Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Rallizott a SEI token, a BTCMTX közelít a 8 millió dollárhoz

Rallizott a SEI token, a BTCMTX közelít a 8 millió dollárhoz

Mondhatni, hogy a Sei éppen jó időszakot él, és mellette vessünk néhány pillantást egy új kriptóra, a Bitcoin Minetrix-ra (BTCMTX) is, mely új felhőbányászati technikákat szeretne megfoganatosítani a blokklánciparban.

A Sei token példás grafikonnal dicsekedhet 

Sei tokenre az elmúlt hónapokban igazán nagy vásárlási nyomás nehezedett, és az érme az októberi 0,09 dollárról 0,77 dollárra emelkedett.

Ezzel egy bámulatos árfolyam-emelkedésnek lehetünk tanúi, amivel a Sei megelőzi a piacon jelen lévő érmék nagy részét. A kereskedési volument tekintve pedig elmondható, hogy majdnem 16%-kal nőtt.

SEI CMC I Cryptofalka

Forrás: CoinMarketCap

Technikai szempontból vizsgálva a Sei december közepe óta sorra dönti a csúcsokat a napi grafikonon. Vajon az erőteljes, bullish árfolyammozgások folytatódnak majd, és átlépi a Sei az 1 dolláros ellenállást is? 

Alex Wacy, az X (korábban Twitter) egyik elemzője 2024 új narratívájaként jellemezte a tokent. 

A Sei gyorsasága és hasznos felhasználási esetei miatt az egyik legjobb blokklánc versenyző

A Sei egy sebességre optimalizált egy rétegű blokklánc, amely hihetetlenül gyorsan, csupán 380 milliszekundumos gyorsasággal tudja feldolgozni a tranzakciókat.

Ez a sebesség lehetővé teszi azt, hogy a Sei másodpercenként akár 20 000 megbízást is kezelni tudjon. Amint látod, ez sokkal magasabb, mint számos más lánc esetében. 

Ezt a teljesítményt olyan beépített funkciók biztosítják, mint például az egyedi Twin-Turbo Consensus mechanizmus, vagy a natív front running (piacbefolyásolás) elleni védelem.

Mivel a Sei egy nagy sebességű átviteli réteg és egy okos szerződéssel rendelkező platform is, felhasználási esetek széles skáláját képes biztosítani, a DeFi-től kezdve egészen az NFT-kig.

SEI token I Cryptofalka

A Sei már csak azért is izgalmas blokklánc projekt, mert igen sokoldalú, és emellett képes a fejlesztői tapasztalatokra is összpontosítani. A Sei 2023. augusztusában indult, és egy sor vezető tőzsdén is megjelent. Ekkor érthető módon meg is ugrott iránta a kereslet.

A szilárd alapok és az egyre gyarapodó fejlesztői közösség igazán figyelemfelkeltő, így egyes kereskedők a Sei-t egyértelműen a nagy potenciállal rendelkező tokenek közé sorolják így 2024 kezdetén.

A Bitcoin Minetrix ICO-ja már dollármilliókat gyűjtött az innovatív Stake-to-Mine modelljével

Mialatt a Sei az 1 dolláros ár felé száguld, a háttérben egy új projekt, a Bitcoin Minetrix (BTCMTX) is igyekszik felkelteni a befektetők figyelmét az egyedi "Stake-to-Mine" modelljével.

A Bitcoin Minetrix fő célja, hogy demokratizálja a Bitcoin bányászatot, azaz lehetővé tegye azt, hogy bárki hozzáférhessen drága hardver vagy technikai szakértelem hiányában is.

Nincs szó semmiféle közvetlen bányászatról, helyette a következő történik: a felhasználók lekötik a BTCMTX tokenjeiket, így hozzáférést kapnak a felhőalapú számítástechnikai erőforrásokhoz, amelyek aztán helyettük, azaz a nevükben bányásznak BTC-t.

bitcoin bányászat I Cryptofalka

Ez a megközelítés eltörli azokat a súlyos belépési akadályokat, amelyekkel eddig meg kellett küzdeniük a kriptórajongóknak. A tokenek stakeléséért cserébe a felhasználók bányászati krediteket kapnak, amiért passzív felhőbányászati teljesítmény jár. 

A lekötők két legyet üthetnek egy csapásra, hiszen az APY mellett egyúttal a bányászati hozamból is részesülnek. Ráadásul a Bitcoin Minetrix felhőbányászati platform volta miatt kifejezetten illeszkedik a fenntartható kriptós gyakorlatok közé, ami egy egyre jobban növekvő trend.

A fenti okokra visszavezethetően a projekt előértékesítése igen népszerű, és eddig már több mint 7,4 millió dollárt gyűjtött össze.

BTCMTX I Cryptofalka

Jelenleg a BTCMTX token 0,0126 dollár, ami egy kedvezményes lehetőség arra, hogy azok a befektetők, akik szimpatizálnak a projekttel, még a nyílt piaci bevezetés előtt csatlakozzanak a token közösségéhez.

Ami pedig a közösséget illeti, a Bitcoin Minetrix már elkezdett kiépíteni egy folyamatosan növekvő, elkötelezett közösséget. Vegyük például a már több mint 10 700 tagú Telegram-csoportot, vagy a Twitter-t, mely követőinek száma már túl van a 15 500-on.

A nagy közösségi érdeklődés, és a jelentős pénzügyi támogatás vajon elég lesz arra, hogy a 2024 legyen a Bitcoin Minetrix éve?

Tájékozódj a Bitcoin Minetrix előértékesítéséről!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -4.89% $67,327.97
Ethereum ETH -7.80% $3,256.86
BNB BNB -5.57% $591.09
Solana SOL -12.29% $152.62
XRP XRP -10.56% $0.5457
Dogecoin DOGE -13.76% $0.1722
Cardano ADA -13.31% $0.5082
Litecoin LTC -12.70% $85.75
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!