Logo
Cryptofalka
Kezdőknek
Árfolyamok
Tagságok
Tőzsdék
Shop

A weboldalunk sütiket használ 🍪

Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra! Tájékoztatjuk, hogy honlapunk a felhasználói élmény fokozása, a webhelyhasználat megértése és marketing tevékenységeink támogatása érdekében sütiket alkalmazhat. További információ erről az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Bitcoin küldés: Hogyan utaljunk Bitcoin-t a pénztárcák között

Bitcoin küldés: Hogyan utaljunk Bitcoin-t a pénztárcák között

Ebben az egyszerű, lépésről-lépésre útmutatóban bemutatjuk a Bitcoin küldés folyamatát. A Blockchain.com pénztárcából fogunk Bitcoint a Binance fiókba átküldeni.

Bitcoin küldés 1. lépés: Bejelentkezés a Binance fiókba és a saját BTC cím kimásolása

- Jelentkezz be a Binance fiókodba (Login),

- kattints a „Deposit“-ra (1. kép),

cryptofalka_binance_deposit

- a „Coin“-nál válaszd ki a Bitcoint. (2. kép),

cryptofalka_binance_deposit_2

- a „Network“-nél hagyd a „BTC“-én (alapbeállítás, majd másold ki a „Copy Address“ gombra kattintva a BTC címedet. A BTC-cím kis- és nagybetűkből, valamint számokból áll. (3.kép)

cryptofalka_binance_deposit_3

Másold át a megadott címet egy Word-dokumentumba. Mindig kétszer ellenőrizd, hogy mindent helyesen másoltál-e. Ha rossz címre küldüd a Bitcoinjaidat, akkor nincsen lehetőséged azokat visszafordítani.

 

BTC küldés 2. lépés: Bejelentkezés a Blockchain.com oldalon és a BTC átküldése

Mostanra megvan a BTC cím, amire a BTC-t küldeni szeretnénk. Következő lépésben jelentkezzünk be abba a pénztárcába, ahonnan az utalást kezdeményezni szeretnénk, esetünkben a Blockchain.com oldalra.

Kattints a felső menüsorban a „Send“ gombra és a feljövő ablakot töltsd ki a következőket figyelembe véve (4.kép):

cryptofalka_binance_deposit_4

- a valutáknál („Currency“) válaszd a Bitcoint,

- ha több pénztárcád van, akkor a feladó legördülő menüben (“From“) kiválaszthathatod azt, ahonnan utalni szeretnél,

- a címzett mezőbe („To“) illesszd be az első lépésben kimásolt Binance címet vagy a mobiltelefonod segítségével akár be is szkennelheted az adott BTC cím QR-kódját,

- az „Amount“-nál ír be az elküldeni kívánt összeget,

- a „Description“ ablakban megadhatsz egy rövid jegyzetet a tranzakcióhoz, afféle emlékeztetőnek. Ezt csak Te fogod látni. Nyugodtan maradhat üresen is.

A Tranzakciós díj legördülő menüből válassza a normál („Regular“) vagy a prioritásos díjat. A normál díjak alacsonyabbak, de a tranzakciók megerősítése több mint egy órát is igénybe vehet. A prioritási díjak magasabbak, de azokat úgy számítják ki, hogy a tranzakciók egy órán belül visszaigazolódjanak.

Ha mindent pontosan megadtál, akkor kattints a küldés gombra („Continue“). A következő oldalon még egyszer átnézheted a tranzakció részleteit, majd azt megerősítve elküldheted.

Készen is vagyunk! A Blockchain.com-ról küldött BTC nemsokára meg fog jelenni a Binance számládon. Látjuk, a Bitcoin küldés néhány egyszerű lépésből el is végezhető. 

Germán Péter

Hogy mi is az a Cryptofalka Kereskedő Közösség?

Elemzések a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi kriptovalutáról! Havi oktatások, élő streamek, tippek, hírek, közösség! Ha szeretnél hatékonyan bekapcsolódni a digitális valuták világába vagy ha már ismerős a szakma de szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor nálunk a helyed! Hiszen a Platformról minden információt, tippet és oktatást egy forrásból érhetsz el, méghozzá a szakma legjobbjaitól 2018-óta!

Válassz tagságaink közül

Bitcoin és kriptovaluta árfolyamok

Bitcoin BTC 0.31% $67,111.33
Ethereum ETH 0.62% $3,120.16
BNB BNB -0.17% $579.93
Solana SOL 1.14% $174.95
XRP XRP -0.32% $0.5223
Dogecoin DOGE -0.17% $0.1553
Cardano ADA -0.66% $0.4805
Litecoin LTC 0.28% $84.24
További árfolyamok
A CryptoFalka által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a CryptoFalka nem vállalkozik. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!