Binance CEO: Az orosz rubel lesz az első Fiat-Crypto párunk

Szerző: | okt 21, 2019 | Kriptovaluta

A Binance CEO-ja bejelentette, hogy hamarosan indul az első Fiat-Crypto kereskedési pár a vezető kriptovaluta tőzsdén. Mégpedig az orosz rubellel!

 

Binance CEO Changpeng Zhao (CZ): Nagyjából két héten belül elérhető lesz a Rubel-Crypto pár

A vezető kriptovaluta tőzsde CEO-ja Changpeng Zhao (CZ) egy az orosz állam által is támogatott eseményen, az “Open Innovations Forum“-on jelentette be Moszkvában a hírt. A Binance CEO-ja kifejtette, hogy ezzel a lépéssel a platformjuk képes lesz arra, hogy az oroszok direktbe vásárolhassanak kriptovalutákat a nemzeti rubel segítségével.

CZ-Binance_coindesk

CZ a twitteren így nyilatkozott:

Nagyjából 2 héten belül elindul az új funckiója a binance.com oldalunknak, amivel direktbe tudnak majd az oroszok kriptovalutákat vásárolni.

Jelenleg Oroszországban továbbra sincs hivatalos állami szabályozás a kriptovalutákkal szemben. Ugyanis az állam ismételten csúsztatta az október közepén bejelentett, a digitális pénzügyi eszközökről szóló fontos kripto-törvényjavaslatának elfogadását.

 

Ezzel a lépéssel a Binance az ötödik Kriptovaluta-Fiat tőzsdéjét hozta létre

Egészen eddig, a Binance vezető szolgáltatása a Binance.com csupán kriptovalutáról kriptovalutára történő kereskedést támogatott. Viszont a Binance CEO-jának bejelentésével megtört az eddigi rendszer, így nagy valószínűséggel a rubel-kriptovaluta párokat újabb Fiat párok is fogják követni a jövőben! Korábban már négy darab Fiat-kriptovaluta feldolgozására képes tőzsdét indított el a Binance: Binance Uganda, Binance Jersey, Binance Singapore, Binance US.

Szeptemberben már jelezte a Binance, hogy elindítja a Fiat párokkal való kereskedést az “over-the-counter” (OTC) szolgáltatásaiknál. Viszont a mostani lépéssel úgy néz ki, hogy változott az alapvető stratégia és már a Binance fő oldala is támogatni fogja a Fiat-kriptovaluta kereskedéseket.

Úgy gondoljuk, hogy mindenképpen szükség van a Fiat-kriptovaluta párok elterjedésére, mégpedig nem csak a kényelem, de az USDT-től (Tether) való kitettség csökkentése miatt is. A biztonsági előírások és szabályozások miatt valószínűleg még egy jó ideig el fog tartani mire több Fiat pár ellenében tudunk már kereskedni a kriptovaluta tőzsdéken, de a Binance lépésével valami biztosan elkezdődött! 🙂 

Az eredeti cikk szerzője és a háttérkkép tulajdonosa a cointelegraph.com oldal.

TÁMOGASD A CRYPTOFALKA MŰKÖDÉSÉT 

Ha tetszik, amit csinálunk és szeretnéd biztosítani, hogy a Cryptofalka továbbra is a megszokott minőségi tartalmakat tudja nyújtani az olvasók számára, a következő linken tudod támogatni a munkánkat. Köszönjük! 👋

Donation: ➡️ LINK ⬅️

Oldalunk ellenőrzött Brave alkotó, így ha Brave böngészőt használsz BAT segítségével is tudod támogatni a munkánkat.

—————————————————————————————————————————————————–

A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval! 

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

# NamePrice

Hogy mi is a CryptoFalka Platform? 

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! 

Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól! 

Discord I Cryptofalka

Elakadtál? Kérdésed van? Konzultálj a Cryptofalka szakembereivel! 

Bitcoin és kriptovaluta konzultáció I Cryptofalka

[web_stories_embed url="https://cryptofalka.hu/web-stories/mi-a-bitcoin%3f-kriptovaluta-kezdoknek-i-cryptofalka/" title="Mi a Bitcoin? Kriptovaluta kezdőknek I Cryptofalka" poster="" width="360" height="600" align="none"]

Hallgasd a Bitcoin kisokos podcast műsorát!

Bitcoin kisokos podcast cryptofalka