Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A Solana mémcoinok menetelnek előre, az új Sealana is remekel

A Solana mémcoinok menetelnek előre, az új Sealana is remekel

A top Solana (SOL) mém érmék közé kerülhet a Sealana (SEAL)? Az új memecoin ICO-ja nemrég átlendült a 3 millió dolláros álomhatáron.

Íme, a South Park karakteren alapuló memecoin

Ha még nem találkoztál volna vele, eláruljuk, hogy a Sealana egy South Park karakteren alapul, aki egy amolyan túlsúlyos, és rendetlen "World of Warcraft fickó", aki ráadásul imádja az egészségtelen ételeket.

Eredetileg Solana érmeként debütált, de hamarosan kibővítve a hatókörét, többláncúvá vált. Most már rendelkezésre áll az érme BNB Chain változata is, amely az Ethereum hálózaton is kapható, így szélesebb körben megismerheti a kriptoközösség.

A vásárlást SOL, ETH, BNB, USDT vagy bankkártya segítségével tudod intézni, és a SEAL az ICO végeztével majd egy nagyszabású airdrop során kerül kiosztásra. A Sealana előértékesítési ára fix 0,022 dollár, azaz az ICO folyamán végig ezen az áron juthatsz hozzá.

sealana I Cryptofalka

A Solana mémérmék a lánc 7 napos mélyrepülése ellenére is növekedtek

Bár a Solana árfolyama az elmúlt hét nap során 5,06%-kos csökkenéssel jelenleg 166,91 dollárra esett, ez nem gátolja meg a Solana mém érméket abban, hogy nagy mértékben emelkedjenek. 

A Solama (SOLAMA) 7,46%-ot emelkedett az elmúlt héten, a másik két mém érme, a Cat in a Dogs World (MEW) és a Shark Cat (SC) pedig 37,63%-kal, illetve 16,37%-kal.

Elgondolkodtató, hogy ugyanezen időszak folyamánt a Solana mém érmék piaci kapitalizációja is emelkedett. A mém érmék körül kialakult őrület a decentralizált technológia és a kriptovaluták iránti érdeklődés megnövekedését is jelzi. Sőt, a várakozások alapján a mánia még mindig nem csitul.

A Solana mém érme közössége arról híres, hogy keblére vonja az ellentmondásos és izgalmas projekteket. Sőt, a Sealana bátran merít a politikai témákból is abból a célból, hogy megerősítse az amerikai hazafiság témáját:

Tekintsd meg a Sealana előértékesítését!

Az a hír járja, hogy a Sealana csapata áll a lajhár alapú Slerf (SLERF) mém érme mögött

A Slerf anno igen viharosan indult, útját csak az előértékesítési érmekészlet véletlen elégetése árnyékolta be. Ugyan ez a tette maradandó csorbát ütött a hírnevén, de ez nem akadályozta meg az árfolyam emelkedését.

A kereskedők gyorsan lecsaptak a tokenekre, és magasságokba repítették az árát. Így az érme piaci kapitalizációja 2024 márciusában elérte a 750 millió dollárt.

Mivel a SLERF körül azóta lecsendesedtek a kedélyek, a kereskedők elkezdték keresni a Solana következő nagy dobását. A Sealana lehet az esélyes jelölt?

A Sealana kész túlszárnyalni a Slothana sikerén

Emlékezzünk vissza a Slothana mém érmére! A szintén Solana bázissal büszkélkedő token a lustaságot jelképező lajhár kabalája ellenére kiemelkedő sikereket ért el. 

A Slothana körül már az ICO-ja óta nagy volt a sürgés-forgás. Az érme ennek köszönhetően elérte a 100 millió dolláros piaci kapitalizációt, és csapata az előértékesítése során pár hét leforgása alatt több mint 15 millió dollárt gyűjtött össze.  

A 129 000 feliratkozóval bíró YouTuber ClayBro úgy véli, hogy a Sealana lesz a következő mém érme, amely beférkőzhet a vezető Solana mémcoinok körébe, és átveheti az uralmat a Slothana-tól.

A Sealana előértékesítésén a résztvevők úgy juthatnak hozzá a SEAL-hez, ha a honlap vásárlási widgetjén keresztül vásárolnak SOL, BNB, ETH vagy bankkártya segítségével, esetleg SOL-t küldenek közvetlenül az előértékesítési pénztárcába.

Az előértékesítés lezárultával a vásárlók airdrop útján kapják meg a SEAL érméiket közvetlenül a pénztárcájukba, így nem kell újra csatlakoztatniuk a vásárlói pénztárcájukat, és megfizetni az esetleges kifizetési költségeket. 

Némi bizonytalanságra ad okot az, hogy a soft cap és hard cap ismertetésének híján fogalmunk sincs, hogy az előértékesítés mikor zár. Érdemes ezért képben maradnod a projekt fejleményeivel kapcsolatban, csatlakozz az X és a Telegram közösségéhez!

Felkeltette az érdeklődésed a projekt? Nézd meg a Sealana előértékesítését!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.64% $61,240.19
Ethereum ETH -0.78% $3,381.25
BNB BNB -0.15% $574.04
Solana SOL 7.24% $135.48
XRP XRP 0.54% $0.4777
Dogecoin DOGE 1.28% $0.1224
Cardano ADA 2.42% $0.3877
Litecoin LTC -1.76% $70.57
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!