Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Kriptovaluta árfolyamok
Rank #225
 logo

Coinbase Wrapped Staked ETH (cbETH) árfolyam

$3,703.51 -3.75% (24h)

0.05636283 BTC
Vásárlás
Piaci kapitalizáció: $619,632,024
Forgalom (nap): $1,472,556
Elérhető készlet: 1,445,265 cbETH
Keringő készlet: 167,309 cbETH

Élő Coinbase Wrapped Staked ETH árfolyam grafikon

Coinbase Wrapped Staked ETH vásárlás

Kriptovaluta tőzsdék

Altcoin hírek

Gyakran ismételt kérdések

Mit mutat a Coinbase Wrapped Staked ETH (cbETH) árfolyam grafikonja?

A grafikon a(z) Coinbase Wrapped Staked ETH árának időbeli változásait ábrázolja, lehetővé téve a trendek és a piaci reakciók azonosítását.

Hogyan alakul ki a Coinbase Wrapped Staked ETH aktuális árfolyama?

A(z) Coinbase Wrapped Staked ETH árfolyama a piaci kereslet és kínálat egyensúlya alapján alakul ki. A technológiai változások, hírek, és politikai események is jelentős hatással lehetnek az árfolyamra. A(z) cbETH árfolyam változásának megértése létfontosságú a tudatos és informált befektetési döntések meghozatalához.

Miért fontos ismerni a Coinbase Wrapped Staked ETH (cbETH) élő árfolyam grafikonját?

Az élő (cbETH) árfolyam grafikon segít abban, hogy nyomon kövesd a(z) Coinbase Wrapped Staked ETH árának változásait, és megértsd az elmúlt időszakok tendenciáit.

Hogyan tudok Coinbase Wrapped Staked ETH-t vásárolni?

A kriptovalutát online tőzsdéken keresztül lehet megvásárolni (pl. Binance), ahol a felhasználók bankkártyával, átutalással vagy más kriptovalutával tudnak fizetni érte. A kereskedelmi platformok a tranzakciókért általában díjat számolnak fel.

Hol tudom tárolni a megvásárolt Coinbase Wrapped Staked ETH-t?

A kriptovalutát digitális tárcákban (wallets) tárolhatod, melyek lehetnek online, offline, mobil, asztali vagy akár hardver alapúak is.

Mi befolyásolja a(z) Coinbase Wrapped Staked ETH árfolyamát?

Számos tényező befolyásolja a(z) Coinbase Wrapped Staked ETH árfolyamát, beleértve a piaci keresletet, globális híreket, regulációkat, technológiai fejlesztéseket és makrogazdasági trendeket.

Miben különbözik az árfolyam a piaci kapitalizációtól?

Míg az árfolyam egy kriptovaluta egységének értékét mutatja egy másik pénznemben, addig a piaci kapitalizáció a teljes forgalomban lévő cbETH mennyiség és az egyedi Coinbase Wrapped Staked ETH ár szorzataként jelenik meg, ami a kriptovaluta teljes piaci értékét mutatja.

Hogyan értelmezzük az egyes kriptovaluták napi forgalmát?

A napi Coinbase Wrapped Staked ETH forgalom azt mutatja meg, hogy az adott kriptovalutából mennyi cserélt gazdát az elmúlt 24 órában. Ez a mutató segít megérteni a kriptovaluta aktuális likviditását és piaci aktivitását.

Mi a jelentősége a "piacon elérhető készlet" adatnak?

A piacon elérhető cbETH készlet azt mutatja meg, hogy ebből a kriptovalutából mennyi van jelenleg forgalomban. Ez a szám befolyásolhatja az árat, hiszen a kisebb készletű valuták ára könnyebben mozgatható nagyobb vásárlásokkal vagy eladásokkal.

Mik a legfontosabb mutatók, amiket figyelembe kell venned a(z) Coinbase Wrapped Staked ETH árfolyamának elemzésekor?

Az árfolyam, a piaci kapitalizáció, a napi forgalom és a piacon elérhető Coinbase Wrapped Staked ETH készlet mind fontos mutatók. Emellett érdemes figyelni a globális piaci trendekre, hírekre és a(z) Coinbase Wrapped Staked ETH technológiai fejlesztéseire. Ezek mind befolyásolhatják a(z) cbETH értékét és hosszú távú kilátásait.