Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Sétálj be a kriptóba: 24 000 dollár a Sweat Economy-val

Sétálj be a kriptóba: 24 000 dollár a Sweat Economy-val

A Sweat Economy több mint 130 millió felhasználót ösztönöz testmozogásra az "Airmiles for steps"-nek nevezett Sweatcoinok megszerzésével.

A Sweat Economy kinevezte első Chief Walking Officer-ét

A Sweat Economy, az úttörő web3 egészségügyi és fitness márka történelmet írt azzal, hogy kinevezte a világ első Chief Walking Officer-ét (sétáló vezérét). Tamás Bence, a 21 éves magyar srác és önjelölt "kripto újonc" bebiztosította magának az álommunkát, és egy éven keresztül havonta 2000 USDT-t keres azzal, hogy naponta 5000 lépést tesz. Ezt az egyedülálló lehetőséget a Sweatcoin és a Sweat Wallet alkalmazások tették lehetővé számára.

sweat economy I Cryptofalka

Tamás részt vett a világszerte több mint 6 millió aktív felhasználóval büszkélkedő, népszerű Sweat Wallet mobilalkalmazás nyereményjátékán. Több mint 200 000 versenyző tett $SWEAT tokeneket az alkalmazásban, hogy esélyt kapjon a nyereményre. A győztest véletlenszerűen választották ki, és a kiválasztási folyamatot a YouTube Livestream-en keresztül rögzítették, biztosítva a folyamat átláthatóságát.

 

Tudatos pénzügyi döntések mellett aktív élet

Az aktív életmódot folytató és részmunkaidőben az építőiparban dolgozó Tamás szerint a díjazás körülbelül két évi magyarországi hagyományos munkájának megfelelő fizetésnek felel meg. 2018 óta Sweatcoin-felhasználó, a Sweat Wallet szeptemberi elindításával merészkedett a kriptók világába, ami a kriptovilágba való belépését jelentette. A $SWEAT token az első kriptoeszköz, amely valaha is a tulajdonában volt.

"Először nehezen hittem el, hiszen még soha nem nyertem nyereményjátékot. Azonban miután beszéltem a Sweat csapattal, rájöttem, hogy valóban én nyertem a fődíjat, bár túl szépnek tűnt ahhoz, hogy igaz legyen. A 24 000 dolláros jutalom jelentősen befolyásolja majd az életem. Ez az élmény nemcsak pozitívan befolyásolta a kriptovállalatokkal kapcsolatos szemléletemet, hanem arra is motivál, hogy aktív maradjak, és mélyebben elmerüljek a kripto és a web3 világában."
sweat economy I Cryptofalka

Tamás az újonnan elért sikerei miatt lelkesen mesél barátainak a Sweatcoin és a Sweat Wallet alkalmazásokról. A két ingyenes alkalmazás nemcsak arra ösztönözte, hogy fizikailag aktív maradjon, hanem az új digitális pénzügyi döntések iránti érdeklődését is felkeltette. A nyereményből Tamás a családját kívánja támogatni, és befektetési lehetőségeket szeretne felfedezni a kriptotérben.

 

Mi is pontosan a Sweat Economy?

A 2015-ben alapított Sweat Economy az egészségesebb életmódot segíti elő azáltal, hogy az embereket több mozgásra ösztönzi. A Warwicki Egyetem által végzett tanulmány szerint a Sweatcoin, amely jutalmakkal ösztönzi a felhasználókat a testmozgásra, akár 20%-kal is növelheti a fizikai aktivitást.

A Sweatcoin, a 2022-ben világszerte a legtöbbször letöltött egészségügyi és fitnesz alkalmazás, több mint 130 millió felhasználót ösztönöz arra, hogy többet mozogjanak az "Airmiles for steps"-nek nevezett sweatcoinok megszerzésével. Az alkalmazáson belüli valuta márkás termékekre, digitális szolgáltatásokra váltható be, vagy különböző jótékonysági szervezeteknek adományozható.

Tavaly nyáron a Sweat Economy elindította a Sweat Wallet alkalmazást és kriptopénzét, a $SWEAT-et, hogy tovább jutalmazza a felhasználókat, és kézzelfogható pénzügyi értékegységet hozzon létre a mozgásért. Több mint 14 millió felhasználó kapott tokeneket, ami az eddigi legnagyobb kriptoajándékot jelentette. A Web3 decentralizált erejét kihasználva a vállalat jó úton halad, hogy létrehozza a mozgás valódi gazdaságát, ahol az egészség és a jólét keresztezi egymást.

A jövőre nézve a Sweat Economy a várva várt Sweat Wallet és a $SWEAT token 2023 szeptemberében történő bevezetésére készül az Egyesült Államokban, megemlékezve a Token Generation Event egyéves évfordulójáról.

Kezdj el kriptót keresni a lépéseiddel ezen a linken. Tudj meg többet a Sweat Economy-ról, látogass el az oldalukra. A legfrissebb hírekért kövesd a projektet a Twitter, Discord, Telegram, és Reddit oldalaikon!

   

Press Release

Mi az a Bitcoin felezés (halving)? Bitcoin

A Bitcoin felezés 4 évente történik, ekkor a bányászoknak járó Bitcoin jutalmak mennyisége megfeleződik, mely több szempontból is fontos esemény.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -3.64% $61,269.83
Ethereum ETH -3.33% $2,981.52
BNB BNB -0.11% $543.71
Solana SOL -7.10% $130.15
XRP XRP -2.97% $0.491
Dogecoin DOGE -7.74% $0.1432
Cardano ADA -3.95% $0.4402
Litecoin LTC 0.38% $79.22
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!