Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Turbózd fel a blokklánc élményt ezzel az új VR érmével!

Turbózd fel a blokklánc élményt ezzel az új VR érmével!

A Web3 technológiákhoz fűződő token előértékesítése felforrósította a metaverzumot, és felkeltette a kriptotér kíváncsiságát.

Vegyél részt te is a szimulált ketrecharcokban, és küzdj meg ellenfeleiddel igazságosan!

A kriptorajongók és a kockázatkedvelő hétköznapi befektetők egyaránt figyelmet fordítotottak az új VR token bemutatkozására, és érdeklődéssel vizsgálják a 5SCAPE érme lehetőségeit.

A 5thScape ugyanis egy olyan kis kapitalizációjú érme, mely egy VR játékplatformot pártfogol. A csapat a cikkünk írásakor a harmadik szakaszánál tart, és már 3,6 millió dollárt gyűjtött össze.

A projekt a világ első VR és AR kriptopénz alapú játék-ökoszisztémája, és a token tulajdonosok számtalan prémium hozzáféréshez jutnak. Ezek között szerepelnek a VR-játékok, az oktatási anyagok és népszerűbb filmek is.

Egyik játéka, a VR MMA harci játék Cage Conquest várhatóan még 2024-ben megjelenik.

A játékosok kipróbálhatnak különböző stratégiai edzéseket és online versenyeket is, és részvételükkel a play-to-earn mechanizmus jóvoltából akár kriptókat is nyerhetnek. 

Az előértékesítés jó úton halad, és közösségi oldalait (Discord, Telegram, X/Twitter és YouTube) már több ezren követték be. 

Nézzük meg közelebbről, mit kell tudni még a projektről! 

A 5thScape (5SCAPE) egyesíti a VR, a blokklánc és az MI erejét 

A Web3 elhozta a kriptotérségbe a VR, a blokklánc és a mesterséges intelligencia modern technológiáit. A 5thScape tokenizált Web3 játékplatformja bevezet minket a VR földjére.

Ismerd meg az elsők között a 5SCAPE érméket, és próbáld ki a szórakozás megannyi formáját! A natív tokenekkel ingyenes játékokat próbálhatsz ki, és streamelhetsz a platformon.

A fejlesztők a saját szoftvereiket és hardvereiket kínálják a közösségnek. Az ökoszisztéma nem csak 3D élményt nyújt, hanem olyan ágazatokat is érint, mint az egészségügy, az oktatás, a szórakoztatás, és az animációs filmek.

Felkeltette az érdeklődésed a projekt? Nézd meg a 5thScape értékesítését!

Meddig érhet el a 5thScape (5SCAPE) ”keze”?

Ami a 5SCAPE piaci kapitalizációját illeti, 15 millió dollárt tesz ki, a token ára pedig jelenleg 0,00248 dollár. A negyedik szakaszban 15%-kal magasabb áron, 0,00285 dollárért tudjuk majd beszerezni. Vásárolni ETH, USDT, BNB, Matic, vagy bankkártya útján van módod. 

Az előértékesítés folyamán egyébként a teljes érmekínálat nyolcvan százaléka érhető el. Az ICO kapuinak zárultával a 5SCAPE natív token tőzsdei jegyzési ára a platform szerimt fix 0,01 dolláron lesz meghatározva. 

A natív tokenekről érdemes tudni, hogy szavazati jog is jár melléjük, és akár le is köthetők, valamint élethosszig hozzáférhetsz a projekt által kínált egyes VR és AR tartalomakhoz.

A hivatalos weboldalról azt is megtudhatjuk, hogy 5thScape és érméje átment az auditon, és megfelel a KYC követelményeinek, valamint a csapatról is találsz információkat a hivatalos honlapon. Működik az ügyfélszolgálat is; e-mailben érheted őket el a [email protected] vagy a [email protected] címen.

A projekt a csalók körében is népszerűvé vált, ezért mindenkit óva intünk a scam oldalaktól, amelyek megpróbálják lemásolni az eredeti ökoszisztémát, és ezáltal szeretnék kicsalni az adataidat.

Fedezd fel a 5thScape blokklánc-technológiát alkalmazó decentralizált platformját, és merülj el a virtuális valóságban. Itt találod a projekt közösségi csatornáit: Discord, Telegram, X/Twitter és YouTube vagy tekintsd meg hogy halad a 5thScape előértékesítése.

Kezdetét vette a 5thScape Nagyköveti Programja is

A 5thSCAPE VR Nagyköveti Programja extra kedvezményeket, jutalmakat biztosít azoknak a korai bálnáknak is, akik aktívan részt vesznek a közösségi média platformok életében.

A részletes leírást itt találod:

5thSCAPE: megfontolt tokenomika és ütemterv

A csapat az ICO-ra az érmék 80%-át szánja, míg a kincstár és fejlesztés, valamint a likviditás is kap 10-10%-ot.

Összesen 12 értékesítési kör van, melyek során az ár várhatóan növekszik. Az ütemterv 1. fázisában a csapat elindította az ICO-t, és kitűzte a közösség fejlesztését, valamint a Cage Conquest játék előzetesének bemutatását.

A 2. fázisban (2024. 2. negyedév) várható a Cage Conquest megjelenése, és az Epic Arena játék előzetese.

A 3. fázis során, 2024. 3. negyedévében szeretnék listázni a tokent (CMC, CoinGecko listázás is), és kiadni az Immersive Kickoff előzetesét.

Végül, ha minden a tervek szerint halad, a 4. fázisban jelenik majd meg a teljes Epic Arena játék, illetve az Archery Master, és a Thrust Hunter előzetesei. Erre a szakaszra tűzték ki a magánfinanszírozást is.

Turbózd fel a 5thSCAPE élményt!

A projekt mindezeken felül kínál egy saját fejlesztésű, kényelmes és intuitív vezérlésű Ultra VR headset-et, valamint egy ergonomikus kialakítású és a gyors mozgástámogatású SwiftScape VR széket is. 

Felkeltette az érdeklődésed a projekt? Nézd meg a 5thScape értékesítését!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.51% $64,167.33
Ethereum ETH 0.19% $3,064.75
BNB BNB 1.93% $561.58
Solana SOL 1.04% $144.11
XRP XRP 4.10% $0.5149
Dogecoin DOGE 2.26% $0.1555
Cardano ADA 9.51% $0.4943
Litecoin LTC 2.74% $82.64
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!