Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Tanulással tokenszerzés? Elindult a 99bitcoins előértékesítése

Tanulással tokenszerzés? Elindult a 99bitcoins előértékesítése

Akár már idén elérhetővé válhat a 99bitcoins új felülete, amin keresztül bárki ingyenesen el tud majd végezni különböző kriptopénzekkel kapcsolatos angol nyelvű tanfolyamokat. 

Bitcoin vásárlástól a BRC-20 dAppokig

Ha nem ez az első cikk amit a blokklánc-technológiával kapcsolatban olvasol, minden bizonnyal találkoztál már a 99Bitcoins oldalával.

A csapat idestova 11 éve foglalkozik a kriptovilággal, és a hivatalos weboldalon keresztül lényegében az összes apró részletét megismerheted a kriptokereskedelemnek. Kezdve a bitcoin beszerzésével, különböző fizetési módok használatával, egészen a BRC-20 dAppok létrehozásáig, mindent elérhetsz egy felületen keresztül. 

Milliós közösség a 99Bitcoins mögött!

2013-as indulását követően a 99Bitcoins oldala a blokklánc-technológia térnyerésével párhuzamosan folyamatosan fejlődött.

A weboldalon tematikusan bontva érheted el a különböző témákat, de van mód egy díjmentes angol nyelvű online kurzusra is feliratkozni. 

Ezt a lehetőséget a főoldalon keresztül azonnal el tudod érni, és az e-mail címed illetve a neved megadása után a következő 7 napban folyamatosan kapod majd a tanfolyam anyagait. 

Nem szeretsz olvasgatni és inkább videókból tájékozódnál? Ez sem lehet akadály, hiszen a csapat egy népszerű YouTube csatornával is rendelkezik.

A mostanra már több mint 700 000 feliratkozóval rendelkező csatornán keresztül pontosan nyomon tudod követni a vásárlások és eladások minden lényeges lépését. A csapat emellett arra is fordít időt és energiát, hogy szinte napi rendszerességgel közzétegyen anyagokat a szektor aktuális állásával kapcsolatban.

Vagyis nem csupán nagyvonalakban ismerheted meg a kriptopénzeket, hanem akár az aktuális előértékesítéseket is elcsípheted még mások előtt!

Most pedig a készítők úgy döntöttek, az eddigi sikerek ellenére új kalandokba vágnak a Learn-2-Earn szektor meghódításával.

Szeretném jobban megismerni a 99Bitcoins!

Elindult a 99bitcoins előértékesítése

Az előző években a kriptoszektorban számtalan trendet láthattunk kiteljesedni. Elég ha csak a metaverse térnyerésére gondolunk, de fel lehetne hozni akár az AI tokeneket is.

Arról nem is beszélve, hogy a play-to-earn kriptók a mai napig rendkívüli, és egyúttal folyamatosan növekvő népszerűségnek örvendenek. Azonban egy területről méltánytalanul feledkeztek el a fejlesztők és a befektetők egyaránt, mégpedig az oktatással kapcsolatos tokeneről.

A 99Bitcoins csapatát viszont ez egy kicsit sem tántorította el, a tanulni vágyók és a befektetők legnagyobb örömére. Éppen ezért akár már idén elérhetővé válhat egy felület, amin keresztül bárki teljesen ingyenesen el tud majd végezni különböző kriptopénzekkel kapcsolatos angol nyelvű tanfolyamokat. 

Ezért jutalmul 99Bitcoins tokeneket lehet kapni, amiket a terv szerint különböző kuponokra és exkluzív tartalmakra lehet majd átváltani. 

Jelenleg ugyan még nem ismert kik lesznek a 99Bitcoins partereni az mégis könnyen előfordulhat, hogy idővel akár a kedvenc termékedhez is tudsz majd különböző értékű kuponokat használni, amiket tanulással szereztél a 99Bitcoins oldalán keresztül.

Az előzetes tervek alapján leghamarabb 2024 végén lesz majd használható az oktatási platform azok számára, akik most csatlakoznak.

Ekkorra a bétaverzió mellett már elérhető lesz a 99Bitcoins több DEX és CEX tőzsdén is. Illetve az idejében csatlakozók szignálokhoz is hozzá tudnak férni, és ekkor kezdődik majd meg a BRC-20 bridge fejlesztése is.

A szignálok olyan rövid kereskedési üzenetek, melyek használatával a napi kereskedéseink sikerességét kiugróan lehet növelni. A legtöbb esetben egy szignál tartalmazza a kereskedési eszközt és azt, hogy milyen irányban mozdul majd el az árfolyam.

Várhatóan 2025-re elkészül a BRC-20 bridge is, így a tokeneket már a Bitcoin hálózatán keresztül is meg lehet majd vásárolni.

4 nap alatt 300 000 dollár gyűlt össze

Mindez eléréséhez csak annyira van szükséged, hogy vásárolj az előértékesítés keretében elérhető 99Bitcoins tokenekből. 

A gyűjtés még csak 4 napja indult el, és mostanra már több mint 300 000 dollár gyűlt össze. Ilyen tempóban akár már 1-2 hónapon belül listázásra is kerülhetnek a tokenek.

A vásárlás egyszerű: Ethereum és BNB mellett akár bankkártyát is tudsz használni. Bár utóbbi esetében plusz díj kerül felszámításra, azonban egyúttal megkímélheted magad a hosszadalmas kriptóbeszerzéstől.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a projekt, látogass el a 99Bitcoins weboldalára!

Irány a 99Bitcoins oldala!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.36% $67,867.85
Ethereum ETH -2.13% $3,794.72
BNB BNB -0.23% $598.08
Solana SOL -1.26% $168.82
XRP XRP 0.08% $0.5301
Dogecoin DOGE 1.70% $0.1665
Cardano ADA 0.88% $0.4608
Litecoin LTC 0.40% $83.5
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!