37 863 bitcoint vásárolt a Luna Foundation

Szerző: | máj 6, 2022 | Kriptovaluta

A Luna Foundation Guard (LFG), a Terra Luna ökoszisztémához kötődő szingapúri nonprofit szervezet 1,5 milliárd dollárért vásárolt bitcoint. 

 

Bitcoint vásárolt a Luna Foundation

Az LFG 37 863 bitcoint szerzett a Genesis Trading brókerrel kötött tőzsdén kívüli (OTC) csereügyletekkel, valamint egy további vásárlás keretében a Three Arrows Capital-tól, egy vezető kripto kockázati tőke cégtől. A CNBC szerint az LFG jelenleg nagyjából 3,5 milliárd dollár értékű BTC-t birtokol, amivel a világ 10 legnagyobb bitcoin tulajdonosa közé tartozik.
 

A legutóbbi vásárlással a Luna Foundation Guard egyre közelebb került ahhoz a célhoz, hogy akár 10 milliárd dollárt is felhalmozzon bitcoinban, hogy az algoritmikus stabilcoin U.S. Terrát, amely UST néven is ismert, megtámassza. A cég legutóbbi vásárlása márciusban volt, akkor 139 millió dollár értékben vásárolt BTC-t, nagyjából két hónappal azután, hogy a vállalat komoly mennyiségű digitális eszközt kezdett felhalmozni.

A CoinMarketCap szerint az UST a legnépszerűbb algoritmikus stabilcoin lett, több mint 18,6 milliárd dollár piaci kapitalizációval. Csak a Tether (USDT) és az USD Coin (USDC) rendelkezik magasabb piaci értékkel és keringő kínálattal.
 
Kriptomat Bitcoin és kriptovaluta váltó
 
A Luna Foundation Guard nem az egyetlen olyan vállalat, amely nagy horderejű bitcoin vásárlásokat hajt végre. A MicroStrategy, amely egy tőzsdén jegyzett vállalat, továbbra is halmozza a bitcoint, függetlenül az árától. Áprilisban a vállalat 4 197 BTC-vel egészítette ki tartalékait, így teljes részesedése 129 218 BTC-re nőtt.
 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  2. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  3. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2021
  4. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  5. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  6. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Így gyűjts passzív jövedelemet a PancakeSwap segítségével

A PancakeSwap egy Binance Smart Chain (BSC) alapú DEX (decentralizált tőzsde), amit ismeretlen fejlesztők hoztak létre. Alapötletében az Ethereum blokkláncon működő SushiSwap-hoz hasonlít, tehát közösségi irányítással üzemel, és farmolásra nyújt lehetőséget likviditás biztosítása ellenében, valamint további funkciókat kínál jutalmak bezsebelésére.

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.