Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Sealana hullámokat kelt a Solana láncon a sikeres ICO-val

A Sealana hullámokat kelt a Solana láncon a sikeres ICO-val

A vadonatúj fókás mémérme, a Sealana (SEAL) egyre nagyobb területet foglal el a Solana ökoszisztémában, olyannyira, hogy az ICO-ján eddig már több, mint 930 ezer dollárt gyűjtött.

A duci memecoin, a SEAL hullámokat kelt a Solana láncon

A Sealana mémérmét a nyugodt, pufók fókák alakja ihlette. A koncepciója ugyan egyszerű, de ettől azért sokkal több van benne.

A Sealana alaposan kihasználja a South Park tévéműsor népszerűségét azzal, hogy az általa bevetett vizuális stílussal meghajol a híres animációs vígjáték előtt.

A projekt fejlesztői abban bíznak, hogy a SEAL-t hatalmas vonzereje népszerűvé teszi a kriptovaluták világában eddig járatlan, új közönség előtt is.

Ugyan a Sealana úgy néz ki, hogy nem egy hasznossággal ellátott token, nem kell aggódni, hiszen idén a hasonló felépítésű érmék már jókora árnövekedését vívtak ki maguknak.

Remek példa erre a kutyás támájú Solana alapú dogwifhat (WIF), mely február és március folyamán több mint 2700%-ot emelkedett annak dacára, hogy nincs hozzácsatolt felhasználási területe.

A Sealana csapata nem is titkolja, hogy ugyanebben a népszerűségben szeretne megfürdeni. Úgy látszik, hogy ez a megközelítés még működhet is, hiszen már több mint 3200-an követik a pufók fóka X-fiókját.

Tekintsd meg a SEAL előértékesítését!

A Sealana előértékesítése átlépte a 930 000 dolláros mérföldkövet

A SEAL ICO-ja, azaz a token hivatalos tőzsdei bevezetése előtti finanszírozási eseménye szépen halad előre.

Ahogyan a többi kriptovaluta projekt, úgy a Sealana csapata is ICO útján gyűjt tőkét azzal, hogy natív érméit kedvezményes áron kínálja fel a befektetőknek.

A Sealana előértékesítése szerda délután átlépte a 930 000 dolláros mérföldkövet, tehát az összegyűjtött pénzeszközök jó mértékben gyarapodnak.

A gyűjtés során a SEAL állandó értéke 0,022 dollár, ezért a mémkedvelő befektetők szívesen vásárolnak belőle. 

A Sealana honlapján található egy egyszerű felépítésű, és könnyen kitölthető vásárlási widget, melyen keresztül ETH, USDT vagy bankkártya útján SEAL-hez juthatunk.

A gyűjtés menetetét tekintve úgy tűnik, hogy ez a szórakoztató projekt kifejezetten nagy hatást gyakorol a kockázatkedvelő kereskedőkre.

Amint pedig lezárul az ICO, a Sealana csapata kész megkezdeni a DEX-listázást. Ezek a tőzsdei jegyzések előreláthatólag kulcsfontosságú szerepet fognak majd betölteni a SEAL életében, hiszen az érme árát onnantól kezdve a kereslet és a kínálat törvényei fogják uralni.

Felkeltette az érdeklődésed a projekt? Itt találod a Sealana oldalát!

Egyes YouTube influencerek szerint ez lehet a következő top Solana mémérme

A Sealana csapata büszke lehet az ICO számaira, hiszen az érmét még a kriptoközösség egyes tagjai is a vállukra emelik.

A népszerű YouTube-os kriptósok, például a 280 000 feliratkozóval bíró My Financial Friend és Jacob Bury támogatják a SEAL-t, és videóikban részletesen kifejtik, hogy miért gondolják azt, hogy a SEAL-nek van esélye a top memecoin-ok közé jutni.

A Solana mémérme-ökoszisztémát jelenleg több mint 7,2 milliárd dollárra becsülik, mely remek táptalaj a SEAL kivirágzásához.

Ezen kívül bikás előjel az érme számára a felhasználási eset nélküli mémérmék iránti szakadatlan érdeklődés is.

A Solana-alapú érmék sikerét mutatja, hogy az elmúlt hónapban a vicces catwifhat (CWIF) token csak a spekulációk nyomán több mint 120%-ot növekedett.

Végezz saját kutatásokat, és ha tetszik a projekt, látogass el a Sealana előértékesítésére!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.16% $61,363.37
Ethereum ETH -0.25% $3,391.02
BNB BNB 0.52% $575.16
Solana SOL 8.71% $136.65
XRP XRP 0.98% $0.4788
Dogecoin DOGE 2.98% $0.1237
Cardano ADA 2.84% $0.3877
Litecoin LTC -1.31% $70.81
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!