Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Rájár a rúd a mém érmékre, de az új ICO-k villognak

Rájár a rúd a mém érmékre, de az új ICO-k villognak

Napjainkban a kriptovaluta piac komoly próbatételeket él át. A legkedveltebb kriptók, a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) ára nagy mértékben csökkent, és a helyzet a mém érmék területén sem fényesebb. 

Zuhannak a memecoinok

A mém érmék piaci kapitalizációja 50 milliárd dollár alá zuhant, ami nyugtalanságot okoz a mém érmék kedvelői számára.

Forrás: CoinMarketCap

Ami viszont reményt ad a mém érme rajongók számára és újra visszacsempészi az optimizmust, az az, hogy a kriptopiac jelenlegi keserű állapota ellenére pár mém érme mégis sikereket tudott elérni.

Kiemelt az érdeklődés a Base Dawgz (DAWGZ), a PlayDoge (PLAY), és a Wiener AI (WAI) érmék iránt, melyek előértékesítései egyre nagyobb mérföldköveket érnek el. 

Base Dawgz (DAWGZ): a share-2-earn mémérme

Ugyan a mém érmék piaci kapitalizációja már alulról szagolja az 50 milliárd dollárt, itt van nekünk egy share-2-earn mém érme, a Base Dawgz (DAWGZ) ICO-ja, amely tartogathat még meglepetéseket.

E mém érme projekt kész megjutalmazni azokat a felhasználókat, akik megosztják a Base Dawgz (DAWGZ) tartalmait a közösségi oldalakon. Az egyes megosztások pontokat érnek, és ezeket az előértékesítés végén be lehet váltani DAWGZ tokenekre.

Mivel egyes prognózisok alapján a DAWGZ értéke a nyári napok alatt szárnyra kaphat, ha tetszik a projekt ne hezitálj beszállni a pontgyűjtő játékba. 

Tekintsd meg a Base Dawgz-t!

A PlayDoge (PLAY) előértékesítése már az 5 millió dolláros mérföldkő küszöbén toporog

A kriptopiac nagy része küzd azért, hogy megtartsa jelenlegi pozícióját, de a kihívások ellenére úgy tűnik, hogy egy mém érme szép napokat él meg. A PlayDoge (PLAY) érmének meg sem kottyan a mém érmék piaci kapitalizációjának csökkenése, sőt, az ICO-ja nagy léptekben menetel előre. 

A siker fő oka a PLAY különlegességében keresendő. Ez ugyanis egy izgalmas P2E mém érme, amely nevükön szólítja az egykori Tamagotchi-kedvelő, virtuális háziállattal rendelkező felhasználókat.

A kis pixeles kedvenc most a közkedvelt Doge mém figurára váltott, és egy érdekfeszítő P2E játékon belül gondozhatod. Ez azt jelenti, hogy bizony minőségi időt kell vele töltened, és gondoskodnod kell az egyéni szükségleteiről is (evés, ivás, játék, mozgás, alvás, stb.).

Ha a Doge-val kapcsolatos teendőidet jól csinálod, akkor jutalom jár érte, ha viszont kudarcot vallasz, állatkád el is pusztulhat, a kisebbik rossz pedig, ha új gazdát keres.

A mém érme rajongók láthatóan odavannak ezért a koncepcióért, és sokan előszeretettel keresik a PLAY tokeneket.

E mém érme ICO-ja péntek délután már majdnem 5 millió dollárra rúg, ami egészen szép eredmény.

Fogadj te is be egy cuki virtuális állatkát, és csatlakozz a PLAY előértékesítéséhez, vásárold meg a PlayDoge-t!

Wiener AI (WAI): Már több mint 6 millió dollárt gyűjtött!

A Wiener AI (WAI) előértékesítése olyan gyorsan elérte a 6 millió dolláros gyűjtési összeget, hogy alig bírtuk követni. A WAI képében egy modern és egyedi MI mém érmét köszönthetünk, mely több szempontból is egyedi.

Wiener AI (WAI) remekül mixeli a blokkláncot valamint a mesterséges intelligenciát. Törekvése szerint nem csak szórakoztatni szeretne, hanem keresetet is biztosítana, illetve egy szuperhasznos AI kereskedőrobotot is bemutatna a kíváncsi felhasználóknak. Ezt az AI kereskedési botot azért hozták létre, hogy felismerje a lehetőségeket és javítsa a felhasználók teljes kriptoélményét.

A Wiener AI (WAI) egyes kriptokedvelők, elemzők, és kereskedők szerint az egyik legjobb MI projekt.

Kapcsolódj te is az ICO-jához, nézd meg a WienerAI előértékesítését!

Következtetés

Tény, hogy a mém érmék piaci kapitalizációja 50 milliárd dollár alá zuhant, de még tartsuk meg a remény lángját. 

Egyes kereskedők szrint a Base Dawgz (DAWGZ), a PlayDoge (PLAY), és a Wiener AI (WAI) tokenek nyáron akár szárnyra is kaphatnak, és egyúttal a nyári szezon kiemelkedő mém érméi lehetnek, és növekedést élhetnek majd át a mém érme mánia csúcsán. 

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.49% $66,911.65
Ethereum ETH 1.23% $3,526.11
BNB BNB -1.03% $587.8
Solana SOL -0.62% $177.19
XRP XRP 0.10% $0.6014
Dogecoin DOGE -1.33% $0.1359
Cardano ADA -2.31% $0.425
Litecoin LTC -2.57% $71.77
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!