Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A WienerAI előértékesítése már 5,5 millió dollárnál jár

A WienerAI előértékesítése már 5,5 millió dollárnál jár

A WienerAI (WAI) MI mém érme újdonság ICO-ja immár 5,5 millió dollár felett csahol, és jelentős figyelmet vívott ki a kriptoközösségekben. 

2 millió dollárt alig két hét alatt gyűjtött össze a csapat

A 3,5 millió dollár összeszedése utáni 2 millió dollárt alig két hét leforgása alatt gyűjtötte össze a csapat, így a projekt remek úton halad az előértékesítés céljának teljesítése felé.

A WienerAI különleges kereskedési platformja, melyben összefonódik a mesterséges intelligencia (MI) és a blokklánc technológia energiája, minden egyes felhasználó számára modern kereskedési élményt ígér.

A projekt attrakcióját növeli a bájos kolbászokkal teletűzdelt tacskófigura, amely csipetnyi fűszert visz a projekt egészébe.

A WAI ára most 0.000718 dollár, mely érték a következő előértékesítési szakaszban tovább nő majd. 

A WienerAI erőt merít a fejlődő MI és blokklánc piacból

A Statista.com prognózisa szerint 2029-re a mesterséges intelligencia 1,8 billió dolláros iparággá emelkedik. Ha ez a jóslat valóra válik, akkor az egyes ágazatok új lehetőséget kapnak arra, hogy hatékonyabbá váljanak. 

Az egyik ilyen ágazat a kriptovaluták területe, ahol a technológia összekapcsolódik a blokklánccal. Ez a kooperáció fejleszti a pénzügyi szolgáltatások munkafolyamatait az ellátási láncban, az egészségügyben és egyéb területeken is.

Már ismerünk fantasztikus AI-alapú kriptoprojekteket. Az egyik ilyen a Bittensor (TAO), amely megkönnyíti a gyors tudásmegosztást az MI-rendszerek között, illetve jó példa még Fetch.ai (FET), mely blokklánc-alapon automatizálja az üzleti feladatokat.

Ezek a projektek szédületes mértékben növekedtek. A FET már megélt 2020-ban egy rémisztő történelmi mélypontot, de azóta 19 184.67 %-kal emelkedett a péntek délelőtti 1,52 dolláros árfolyamra. A TAO az egy évvel ezelőtti mélyzuhanásához képest 965.26 %-kal ugrott feljebb, jelenleg 323.21 dolláros árfolyamon áll.

Az MI tokenek együttes erővel még a Bitcoint (BTC) is lekörözték az elmúlt 12 hónapban elért nyereséget tekintve, legalábbis 2024 márciusáig lekövetve.

Napjainkban egyre divatosabbak a szórakoztató és humoros jelleget a mesterséges intelligencia funkcióival mixelő tokenek, rövid néven az MI mém érmék.

Ilyen például a CorgiAI (CORGIAI), mely aranyos Corgi kabalájával AI-alapú NFT-ket és AI állásbörzét is nyújt, és jelenlegi 422 millió dolláros piaci kapitalizációjával szépen vezeti az MI mém érmék sorát.

A 2023 szeptember 7-ei sötétségből mintegy 3040,88%-kal emelkedett feljebb a péntek délelőtti 0,001387 dolláros árfolyamára.

Ugyanebben az időszakban a TURBO varangy kabalafigurája is bebrekegte magát a kriptopiac térképére. Az érme, mely híven képviseli az emberi kreativitás és a mesterséges intelligencia elegyét, történelmi mélypontjához képest 7276.21%-kal ugrott meg, hogy elérje 0.004828 dolláros árfolyamát. A token piaci kapitalizációja 307 millió dollár.

turbo I Cryptofalka

Forrás: CoinMarketCap

Mivel a mesterséges intelligencia mém érmék alszektora rohamosan növekszik, és már közel 1 milliárd dolláros piaci részesedéssel dicsekedhetnek, a legújabb AI mém érmék számára egy dicső időszak következik, és ezt a WienerAI nagy erőkkel igyekszik is kihasználni.

Belemerülnék az új AI meme token lehetőségeibe? Látogasd meg a WienerAI előértékesítését!

A WAI megpróbálja leutánozni a Turbo (TURBO) sikerét, de vajon milyen eredménnyel?

Hogy megértsük, mekkora számokról is van szó, ízlelgessük, hogy egy 500 dolláros befektetés a TURBO-ba a mai árfolyamon nagyjából 100 000 dollárt érne.

