Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Sealana a Solana lánc legjobb fókája lehet

A Sealana a Solana lánc legjobb fókája lehet

A Sealana (SEAL) mém érme csapata arra készül, hogy jó húsban lévő kabalafiguráját a Solana mémérmék felsorolásának legelejére repítse.

A SEAL ICO-ján eddig már több, mint 4 millió dollár gyűlt össze

A Sealana (SEAL) ICO-ján eddig a publikus adatok szerint már több, mint 4 millió dollár gyűlt össze, de a pontos számok nem ismertek, mivel titokzatos okok folytán nem pörög az oldalon lévő számláló. 

A SEAL újabban felkarolta az amerikai hazafiság ügyét, és ezáltal a mém érméket szerető Solana-közösségen túl, a Donald Trump volt amerikai elnök mögött álló jobboldali befektetők is megkedvelték.

A Sealana projekt natív érméje, a SEAL tokenenként 0,022 dollárért érhető el még nagyjából egy hétig, de pontos információért figyeld a hivatalos honlapon lévő számlálót. A Sealana egészen pontosan június 25-én zárja le az előértékesítését.

Sealana I Cryptofalka

Az ICO kapuinak zárultával az érme egy nagyobb tőzsdén köt majd ki, erre a forgatókönyvre pedig azért erős a gyanúnk, mert a Solana-n kívül a SEAL a Binance Smart Chain-en is elérhető. Ez a tény már a Binance tőzsdei listázó csapatának figyelmét is magára vonta.

A vízi alfaként pozícionált Sealana már alig várja, hogy túltegyen a Dogwifhat (WIF) sikerén. Tegyük fel, hogy a WIF-be befektettél 1000 dollárt, ez a 0,000001361 dolláros jegyzési áron már 1,8 milliárd dollárt érne neked.

Vajon a Sealana is olyan kifizetődő előértékesítés lesz, mint a WIF?

A Sealana uszonyaival a kripto-elnöknek szurkol

A Sealana már csak azért is kaphatott figyelmet, mert figurájával egy humoros amerikai témát jelenít meg: egy kamionozó, Big Mac-et evő, Lambo járgányról álmodozó, liberális-ellenes elhízott fókafigurát.

A Sealana büszke politikai hovatartozására, és ezt az X-en sem rejti véka alá. Nézd csak az alábbi posztot, melyben a határozott fókafigura nyíltan ellenzi Joe Biden elnök azon javaslatait, amelyek az üzemanyagadó emelésére és az elektromos teherautókra való átállásra vonatkoznak.

Természetesen ez a nyíltság megörvendeztette a Trump-szurkolók szívét egy olyan időszakban, amikor a Trumphoz kapcsolódó tokenek egyébként is kezdenek elterjedni a kriptoberkekben.

Vegyük például a MAGA Hat (MAGA) érmét, mely eddigi tőzsdei léte alatt már 171.88%-ot emelkedett, és cikkünk írásakor, hétfő délután 0.0000005801 dolláron jegyzik.

Eközben a 10.94 dolláron kapható MAGA (TRUMP) egy hónapos emelkedése 14,06 %-os.

A Super Trumpot (STRUMP) is érdemes a figyelmünkre, mely mindössze egy hónap alatt 215.26%-ot szárnyalt felfelé. Az érme per pillanat 0.01653 dolláron áll.

Ám a Jeo Boden (BODEN), a Biden elnök nevét direkt tévesen író mém érme drámai zuhanást tapasztal, egy hónap alatt 67.05%-ot, egy hét alatt pedig 27.12%-ot zuhant.

Forrás: CoinMarketCap

A képlet úgy fest, hogy a kriptovilág egyértelműen a volt elnök mögé sorakozik. Ez azért lehet így, mert Trump megfogadta, hogy amennyiben kriptoelnök lesz, akkor véglegesen leszámol a kriptók elleni Biden-Gensler-kampánnyal.

A Sealana Trump-ot támogató hadviselésével egykönnyen ott lehet a sikeres Trump-központú érmék között, sőt, akár még túl is szárnyalhatja őket nyereség tekintetében.

Tekintsd meg a részleteket a SEAL érméről! 

Még mindig a Solana viseli a koronát, a Sealana pedig felkészül...

A 211 milliárd dolláros piaci kapitalizációval bíró Solana ökoszisztémában a mém érmék jelenleg mintegy 7,22 milliárd dollárt képviselnek. 

A lista élén olyan érmék szerepelnek, mint a WIF, a Bonk (BONK) és a Book of Meme (BOME), tehát kiemelkedő befolyással vannak a piacra.

Sealana I Cryptofalka

Forrás: CoinGecko

Itt van például a 2023 novemberében induló Dogwifhat, mely villámgyorsan a Solana mém érmék listájának tetején találta magát. A bevezetése óta az ára hatalmasat emelkedett, a szárnyalás mértéke 1327.02%-os.

dogwifhat I Cryptofalka

Forrás: CoinMarketCap

Képzeld csak el, mi lenne, ha a SEAL ott találná magát a legjobb 10 Solana-alapú mém érme sorában. Mennyit érhetne néhány hónap múlva? Amire biztosan támaszkodhat, az a Solana mém érmék vonzereje és erős közösségi támogatottsága, idesorolva természetesen a Trump-párti támogatókat is.

Az előértékesítésből már csak napok vannak hátra!

Egy csomó mindent nem tudunk a Sealana érméjéről: a gyűjtésnek például nincs alsó és felső határa, és nincs megadva az össze token mennyiség sem. 

Látogass el a Sealana honlapjára, és ha felkeltette az érdeklődésed a token, vásárolj belőlük SOL, BNB, ETH vagy bankkártya útján.

A legkorábban lépő befektetők airdropon keresztül kapják majd meg az érméiket, tehát semmi szükség a manuális igénylésre.

Maradj naprakész a projekt fejleményeivel kapcsolatban, csatlakozz az X és Telegram közösséghez.

Felkeltette az érdeklődésed a projekt? Vásárolj SEAL tokent még ma!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.97% $66,593.54
Ethereum ETH -0.24% $3,476.79
BNB BNB -2.13% $581.01
Solana SOL -1.42% $176.22
XRP XRP 0.45% $0.5973
Dogecoin DOGE -2.02% $0.135
Cardano ADA -3.66% $0.4198
Litecoin LTC -3.97% $71.21
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!