Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Utolsó esély a multichain Dogeverse ICO csatlakozásra

Utolsó esély a multichain Dogeverse ICO csatlakozásra

A buzgó kriptobefektetők szép számmal csapódnak hozzá a kutyás Dogeverse előértékesítéséhez. Az már bizonyos, hogy az érme pár napon belül a tőzsdéken köt ki. A Dogeverse lehet a következő potenciálisan nagy új mém érme?

A Dogeverse ICO-ja nemsokára zárul

Miután az ICO villámgyorsan összegyűjtötte a 15 millió dollárt kitevő soft cap-et, a natív token most a hard cap-re és a küszöbön álló indulásra gyúr.

A befektetők már javában a visszaszámolnak, de még van néhány nap csatlakozni az előértékesítéshez. Cikkünk írásakor még 7 nap van hátra a kedvezményes DOGEVERSE vásárból, utána az érme debütál a nyílt piacon, tehát ez az utolsó lehetőség azok számára, akik szeretnének az előértékesítési szakaszban beszállni a multi-chain lehetőségbe.

dogverse I Cryptofalka

Az ICO hivatalosan június 3-án 10 órakor (UTC) zárja kapuit, de addig a befektetők még 0,00031 dolláros áron férhetnek hozzá a DOGEVERSE érméhez.

Ha érdekel az ICO befektetés, akkor olvasd el a Dogeverse tokenek vásárlásáról szóló útmutatónkat.

Azok, akik lemaradnak, már csak a nyílt piacon szerezhetik be a tokeneket. Viszont azok, akik az ICO idején befektettek, DOGEVERSE tokenjeiket június 5-én 10 órától (UTC) vehetik át, közvetlenül a DEX bevezetés előtt.

A tőzsdére való lépés már csak azért is lesz érdekes a natív érme számára, mert  a DOGEVERSE értéke onnantól kezdve már a kiskereskedelmi kereslet és kínálat erőinek függvénye. Konkrét tőzsdéről még nem szól a fáma, de a Dogeverse Telegram-csatorna rajongói addig is, amíg a csapat megteszi a nagy bejelentést, arra következtetnek, hogy az Uniswap lehet az első célpont.

A hivatalos ütemterv szerint a Dogeverse projektje még bőven a fejlesztési fázisban van, mely egy lezárt ICO-t, a szerződés auditját és a közösségépítési célok teljesítését foglalja magába. A csapat hamarosan belép a 3. fázisba, melyhez erős marketing kampányok, valamint a CoinMarketCap és a CoinGecko oldalakhoz való jelentkezés is szorosan hozzátartozik.

Ezt követően már nincs megállás: a következő szakasz során a Dogeverse a terjeszkedés ösvényére lép, azaz várhatóan bekövetkezik az első központosított tőzsdéken (CEX) való megjelenés, majd végül a  decentralizált tőzsdéken (DEX) való jegyzés. 

Még néhány napig itt tudod megtekinteni a Dogeverse előértékesítését!

A Dogeverse a következő nagy mém érme?

A Dogeverse csapatának ambiciózus terve szerint az Ethereum-on indítja meg a telepítési stratégiáját, mégpedig azért, mert az híres a magas fokú biztonságáról és a széleskörű elterjedtségéről.

Miután pedig sikeresen bevezették az Ethereum-ra, a Dogeverse öt további blokkláncon (Solana, Polygon, Avalanche, BNB Chain és Base) is terjeszkedésbe kezd majd. 

A fokozatos többláncos bevezetés a különböző blokkláncokat előnyben részesítő vásárlók kereskedési élményét javítja, akik különböző sebességgel és költséggel juthatnak majd hozzá a Dogeverse érméhez.

A tulajdonosok a lekötési lehetőségből is nagyot profitálhatnak, hiszen passzív jutalmakat zsebelhetnek be. A jelenlegi APY 48%-os, de minél többen csatlakoznak a pool-hoz, ez a szám annál drasztikusabb mértékben csökken. A projekt szerződéseinek auditját a blokkláncbiztonsági szakértő, a Coinsult végezte.

Dogverse I Cryptofalka

A marketing kulcsfontosságú szerepet fog betölteni az ICO lezajlása után, és nagy valószínűséggel segít lendületben tartani ezt az új kriptovalutát. A projekt már jelenleg is több kriptós oldalon hirdet, ilyen felületek például a CryptoPotato, a Cryptonews és a CaptainAltcoin. De népszerű kriptoYouTuberek is pozitívan nyilatkoztak a Dogeverse-ről. 

Emellett a több, mint 706 000 előfizetővel bíró 99Bitcoins csatorna a Dogeverse-t is nagy potenciállal rendelkező ICO-k egyikeként emelte ki. Természetesen csak az eltelt idő lesz majd a megmondhatója, hogy a szóban forgó mém érme beváltja-e a hozzá fűzött reményeket.

Felkeltette az érdeklődésed a projekt? Tekintsd meg a Dogeverse előértékesítését!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.41% $61,303.62
Ethereum ETH -0.41% $3,385.32
BNB BNB 0.17% $574.83
Solana SOL 7.61% $135.79
XRP XRP 0.85% $0.4783
Dogecoin DOGE 1.56% $0.1229
Cardano ADA 2.63% $0.3886
Litecoin LTC -1.62% $70.7
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!