Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Ezzel az altcoinnal tehettek zsebre tagjaink 30-szoros profitot

Ezzel az altcoinnal tehettek zsebre tagjaink 30-szoros profitot

A Cryptofalka privát kereskedő csoportjában minden nap kriptovalutákkal kelünk és fekszünk; elkaptunk egy jó beszállót többek között a BNB coinra, sőt, egy időben észrevett, ígéretes altcoinnal 30x profitot tettünk zsebre.

gomb I Cryptofalka

Hosszú lejtmenet után elkaptuk a BNB trendfordulóját

A Bitcoinnál volt némi bizonytalanság az év első napjaiban. Ez adott egy extra bizonytalanságot az altcoinok számára is, és a grafikonokon unalmas és lefele bólogató chartokat láthattunk. 

A Binance Coin napi hosszútávú chartja viszint továbbra is nagyon erős volt. Alacsony bázis, hatalmas csökkenésen túl. A napi Ichimoku felhő is azt jelezte, hogy megtörni készül nála a csökkenő trend, de egy fordított fej-váll alakzatból is sikerült kitörnie (ami ugye egy trendfordító bika alakzat).

BTCBNB kereskedés I Cryptofalka

Ezért hosszú idő után végre jól festett a BNB hosszútávú kilátása, és az altok közül kimagaslóan az egyik legjobb hosszútávú potenciállal bíró coinnak tartották elemzőink. 

27%-os profitban a Binance Coin

Nem sokkal később eljutott a Binance coinja (BNB) a 0,01 BTC-s ellenállásig, így 27%-ot sikerült emelkednie még a bitcoinon felül is, amióta kereskedőink jelezték a trendfordulás lehetőségét a BNB chartján január elején.

Binance coin I Cryptofalka

Az Ichimoku felhő, illetve a hosszútávú trendvonal megtörése jelezte a változást, és hogy véget érhet a BNB medvepiaca. Nem kapkodta el a trendfordulót, lassú víz partot mos stratégiával, de végül a kezükbe vették a bikák a coin árfolyamát.

A hosszú távú befektetési potenciálok felvázolása mellett mindeközben a türelmetlenebb kereskedőknek is kedveztünk. Azok is számíthattak elemzőinkre, akik inkább a rövid távú trendeken szeretnek szörfözni:

Részlet a Cryptofalka privát csoportjából: altcoin elemzések (2024 március 26.):

" A Binance coin 4 órán egy trendfolytató szimmetrikus háromszöget formál, aminek az alsó trendvonalára lehet építeni egy Long pozíciót viszonylag szűk 3%-os stoppal. A 2 profitrealizálási szint az alakzat célárából és korábbi ármozgásokból tevődik össze, de lehet tenni egyet a korábbi lokális csúcsunkhoz is. "

Nem sokkal később tagjaink az első profitrealizálási szintet meg is ugrották:

BNBBTC kereskedés I Cryptofalka

Altcoin elemzések: BNB 2024. április 29. - Cryptofalka privát kereskedői csoport

Binance per, leváltott vezérigazgató és megannyi FUD, de mi kitartottunk a BNB mellett

Nehéz időszakon van túl a legnépszerűbb kriptotőzsde. A korábbi vezérigazgató tavaly novemberben kénytelen volt lemondani a Binance éléről egy 4,3 milliárd dolláros egyezség részeként, sőt a vállalat a megállapodás részeként beleegyezett abba is, hogy teljesen kivonul az amerikai piacról.

Ennek ellenére szakértőink szerint a menedzsment kitűnően lavírozott az SEC szorításában, a cég egy pillanatra sem rogyott meg. Sőt, a folyamatos fejlesztésekkel, új szolgáltatások bevezetésével a BNB usecase talán erősebb, mint valaha.

"A Binance fénye a következő bikapiacon talán nem olyan lesz már, mint korábban, de az szinte biztos, hogy megőrzi vezető pozícióját és továbbra is dominálni fog." - tette hozzá elemzőnk.

A privát kereskedő csoportunkban megosztott fundamentumok alapján értékelt tier list-en is ő volt az egyetlen altcoin az Ethereum mellett, akit a bitcoinnal egy szintre emeltünk a "Kiváló" kategóriába fundamentumai alapján.

BNB hosszútávú tierlist I Cryptofalka

Kripto fundamentumok Tier List - Cryptofalka privát kereskedői csoport

Itt az aktuális top100 coin besorolása a Cryptofalka három szakértőjének az átlagolt és szubjektív véleménye alapján történt. A végleges döntés meghozatala során a következő szempontokat vették figyelembe: usecase, biztonság, tokenomics, csapat, felhasználói aktivitás, social jelenlét.

Bevettük a holdat: 30-as szorzót ment a BVM altcoin

A Cryptofalka prémium előfizetőinek rendszeres altcoin elemzésekkel és fundamentális értékelőkkel segítünk meghozni a legjobb hosszú távú befektetési döntéseket. Év elején berobbant a köztudatba a BRC20 és a Bitcoinra épülő Ordinals, így ott kutakodtunk.

Rá is bukkantunk egy ígéretes projektre, egy Bitcoinra épülő L2 hálózatra, a Bitcoin Virtual Machine-ra.

BVM kereskedés I Cryptofalka

Cryptofalka privát kereskedői csoport - 2024. február 6.

Végigkísértük a BVM projekt útját, ami újabb és újabb fejlesztésekkel bizonyította, hogy érdemes figyelmet szentelni a coinra, főleg azért, mert a 100 millió dolláros marketcap még mindig kicsi volt, így bőven volt potenciál, hogy az ára megsokszorozza magát.

Cryptofalka privát csoport bejegyzés - 2024. április 8:

Mind Discordon, mind podcastben elég sokszor hangoztattam, hogy mennyire bullsih vagyok a Bitcoin Layer 2 projektekkel kapcsolatban. A BVM presale-je februárban indult, és aki követett engem az 0,2$-os elértékesítési áron tudott beszállni a projektbe. 

Most érte el a BVM árfolyama az 5 dolláros szintet. Vagyis megvan a 20x nála mindössze két hónap alatt. 

BVM kereskedés I Cryptofalka

Nem kellett sokat várni, a projekt új ATH-t ütött, és 30-as szorzóban járt végül a pre-sale ártól, ahol korábban halmoztunk. 

Kíváncsian várjuk, hol landolnak majd végül a BVM projekt rakétái. 

BVM kereskedés claim I Cryptofalka

Csatlakozva hozzánk, nem csak a piaci trendekre és ígéretes altcoin lehetőségekre vonatkozó információkat kapod meg, de elemzéseink és stratégiáink segítségével tudatos befektetési döntéseket hozhatsz meg.

Miért lennél magányos farkas, ha kereskedhetsz falkában is? 🐺

Bitcoin és kriptovaluta kereskedés, tagságok banner.webp

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC -0.48% $67,584.31
Ethereum ETH -2.01% $3,776.43
BNB BNB -0.40% $596.48
Solana SOL 0.27% $169.22
XRP XRP 0.29% $0.5292
Dogecoin DOGE 1.53% $0.1659
Cardano ADA 0.96% $0.4592
Litecoin LTC 0.66% $83.42
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!