Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptovaluta árfolyamok
Rank #273
 logo

LCX (LCX) árfolyam

$0.2928 -3.88% (24h)

0.00000419 BTC
Vásárlás
Piaci kapitalizáció: $225,897,150
Forgalom (nap): $1,943,018
Elérhető készlet: 950,000,000 LCX
Keringő készlet: 771,584,751 LCX

Élő LCX árfolyam grafikon

LCX vásárlás

Kriptovaluta tőzsdék

Altcoin hírek

Gyakran ismételt kérdések

Mit mutat a LCX (LCX) árfolyam grafikonja?

A grafikon a(z) LCX árának időbeli változásait ábrázolja, lehetővé téve a trendek és a piaci reakciók azonosítását.

Hogyan alakul ki a LCX aktuális árfolyama?

A(z) LCX árfolyama a piaci kereslet és kínálat egyensúlya alapján alakul ki. A technológiai változások, hírek, és politikai események is jelentős hatással lehetnek az árfolyamra. A(z) LCX árfolyam változásának megértése létfontosságú a tudatos és informált befektetési döntések meghozatalához.

Miért fontos ismerni a LCX (LCX) élő árfolyam grafikonját?

Az élő (LCX) árfolyam grafikon segít abban, hogy nyomon kövesd a(z) LCX árának változásait, és megértsd az elmúlt időszakok tendenciáit.

Hogyan tudok LCX-t vásárolni?

A kriptovalutát online tőzsdéken keresztül lehet megvásárolni (pl. Binance), ahol a felhasználók bankkártyával, átutalással vagy más kriptovalutával tudnak fizetni érte. A kereskedelmi platformok a tranzakciókért általában díjat számolnak fel.

Hol tudom tárolni a megvásárolt LCX-t?

A kriptovalutát digitális tárcákban (wallets) tárolhatod, melyek lehetnek online, offline, mobil, asztali vagy akár hardver alapúak is.

Mi befolyásolja a(z) LCX árfolyamát?

Számos tényező befolyásolja a(z) LCX árfolyamát, beleértve a piaci keresletet, globális híreket, regulációkat, technológiai fejlesztéseket és makrogazdasági trendeket.

Miben különbözik az árfolyam a piaci kapitalizációtól?

Míg az árfolyam egy kriptovaluta egységének értékét mutatja egy másik pénznemben, addig a piaci kapitalizáció a teljes forgalomban lévő LCX mennyiség és az egyedi LCX ár szorzataként jelenik meg, ami a kriptovaluta teljes piaci értékét mutatja.

Hogyan értelmezzük az egyes kriptovaluták napi forgalmát?

A napi LCX forgalom azt mutatja meg, hogy az adott kriptovalutából mennyi cserélt gazdát az elmúlt 24 órában. Ez a mutató segít megérteni a kriptovaluta aktuális likviditását és piaci aktivitását.

Mi a jelentősége a "piacon elérhető készlet" adatnak?

A piacon elérhető LCX készlet azt mutatja meg, hogy ebből a kriptovalutából mennyi van jelenleg forgalomban. Ez a szám befolyásolhatja az árat, hiszen a kisebb készletű valuták ára könnyebben mozgatható nagyobb vásárlásokkal vagy eladásokkal.

Mik a legfontosabb mutatók, amiket figyelembe kell venned a(z) LCX árfolyamának elemzésekor?

Az árfolyam, a piaci kapitalizáció, a napi forgalom és a piacon elérhető LCX készlet mind fontos mutatók. Emellett érdemes figyelni a globális piaci trendekre, hírekre és a(z) LCX technológiai fejlesztéseire. Ezek mind befolyásolhatják a(z) LCX értékét és hosszú távú kilátásait.