Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Hydration és az 1 millió DOT: Polkadot és Kusama hírek

Hydration és az 1 millió DOT: Polkadot és Kusama hírek

Legfrissebb hírek és fejlemények összefoglalója a Polkadot ökoszisztémából, hogy a könnyedén naprakész maradj a legújabb trendekkel kapcsolatban.

1. A Web3 Foundation meghirdeti a JAM Implementers pályázatot

A Web3 Foundation csapata meghirdeti a JAM Implementers pályázatot, amely 10 millió DOT összdíjazást kínál a JAM protokoll fejlesztésének támogatására. A kezdeményezés célja a JAM implementációk sokszínűségének elősegítése és a Polkadot ökoszisztéma erősítése.

A JAM egy minimalista blokklánc protokoll, amelynek célja az adatkezelés és a hálózaton belüli interoperabilitás javítása. A csapatok itt jelentkezhetnek, ha szeretnének részt venni és hozzájárulni a blokklánc technológia jövőjéhez.

2. A Crust Network nyerte a 71. parachain aukciót a Polkadot-on

A Crust Network megnyerte a Polkadot 71. parachain aukcióját, amiben összesen 9 támogatótól 222 DOT gyűlt össze.

A Crust egy ösztönző hálózatot hozott létre a decentralizált adattároláshoz, amely különböző tárolási hálózatokat támogat majd, mint például az IPFS. Terveik szerint az alkalmazásokhoz használt réteget és a decentralizált számítási réteget összefűzve, céljuk egy decentralizált felhő ökoszisztéma kiépítése.

3. Polkadot Hydration kampány indul 1M DOT likviditási ösztönzőkkel

Elindult a Polkadot Hydration kampánya, amely a következő egy évben összesen 1 millió DOT token jutalmat kínál a résztvevőknek. A likviditásért cserébe a támogatók akár 260%-os APR-t is kereshetnek azzal, hogy likviditást biztosítanak az egyedülálló single-sided pool-okban.

A kezdeményezés célja a Polkadot-ökoszisztémán belüli likviditás növelése, ami vonzóvá teheti az ökoszisztémát a befektetők számára. A kampány méretéről egy OpenGov szavazás során döntöttek a DOT token tulajdonosok és a jutalmakat a Polkadot treasury finanszírozza.

Az alábbi tokenek és pool-ok részesülnek ösztönző jutalmakból:

  • DOT, vDOT, CFG, BNC, ASTR, GLMR, INTR, PHA, KILT, ZTG, CRU.

  • 2 pool USDT/USDC

  • 2-pool iBTC/WBTC

  • 4-pool USDT/DAI/USDC/USDT

4. A Moonbeam Foundation 10 millió dolláros innovációs alapot indít 

A Moonbeam Foundation bejelentette, hogy 10 millió dolláros Moonbeam Innovációs Alapot indít, amely  játékok, valós eszközök (RWA-k) és a Moonriver hálózat fejlesztését célozza. A kezdeményezés a Moonrise kampány részeként indul és a N3MUS játékplatform kapott először támogatást.

Emellett 1,5 millió dollárt különítettek el a Moonbeam ökoszisztéma-támogatásokra és további 1,5 millió dollárt a Moonriver-támogatásokra, azzal a céllal, hogy a Moonbeam vezető Web3 platformmá váljon.

5. A StellaSwap-ra a GLMR ösztönzők érkeznek

A StellaSwap június 14-től indítja el a likviditás ösztönző kampányát. A kezdeményezés új lendületet jelent a platform számára, amelyben GLMR jutalmakkal ösztönzik az aktivitást a Moonbeam Network-ön.

A StellaSwap számára kiosztott 1,35 millió GLMR egészét a legjobb likviditási pool-ok között osztják szét, hogy ezzel növeljék a likviditást és a StellaSwap ökoszisztémán belüli elkötelezettséget.

Ezekben a pool-okban számíthatunk nagyobb jutalmakra:

  • GLMR/DOT

  • GLMR/USDC.xc (natív)

  • DOT/USDT.xc

  • USDT.xc/USDC.xc (mindkettő natív)

  • USDC.axl/USDC.xc

  • stGLMR/GLMR

6. A SubQuery Network decentralizált RPC-ket indít a Polkadot és a Kusama számára

A SubQuery Network decentralizált RPC-k fejlesztésén dolgozik a Polkadot és a Kusama számára. A több mint 30 független node üzemeltető által működtetett RPC-k robusztus és biztonságos adatlekérdezést, okos szerződés interakciókat és biztosabb tranzakció  sikerességet biztosítanak központi irányítási pontok nélkül.

Ez az innováció lehetővé teszi, hogy a DAapp-ok hatékonyan működjenek a decentralizált infrastruktúrát kihasználva és továbbfejleszti a web3 ökoszisztéma átláthatóságát és megbízhatóságát.

7. A Fearless Wallet iOS v3.6.3 továbbfejlesztett funkciókkal érkezik

Már elérhető a Fearless Wallet legújabb, 3.6.3-as iOS verziója, amely számos új fejlesztést hoz a felhasználóknak. Ebben az új frissített verzióban egyszerűsödik a tokenek kezelése, optimálisabb a tokenekkel való interakció, valamint gyorsabb betöltési időkre számíthatunk a továbbfejlesztett cross-chain optimalizációknak köszönhetően.

A cikk a Polkadot Hungary által íródott a Polkadotters munkája alapján.

Részt veszünk a Polkadot Network formálásában és folyamatosan tanítjuk közösségünket a Polkadot rendszereinek használatára.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -1.08% $66,552.34
Ethereum ETH -0.82% $3,451.8
BNB BNB -2.51% $579.58
Solana SOL -1.57% $175.91
XRP XRP 0.13% $0.5996
Dogecoin DOGE -2.22% $0.1343
Cardano ADA -3.59% $0.4192
Litecoin LTC -4.09% $71.21
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!