Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Szárnyalj a decentralizált világban a DAWGZ memecoinnal!

Szárnyalj a decentralizált világban a DAWGZ memecoinnal!

Base Dawgz ICO-ja a Base hálózaton indult el, és órák leforgása alatt összegyűjtötte az első 200 ezer dollárját.

Kutyás memecoin a base hálózaton

Most a gyűjtés már több, mint 360 ezer dollárra rúg. A projekt már csak azért is vonzó a kereskedők körében, mert egyedi funkciókat vezetett be a közösségi aktivitás és az elköteleződés fokozása érdekében.

E kutyás kabalával rendelkező kripto azért választotta a Base hálózatot, mert látta, hogy mennyire sikeres és fejlődőképes. A kutyás logó is jó döntés, hiszen a tíz legnépszerűbb mém érme közül 6 kutyás témájú.

A Base Dawgz remek módszerekkel ösztönzi a közösségét és magát az árnövekedést. Ezek közül kiemelkedik a share-to-earn rendszer, mely azért oszt jutalmakat a felhasználók között, hogy terjesszék a projekt jó hírét. 

A Base Dawgz fő lelőhelye a Base lánc, de elindul a Solana, az Ethereum, a BSC és az Avalanche láncokon is. Mivel a projekt nagy bázisugró, még nagyobb vonzerőt képes gyakorolni a piac egészére. 

dawgz I Cryptofalka

Cikkünk írásakor a DAWGZ előértékesítése az 1. fázisban van, és egy érme ára 0,00479 dollár. Ez az érték a kampány során szakaszonként emelkedni fog, és már a második szakasz is csak pár napnyira van. Ugyan a 2. körben felállított ár még ismeretlen, a bizonytalanság arra motiválja a kereskedőket, hogy időben cselekedjenek, és a lehető legjobb értéken jussanak hozzá a tokenhez.

Az érdeklődők ETH, SOL, BNB, AVAX és USDT eszközökkel vásárolhatnak az ICO-n.

Tovább nő a Base mémérmék értéke

A Base blokklánc nagy elfogadottságnak örvend, és a Base Dawgz előértékesítésével most kész beszállni a ralliba. Vegyük például a Brett érmét, mely a Base hálózatának egyik híres mémtokenje. Az árfolyama csütörtökön komoly értéknövekedést tapasztalt, és 0,1488 dollárral új történelmi csúcsot (ATH) könyvelhetett el.

brett based I Cryptofalka

Forrás: CoinMarketCap

Jelenleg 0,1435 dolláron kereskednek vele, és ez az elmúlt hónapban 276,71%-os emelkedéssel egyenlő. Egyéb mémérmék, mint például a Toshi és a Keyboard Cat is növekedésnek indultak e héten, 30,44%-os és 24,80%-os prémiummal sikerült kereskedniük.

A CoinGecko adatainak vizsgálatakor azt látjuk, hogy a Base mém érme piaca 2,3 milliárd dolláros piaci kapitalizációnál jár. A CoinDesk is kiáll a Base mellett, egyik friss jelentésében épp azt közölte, hogy szerintük a Base lendülete folytatódni fog.

Jelenleg a 110 millió felhasználóval büszkélkedő Coinbase csapata azon dolgozik, hogy leegyszerűsítse a Base-hez való csatlakozás folyamatát. Mindez szuper hír a Base Dawgz számára, amely a nyílt piacon is debütál majd.

Tekintsd meg a Base Dawgz ICO-ját!

A Base Dawgz érdekes funkciókkal készül

A Base Dawgz helyzete tehát jelenleg meglehetősen előnyös a Base rohamosan fejlődő blokkláncán, melynek jelenleg 63 érméje szerepel a CoinGecko oldalon.

base dawgz I Cryptofalka

A Base Dawgz könnyen eltűnhetne ebben a nagy halomnyi érmében, de tesz róla, hogy alaposan kitűnjön közülük. A legérdekesebb kezdeményezése a share-to-earn rendszere, amely jutalmazza azokat a felhasználókat, akik bevezetik ismerőseiket az érme előértékesítésére.

Az érdeklődő felhasználók meglátogathatják a Base Dawgz előértékesítési oldalát, kiválaszthatják az ajánlj és keress lehetőséget, és a tárcájuk csatlakoztatásával ajánló kódot generálhatnak. Az ajánló csak a sikeres ajánlásokból kap hasznot, mégpedig az adott ICO befektetés értékének 5%-át. A jutalmak DAWGZ-ban lesznek kifizetve, mégpedig az előértékesítés zárultakor.

dawgz I Cryptofalka

A Base Dawgz csapata lekötési juttatásokat is tervez, de ez a funkció élesben még nem indult el. A cél, hogy motiválni tudjon a hosszú távú tartásra, és az érme tőzsdei elindulásakor erősítheti majd annak keresleti-kínálati dinamikáját.

A Base Dawgz többláncúságáról is érdemes ejteni néhány szót. Egyrészt meríthet ugye a Base lánc likviditásából, de emellett profitálhat az Ethereum, a Solana, az Avalanche és a BSC befektetéséből is.

Mindez felduzzasztja a Base Dawgz közösségét és a benne rejlő árnövekedési potenciált is. Mivel a felhasználók kisebb eséllyel hagyják el az érmét, az rugalmasabbá és erősebbé válik.

A Base Dawgz ígérkezik a következő nagy mém érmének

Összességében a Base Dawgz erőfeszítéseket tesz azért, hogy méltó helyet találjon magának a folyamatosan terjeszkedő Base ökoszisztémában.

A Base lánc legutóbbi sikere a már említett Brett érme ATH-ja, és azok a tulajdonosok, akik a legelső napján vettek belőle, mára már sokszoros hozammal rendelkeznek.

A széles körben elérhető Base Dawgz minden lehetőséget meg szeretne ragadni arra, hogy a következő nagy Base mémérme lehessen.

A naprakész hírekért kövesd a Base Dawgz-t az X-en, vagy csatlakozz a Telegram oldalához. A tokeneket a hivatalos honlapján tudod megvásárolni. 

Ha felkeltette az érdeklődésed a projekt, látogass el a Base Dawgz előértékesítésére!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.36% $61,169.33
Ethereum ETH -0.37% $3,375.91
BNB BNB -0.02% $574.1
Solana SOL 7.60% $135.36
XRP XRP 0.62% $0.4776
Dogecoin DOGE 1.06% $0.1226
Cardano ADA 2.11% $0.387
Litecoin LTC -2.19% $70.61
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!