WienerAI I Cryptofalka

Abban az ideális esetben, ha a WAI tartja a mostani befektetői érdeklődést, akár még a TURBO nyereségét is túlszárnyalhatja. Nézd meg a WAI előértékesítését!

A kriptokereskedés ChatGPT-je: A WienerAI nagyon készül a kereskedési bot bevetésére

A WienerAI hamarosan bevezeti a hagyományos chatbothoz hasonlóan működő kereskedési botját. Ez nem egy szimpla chatbot utánzat, ehelyett kereskedési ötleteket oszt meg az érdeklődőkkel.

Így működik: az adott felhasználó felteszi neki a kereskedéssel kapcsolatos kérdését, a rendszer pedig prediktív technológiát használva átvizslatja a piacot a hatékony kereskedési lehetőségek után kutatva.

WienerAI I Cryptofalka

Természetesen a választását elemzéssel meg is indokolja, és ezen túl megkeresi az adott ajánlott érmékre vonatkozó legjobb árakat a különböző DEX-eken.

A felhasználók dolga sosem volt ennél könnyebb: direkt a chatfelületén belül köthetnek üzleteket, és nyomon követhetik a pozíciókat. Ez aztán a felhasználóbarát megoldás, mely minden tapasztali szinten lévő kereskedőnek megoldást nyújthat! 

A projekt nem ad helyet a találgatásoknak, nyújtott egy kis ízelítőt a felület kinézetéről a következő X-posztban:

Az MI kriptokereskedés virágzó piac

A WienerAI a kriptokereskedés forradalom élharcosának is hívható, hiszen a mesterséges intelligencia integrálásával nagyobb sebességre kapcsolhatnak vele a kereskedők, sőt, akár pontosabban is ragadhatják magukhoz a piaci lehetőségeket.

A manuális kereskedés napjainkban egyre nehézkesebb, és kevesebb sikerélménnyel is jár, melyért a kriptopiac volatilitása és összetettsége okolható. Napjainkban egyre népszerűbbek az AI kriptokereskedő botokat működtető adatvezérelt döntések és adaptív tanulási modellek. A szakemberek egyre inkább elismerik, és előszeretettel alkalmazzák őket kereskedéseik végrehajtása során.

Az MI-alapú kereskedési eszközök növekvő piaca az előrejelzések alapján 2029-re 145,27 millió dollárra emelkedik, vagyis a kereskedők a befektetési döntések meghozatalához egyre nagyobb bizalmat szavaznak ezen eszközöknek. Így a WienerAI kereskedési botja segítségével a felhasználók akár hatékonyabban aknázhatják ki a piacot.

Kutyás érme SOLIDProof által auditálva

Az ICO során a projekt csapata 13,8 milliárd WAI érmét bocsát áruba az előértékesítésben részt vevők számára, ez a 69 milliárdos összkészlet 20%-a.

A projekt okosszerződésének integritását a SOLIDProof auditálta.

A tokenomikában további 20%-ot tettek félre stakingre, és a befektetők jelenleg a platform szerint egészen magas APY-ban részesülhetnek. Ez egy szuper esély a friss tulajdonosok számára, hogy a vásárlás után azonnal passzív jövedelemben fürödhessenek.

A 130 000 feliratkozóval rendelkező YouTuber, Claybro emelkedést jósol a WAI érmének, de más influencerek is elismerően nyilatkoznak róla.

Az ICO-hoz a kriptotárcád csatlakoztatásával tudsz kapcsolódni a WienerAI hivatalos weboldalán, mégpedig ETH, USDT, BNB vagy bankkártya útján.

A WienerAI "kolbászhadsereget" is verbuvál, és egyszerűbbé teszi a kereskedést a szakértők és a kezdők számára is.

Csatlakozz a projekt közösségéhez a X és Telegram oldalon, és maradj naprakész az aktuális történésekkel kapcsolatban!

Felkeltette az érdeklődésed a projekt? Nézd meg a WAI előértékesítését!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.62% $66,868.04
Ethereum ETH 1.25% $3,526.51
BNB BNB -1.10% $586.71
Solana SOL -0.57% $176.94
XRP XRP 0.19% $0.6022
Dogecoin DOGE -1.28% $0.1359
Cardano ADA -2.10% $0.4246
Litecoin LTC -2.65% $71.77
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!