Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Top 6 altcoin, ami idén még a bitcoint is felülmúlta

Top 6 altcoin, ami idén még a bitcoint is felülmúlta

A Bitcoin árfolyama 2024 eleje óta 54%-kal nőtt, de a piaci kapitalizáció szerinti top 50 altcoin között volt 6 token, ami még ennél is jobban teljesített.

Hiába az altcoin siker, a bitcoin még mindig dominál

A piaci kapitalizáció szerinti top 50 token közül mindössze hat altcoin tudta felülmúlni a Bitcoin teljesítményét eddig ebben az évben, ezzel a Bitcoin dominanciája hároméves csúcsot ért el a hétvégén. 

BTC DOMINANCE | CRYPTOFALKA.png

A Bitcoin dominanciamutató a Bitcoin piaci kapitalizációjának arányát jelenti az összes többi kriptovaluta összesített piaci kapitalizációjához képest.

Elon Musk kedvenc tokene a nyertesek között

A mémtoken Dogecoin (DOGE) teljesített eddig a legjobban a top 50-ben, mivel az idei évben valamivel több mint 69%-os nyereséget könyvelhetett el. A január 1-jei 0.09 dollárról a közzététel idejére 0.15 dollárra emelkedett a TradingView adatai szerint.

DOGECOIN | CRYPTOFALKA.png

A többi outperformer között van egy másik mémtoken, a Shiba Inu is (SHIB) (107%), a Bitcoin intelligens szerződéses hálózat, a Stacks (STX) (63%), a Binance (BNB) (77%), Ethereum layer-2 hálózat, a Mantle (MNT) (77%) és a GPU-megosztó blokklánc hálózat Render (RNDR) (91%).

BTC vs ALTCOINS.png

Komoly veszteségek is akadnak a kriptopiacon

Az elmúlt héten a közel-keleti események miatti negatív piaci környezetben az árfolyamesést az alternatív layer 1 hálózat APTOS (APT) (-28%) és a decentralizált kriptotőzsde Uniswap (UNI) (-29%) vezették.

BTC vs APT vs UNI | CRYPTOFALKA.png

Egy április 14-i befektetési jegyzetben Tony Sycamore, az IG Market elemzője szerint a Bitcoin úgy tűnik, hogy a negyedik heti csökkenés felé halad.

A kockázati eszközökkel szembeni jelenlegi negatív irányú hangulat ellenére Sycamore azt jósolta, hogy a Bitcoin (BTC) fokozatosan 80 000 dollár körüli szintre fog emelkedni az elkövetkező hónapokban - attól függően, hogy képes lesz-e a kulcsfontosságú 60 ezres támaszpont felett tartani magát.

"Amennyiben a Bitcoin a [60 000$-58 000$] támasz zóna felett marad, arra számítunk, hogy az emelkedő trend újraindul a 80 000$ felé" - írta Sycamore.

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.10% $67,854.14
Ethereum ETH -1.48% $3,796.59
BNB BNB 0.09% $598.09
Solana SOL -0.15% $168.83
XRP XRP 0.28% $0.5296
Dogecoin DOGE 2.14% $0.166
Cardano ADA 1.14% $0.46
Litecoin LTC 0.65% $83.49
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!