Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
65 000 dolláros vérdíjat tűztek ki az FTX hackerre

65 000 dolláros vérdíjat tűztek ki az FTX hackerre

Bárki, aki "azonosítani tudja azt a személyt vagy szervezetet", aki több millió dollárt vont ki az FTX-ről közvetlenül a csődbejelentést követően, 100 000 Arkham (ARKM) tokent kap.

Magas jutalom az önjelölt kriptonyomozóknak

Az Arkham Intelligence, egy blokklánccal foglalkozó vállalat alig egy hete jelentette be Twitteren, hogy elindítja "a világ első on-chain tudás-váltóját". A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy okosszerződéseken keresztül anonim módon vásároljanak és adjanak el információkat bármely kriptotárca címének identitásáról.

A platform egyik központi funkciója az "intel bounties", ahol azok, akiknek szükségük van rá, készpénzt ajánlhatnak fel a blokklánchoz értő elemzőknek, hogy doxolják (azonosítsák) bármely kriptotárca tulajdonosának nevét vagy címét.

Bercoin bercode I Cryptofalka

Jelenleg a legjelentősebb fejpénzt az FTX-től ellopott 415 millió dolláros hack felgöngyölítéséért lehet bezsebelni, miután Sam Bankman-Fried kriptotőzsdéje tavaly novemberben tönkrement.

Bár a hack gyökerei több mint hat hónappal az FTX megszűnése után is kérdésesek maradnak, az Arkham 30 napot biztosított a nyomozóknak, hogy új utat törjenek.

415 millió dollár tűnt el az FTX-ről

A poszt néhány, a hackhez kapcsolódó digitális tárcacímet ad meg - digitális ujjlenyomatokat, amelyek kiindulópontként szolgálhatnak a nyomozásához az "azonosítatlan hacker" megtalálásához. A 415 millió dollárnyi eltűnt kriptóból a hacker 323 millió dollárt az FTX nemzetközi tőzsdéjéről vitt el, 90 millió dollárt pedig az FTX US-ból tett zsebre. A tolvaj az FTX testvércégétől, az Alameda Research-től is lenyúlt 2 millió dollárt. Az eset után több mint 12 óra telt el mire az FTX amerikai főtanácsadója, Ryne Miller "jogosulatlannak" nevezte az utalásokat, és hozzátette, hogy az FTX megkezdte az eszközök hideg tárcákba való áthelyezését, hogy "enyhítse a károkat".

Még nincs ítélet a csődbement tőzsde ügyében

Bankman-Fried kriptoimbirodalma tavaly novemberben omlott össze, miután a tőzsde natív tokenjének, az FTT-nek meredek zuhanása kivonások hullámát váltotta ki. A tőzsde képtelen volt arra, hogy kielégítse a befektetők rohamát, és arra kényszerítette, hogy csődeljárást kezdeményezzen. Bankman-Friedet azóta letartóztatták, és más bűncselekmények mellett csalással vádolták meg, amelyek mindegyikében ártatlannak vallotta magát. Büntetőperére októberben kerül sor.    

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.85% $61,733.06
Ethereum ETH -1.17% $3,031.03
BNB BNB -0.02% $537.04
Solana SOL 0.33% $134.78
XRP XRP 0.60% $0.4998
Dogecoin DOGE -2.69% $0.1502
Cardano ADA -0.90% $0.4505
Litecoin LTC 0.65% $79.88
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!