Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
A WienerAI (WAI) már majdnem 7 millió dollárt gyűjtött

A WienerAI (WAI) már majdnem 7 millió dollárt gyűjtött

A befektetők folyamatosan monitorozzák a potenciállal rendelkező friss kriptókat. Az utóbbi hetekben a WienerAI (WAI) kiemelt figyelmet vonz, úgy tűnik megtalálta azt a befektetői réteget, akik szíves-örömest hagyják ennél a projektnél a tőkéjüket.

A WAI új szereplő a kriptopiacon

A WienerAI egy abszolút új szereplő a kriptovaluta piacon, és pár nap múlva már biztos, hogy meglép egy fontos mérföldkövet, azaz eléri a 7 millió dolláros előértékesítési gyűjtését. Ez a hatalmas összeg egyértelműen rámutat a befektetők érdeklődésére és a projekt felé támasztott reményekre. 

A mém piac és a mesterséges intelligencia (MI) elegye jókora közösséget vonzott már eddig is, az X-en 14 míg a Telegram-on közel 12 ezer követővel rendelkezik. Az ICO kifejezetten erősen kezdett, úgy tűnik, hogy a WienerAI fejlesztői csapata talált egy piaci rést a kriptovaluták versenyképes piaci szegmensében.

A mém érmék és a mesterséges intelligencia bivalyerős mixe 

A WienerAI népszerűsége a mém érmék és az MI érmék kombinálásának köszönhető, amik nem mellesleg a kriptopiac két népszerű trendjét képezik. Ráadásul az idei év elején ezek a kategóriák a legerősebbek közé voltak sorolhatók magán a kriptopiacon. 

A mémérméket szinte nem is kell marketingelni, mert futótűzként terjed a hírük, míg az MI-érmék hosszú távú technológiai alkalmazásokat nyújtanak. A WienerAI ezen trendek ötvözésével képes szólni a spekulatív befektetőkhöz, és a hosszú távú befektetőkhöz is.

Az ICO sikere azt jelzi, hogy ez a stratégia igenis működőképes, és hogy a WienerAI meg tudja állni a helyét a telített kriptovalutapiacon. A WienerAI tehát egy ígéretes token lehet, amely mesterséges intelligenciával és ütős mém brandinggel van ellátva.

Kereskedési bot MI támogatással: avagy a kriptokereskedés könnyű is lehet

A projekt tálalásából világos, mint a nap, hogy a WienerAI fókuszában a mesterséges intelligenciával támogatott kereskedési bot áll, amelyet a kriptókkal való kereskedés hatékonyabbá és elérhetőbbé tételére találtak ki. 

Ez a bot algoritmusokkal elemzi a piacokat, majd beazonosítja a nyereségesnek ígérkező kereskedési lehetőségeket. A felhasználóknak lehetőségük van kérdéseket feltenni a botnak a kripto befektetéseikkel kapcsolatban, és bot a kereskedés megkönnyítéséhez alapos elemzéseket és indoklásokat is ad. 

A cserefunkciók beépítése is igen hasznos, hiszen a felhasználók így direkt az alkalmazáson belül tudnak kereskedni, és így a folyamat végtelenül leegyszerűsödik. Ez a technológia a kezdő és a haladó felhasználók számára is elérhető, és tudja segíteni őket a kriptovalutákkal való kereskedésük folyamán.

A WienerAI szívügyéül választotta a folyamatos technológiai fejlődést is. A projekt felépítésénél fogva kiválóan tud új funkciókat és fejlesztéseket integrálni a projektbe, így a WienerAI megújulása folyamatos lehet. Ez az elem bizony a hosszú távú előnyökhöz tartozik, és egyúttal biztosítja a projekt szakadatlan népszerűségét is.

A vicces mém jelleg ellenére a WienerAI törekvése komoly: a modern MI technológia használatával jobbá szeretné tenni a kriptokereskedelmet, és egy szilárd alapot kíván adni a felhasználóknak a döntéshozatalhoz. A mesterséges intelligencia stratégiai alkalmazása a piaci mozgások elemzésére és előrejelzésére hosszú távon nagy hozzáadott értéket jelenthet.

Tekintsd meg a WienerAI előértékesítését!

A WAI lekötési nyereséget is kínál  

A WienerAI az Ethereum blokkláncon keresztül kínál staking lehetőséget a befektetőinek. A WAI érmék lekötésével kamatokra is szert tehetünk. A hozamok és az előértékesítés szakaszos volta folytán megfigyelhető előrelátható értéknövekedés adja a lehetséges nyereséget, és további ösztönzőket a befektetők számára. 

Cikkünk írásakor a teljes WAI-kínálatból 6,296,336,459 WAI-t stakeltek, amely aláhúzza a közösség projekt iránt támasztott reményeket. Ez a lekötési arány a várakozások szerint korlátozza a tőzsdei bevezetés után rendelkezésre álló kínálatot, ezáltal elősegítheti az árfolyam-emelkedést, ha a WAI iránti kereslet a jövőben is megmarad.

Következtetés: Hová juthat el a WienerAI?

A WienerAI a mém érme jellege, valamint az MI-technológia elegyével már most is szép pozíciót biztosított magának. A majdnem 7 millió dolláros ICO-jával, és folyamatosan gyarapodó közösségével a projekt bizonyítja életképességét. A modern MI technológia, a lekötési lehetőségek és a várható értéknövekedés a WienerAI-t népszerűvé teszi a mostani kriptopiacon.

Ahhoz, hogy a projekt a továbbiakban is sikert arasson, fontos a folyamatos technológiai fejlődés valamint a közösség aktív bevonása. Ha tehát a WienerAI felhasználóbarát marad, és megfelelően fókuszál a technológiai innovációra, akkor mindenképpen megvan a lehetősége arra, hogy szilárdan megvesse a lábát az MI-alapú kriptokereskedés területén. Cuki kutyás mémjének hála a projektet talán a hype sem hagyja el. 

Felkeltette az érdeklődésed a projekt? Nézd meg a WienerAI előértékesítését!

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.16% $66,538.17
Ethereum ETH -0.91% $3,452.7
BNB BNB -2.48% $579.68
Solana SOL -1.56% $176.02
XRP XRP 0.11% $0.5995
Dogecoin DOGE -2.44% $0.1342
Cardano ADA -3.60% $0.4193
Litecoin LTC -3.93% $71.27
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!