallyját 

A Pepe-felütésű tokenek, köztük az ősi Pepe (PEPE) és a Pepecoin (PEPECOIN) mérvadó nyereséget könyveltek el, ami még inkább sejteti a szektor potenciálját. 

A 2023 áprilisában tőzsdére helyezett $PEPE egy év alatt 458%-kal emelkedett. Persze a $PEPECOIN sem búslakodik, 6918%-os emelkedést tanúsított az elmúlt 365 napban.

A küszöbön álló tőzsdei bevezetések közül egyébként a $PEPU áll az első helyen azon mém érmék listáján, amelyek talán belevághatnak a következő raliba, ha a piaci körülmények is adottak.

A Pepe Unchainedet két alkalommal is auditálták, és ez a fajta áttekinthetőség is jót tesz a projekt hírnevének, mivel a befektetők is jobban megbíznak az auditált projektek legitimitásában.

Csatlakozz te is a Pepe Unchained közösséghez az X és Telegram közösségi oldalon, hogy értesülhess a legfrissebb eseményekről!

Hogyan lehet vásárolni PEPU-t a Pepe Unchained honlapján?

Egyszerűen csatlakoztasd a kriptotárcádat a vásárlási widget-hez, és vásárolj ETH, USDT vagy BNB használatával. Természetesen a bankkártyás fizetés is megoldható.

Ha tetszik a projekt, tekintsd meg a $PEPU-t, végezz saját kutatásokat, és társulj a Pepe szabadon engedését célzó forradalomhoz!

A Pepe Unchained előértékesítését itt érheted el.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.04% $66,656.16
Ethereum ETH -0.63% $3,463.96
BNB BNB -2.34% $580.51
Solana SOL -1.79% $175.97
XRP XRP 0.15% $0.5981
Dogecoin DOGE -2.01% $0.1347
Cardano ADA -4.16% $0.4192
Litecoin LTC -3.86% $71.28
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!