Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptovaluta árfolyamok
Rank #203
 logo

Wrapped Bitcoin (WBTC) árfolyam

$61,147.12 -3.89% (24h)

1.00275334 BTC
Vásárlás
Piaci kapitalizáció: $9,501,267,749
Forgalom (nap): $385,366,351
Elérhető készlet: 155,384 WBTC
Keringő készlet: 155,384 WBTC

Élő Wrapped Bitcoin árfolyam grafikon

Wrapped Bitcoin vásárlás

Kriptovaluta tőzsdék

Altcoin hírek

Gyakran ismételt kérdések

Mit mutat a Wrapped Bitcoin (WBTC) árfolyam grafikonja?

A grafikon a(z) Wrapped Bitcoin árának időbeli változásait ábrázolja, lehetővé téve a trendek és a piaci reakciók azonosítását.

Hogyan alakul ki a Wrapped Bitcoin aktuális árfolyama?

A(z) Wrapped Bitcoin árfolyama a piaci kereslet és kínálat egyensúlya alapján alakul ki. A technológiai változások, hírek, és politikai események is jelentős hatással lehetnek az árfolyamra. A(z) WBTC árfolyam változásának megértése létfontosságú a tudatos és informált befektetési döntések meghozatalához.

Miért fontos ismerni a Wrapped Bitcoin (WBTC) élő árfolyam grafikonját?

Az élő (WBTC) árfolyam grafikon segít abban, hogy nyomon kövesd a(z) Wrapped Bitcoin árának változásait, és megértsd az elmúlt időszakok tendenciáit.

Hogyan tudok Wrapped Bitcoin-t vásárolni?

A kriptovalutát online tőzsdéken keresztül lehet megvásárolni (pl. Binance), ahol a felhasználók bankkártyával, átutalással vagy más kriptovalutával tudnak fizetni érte. A kereskedelmi platformok a tranzakciókért általában díjat számolnak fel.

Hol tudom tárolni a megvásárolt Wrapped Bitcoin-t?

A kriptovalutát digitális tárcákban (wallets) tárolhatod, melyek lehetnek online, offline, mobil, asztali vagy akár hardver alapúak is.

Mi befolyásolja a(z) Wrapped Bitcoin árfolyamát?

Számos tényező befolyásolja a(z) Wrapped Bitcoin árfolyamát, beleértve a piaci keresletet, globális híreket, regulációkat, technológiai fejlesztéseket és makrogazdasági trendeket.

Miben különbözik az árfolyam a piaci kapitalizációtól?

Míg az árfolyam egy kriptovaluta egységének értékét mutatja egy másik pénznemben, addig a piaci kapitalizáció a teljes forgalomban lévő WBTC mennyiség és az egyedi Wrapped Bitcoin ár szorzataként jelenik meg, ami a kriptovaluta teljes piaci értékét mutatja.

Hogyan értelmezzük az egyes kriptovaluták napi forgalmát?

A napi Wrapped Bitcoin forgalom azt mutatja meg, hogy az adott kriptovalutából mennyi cserélt gazdát az elmúlt 24 órában. Ez a mutató segít megérteni a kriptovaluta aktuális likviditását és piaci aktivitását.

Mi a jelentősége a "piacon elérhető készlet" adatnak?

A piacon elérhető WBTC készlet azt mutatja meg, hogy ebből a kriptovalutából mennyi van jelenleg forgalomban. Ez a szám befolyásolhatja az árat, hiszen a kisebb készletű valuták ára könnyebben mozgatható nagyobb vásárlásokkal vagy eladásokkal.

Mik a legfontosabb mutatók, amiket figyelembe kell venned a(z) Wrapped Bitcoin árfolyamának elemzésekor?

Az árfolyam, a piaci kapitalizáció, a napi forgalom és a piacon elérhető Wrapped Bitcoin készlet mind fontos mutatók. Emellett érdemes figyelni a globális piaci trendekre, hírekre és a(z) Wrapped Bitcoin technológiai fejlesztéseire. Ezek mind befolyásolhatják a(z) WBTC értékét és hosszú távú kilátásait.