A WazirX is kivezeti a USDC-t a platformjáról

Szerző: | szept 20, 2022 | Kriptovaluta

India legnagyobb kriptotőzsdéje, a WazirX követi a Binance-t, és három stabilcoint BUSD-be konvertálják át.

 

 

A WazirX kriptotőzsdén BUSD lesz a stabilcoin

A WazirX, a vezető indiai kriptovaluta tőzsde bejelentette, hogy kivezeti az USD Coin (USDC), a Pax Dollar (USDP) és a TrueUSD (TUSD) a tőzsdéről. A cég automatikusan konvertálja a felhasználók meglévő stabilcoin egyenlegét a Binance által kifejlesztett BUSD-re.
“A WazirX leállította az USDC, USDP és TUSD betéteket, és nem támogatunk újakat. A felhasználók likviditásának és tőkehatékonyságának növelése érdekében automatikus BUSD konvertálást fogunk végrehajtani a felhasználók meglévő USDC, USDP és TUSD stabil érmék egyenlegére 1:1 arányban.” – áll a tőzsde hétfői közleményében.
Az indiai tőzsde részletezte, hogy szeptember 23-án 17:00 IST után állítja le az USDC, USDP és TUSD kivonását. Majd szeptember 26-án kivezeti mindhárom stabilcoin spot piaci párjait. A felhasználók USDC, USDP és TUSD meglévő egyenlegeinek automatikus konvertálása október 5-én vagy azelőtt” befejeződik.
 
Nexo kriptovaluta váltó
 

 

A Binance-nek üzleti kapcsolata van a WazirX-szel

A hír két héttel a Binance ugyanezen lépése után érkezett, amely hasonlóan indokolta az USDC és a másik két stabilcoin tőzsdéről való törlését. A tőzsde közölte, hogy a lépés célja „a likviditás és a tőkehatékonyság növelése a felhasználók számára”, és fenntartják a jogot, hogy „módosítsák az automatikus konvertálásra alkalmas stabil érmék listáját”.
 
WazirX Binance | Cryptofalka

Forrás: binance.com

 
Korábban felröppent a hír, hogy a Binance 10 millió dolláros üzlet keretében felvásárolta a WazirX-et, ám ezt a Binance alapítója Changpeng “CZ” Zhao cáfolta. Twitteren közzétett bejegyzésében úgy nyilatkozott, hogy „a tranzakció soha nem fejeződött be.”
 
A WazirX társalapítója, Nischal Shetty is kijelentette, hogy ő és más társalapítók birtokolják a Zanmai Labst, amely a Binance engedélyével rendelkezik INR-kriptopárok üzemeltetésére a WazirX-en. Shetty szerint a Binance üzemelteti a WazirX kriptopárjait, és feldolgozza a kiutalásokat, és hogy „a WazirX mint termék és márka a Binance tulajdona”.
 
Nemrégiben az Indiai hatóságok azzal vádolták a WazirX-et, hogy megszegte a valutaváltási szabályokat, ennek eredményeként 8,14 millió dollárt fagyasztottak be a cég számláin. A WazirX a múlt héten közölte, hogy bankszámláit feloldották az „aktív együttműködést” követően, ugyanis teljesítette az aktív pénzmosás elleni (AML) elvárásokat.

 

Csatlakozz te is a publikus kriptovaluta kereskedő discord csatornánkhoz!

Cryptofalka Discord csatlakozás

 

 

További ajánlott cikkeink:

  1. Aktuális Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok, coin elemzések
  2. Bitcoin és kriptovaluta konzultáció. Elakadtál? Kérdésed van? Segítünk!
  3. Bitcoin és blokklánc, egy új világ kezdete; Ebook
  4. Bitcoin és kriptovaluta adózás ultimate kisokos 2022
  5. Kriptovaluta és altcoin bemutatók, projekt ismertetők
  6. Bitcoin és kriptovaluta bányászat beállítások, útmutatók
  7. Kriptovaluta tőzsde ismertetők, Bitcoin vásárlás

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

cryptofalka kriptovaluta csoport discord

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka

CryptoFalka heti hírlevél!

Szeretnél ingyenes altkoin elemzéseket kapni? Érdekel mi történt a Bitcoinnal és a Criptopiaccal a héten? Iratkozz fel heti hírlevelünkre!

Köszönjük! Sikeresen feliratkoztál hírlevelünkre.