Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Az eddigi legnagyobb Binance frissítés lett aktiválva

Az eddigi legnagyobb Binance frissítés lett aktiválva

2 éve dolgozott a Binance az új frissítés aktiválásán! Új programozási nyelvet használnak, valamint újraírták a teljes kódot. Hogy mi a haszon? Mutatjuk!

 

Fontos frissítést aktivált a Binance 

A Binance és a CEO CZ nyilatkozatai szerint az eddigi egyik legnagyobb update lett aktiválva a vezető kriptovaluta tőzsdén. Durván 2 éve dolgoztak már az új frissítésen, aminek célja, hogy felkészítse a Binance platformját a következő bika piacnál várható terhelésre.

Alapvetően a Binance tőzsdéje így is az egyik leggyorsabb és legstabilabb platformnak mondható. Persze, amikor igazán volatiliis Bitcoin ár mozgások történnek akkor van, hogy még a Binance platformja is feladja. De alapvetően már eddig is a stabilabb kriptovaluta tőzsdék közé tartoztak. 

 

10-szer gyorsabb lett a Binance platformja a frissítés után

A Június 28-án aktivált Binance frissítés után viszont elvileg tízszer gyorsabb lett a vezető kriptovaluta tőzsde. A kereskedő platform kódját teljesen újraírták, valamint a mögötte álló motor is új programozási nyelvet kapott.

A Binance CEO-ja hozzátette:

Elméletben akár százszor nagyobb kereskedési volume-ot is letud már kezelni az új Binance platform. De, amikor gyakorlatban fog megérkezni ez a nagy terhelés akkor azért fogjuk látni, hogy hol vannak még szűkkeresztmetszetek a rendszerben. Biztosan lesznek, de azokat felkutatjuk és megoldjuk majd.

Binance frissítés CZ I Cryptofalka

.

Ha szeretnéd a futást, házimunkát vagy az utazást hatékonyan eltölteni, hallgasd a Bitcoin kisokos-ra hallgató podcastünket! 🎤 Spotify és iTunes segítségével érhetőek el a Bitcoinról és blokkláncról szóló hanganyagainkat. 🎧 

[buzzsprout episode='4352483' player='true']

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -2.60% $63,310.45
Ethereum ETH -0.91% $3,122.66
BNB BNB -1.17% $557.31
Solana SOL -6.57% $139.62
XRP XRP -0.77% $0.4976
Dogecoin DOGE -0.71% $0.1608
Cardano ADA -1.59% $0.4612
Litecoin LTC -1.42% $78.47
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!