Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptovaluta árfolyamok
Rank #206
 logo

Bitcoin BEP2 (BTCB) árfolyam

$67,086.7 0.17% (24h)

1.00045309 BTC
Vásárlás
Piaci kapitalizáció: $3,638,552,996
Forgalom (nap): $13,543,168
Elérhető készlet: 60,501 BTCB
Keringő készlet: 54,237 BTCB

Élő Bitcoin BEP2 árfolyam grafikon

Bitcoin BEP2 vásárlás

Kriptovaluta tőzsdék

Altcoin hírek

Gyakran ismételt kérdések

Mit mutat a Bitcoin BEP2 (BTCB) árfolyam grafikonja?

A grafikon a(z) Bitcoin BEP2 árának időbeli változásait ábrázolja, lehetővé téve a trendek és a piaci reakciók azonosítását.

Hogyan alakul ki a Bitcoin BEP2 aktuális árfolyama?

A(z) Bitcoin BEP2 árfolyama a piaci kereslet és kínálat egyensúlya alapján alakul ki. A technológiai változások, hírek, és politikai események is jelentős hatással lehetnek az árfolyamra. A(z) BTCB árfolyam változásának megértése létfontosságú a tudatos és informált befektetési döntések meghozatalához.

Miért fontos ismerni a Bitcoin BEP2 (BTCB) élő árfolyam grafikonját?

Az élő (BTCB) árfolyam grafikon segít abban, hogy nyomon kövesd a(z) Bitcoin BEP2 árának változásait, és megértsd az elmúlt időszakok tendenciáit.

Hogyan tudok Bitcoin BEP2-t vásárolni?

A kriptovalutát online tőzsdéken keresztül lehet megvásárolni (pl. Binance), ahol a felhasználók bankkártyával, átutalással vagy más kriptovalutával tudnak fizetni érte. A kereskedelmi platformok a tranzakciókért általában díjat számolnak fel.

Hol tudom tárolni a megvásárolt Bitcoin BEP2-t?

A kriptovalutát digitális tárcákban (wallets) tárolhatod, melyek lehetnek online, offline, mobil, asztali vagy akár hardver alapúak is.

Mi befolyásolja a(z) Bitcoin BEP2 árfolyamát?

Számos tényező befolyásolja a(z) Bitcoin BEP2 árfolyamát, beleértve a piaci keresletet, globális híreket, regulációkat, technológiai fejlesztéseket és makrogazdasági trendeket.

Miben különbözik az árfolyam a piaci kapitalizációtól?

Míg az árfolyam egy kriptovaluta egységének értékét mutatja egy másik pénznemben, addig a piaci kapitalizáció a teljes forgalomban lévő BTCB mennyiség és az egyedi Bitcoin BEP2 ár szorzataként jelenik meg, ami a kriptovaluta teljes piaci értékét mutatja.

Hogyan értelmezzük az egyes kriptovaluták napi forgalmát?

A napi Bitcoin BEP2 forgalom azt mutatja meg, hogy az adott kriptovalutából mennyi cserélt gazdát az elmúlt 24 órában. Ez a mutató segít megérteni a kriptovaluta aktuális likviditását és piaci aktivitását.

Mi a jelentősége a "piacon elérhető készlet" adatnak?

A piacon elérhető BTCB készlet azt mutatja meg, hogy ebből a kriptovalutából mennyi van jelenleg forgalomban. Ez a szám befolyásolhatja az árat, hiszen a kisebb készletű valuták ára könnyebben mozgatható nagyobb vásárlásokkal vagy eladásokkal.

Mik a legfontosabb mutatók, amiket figyelembe kell venned a(z) Bitcoin BEP2 árfolyamának elemzésekor?

Az árfolyam, a piaci kapitalizáció, a napi forgalom és a piacon elérhető Bitcoin BEP2 készlet mind fontos mutatók. Emellett érdemes figyelni a globális piaci trendekre, hírekre és a(z) Bitcoin BEP2 technológiai fejlesztéseire. Ezek mind befolyásolhatják a(z) BTCB értékét és hosszú távú kilátásait.